Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Nasıl oluyor tam olarak ne diyorsun niyette ve saatler yemek düzenin nasıl?

Nasıl oluyor tam olarak ne diyorsun niyette ve saatler yemek düzenin nasıl?
Canım ilk önce bu niyeti akşam yemeğinden sonra istediğin bir saatte yapabilirsin. Ben ilk önce 3 defa Rabbiyesir duasını okudum sonra 3 defa da hem sesli hem kalben niyet ettim Allah'ım sağlıklı beslenip kaybettiğim sağlığımı yerine getirmek için yitik sifa ya baslamaya diye niyet ediyorsun.

Canım kuralları böyle niyeti de yukarıda yazdım

Bana yol gösterdiği için nikini unuttum ya bu görselleri aldığım arkadaşıma teşekkür ederim
askrhpozitif buldum seni

Son düzenleyen: Moderatör:
Kendi adima cuma istemiyorum sizler icin kolay olsada beni zorluyor 2 gün dinlenme iyi geliyor
Önceki hafta yeni başlamıştım abla
Ooo daha iyiymiş o zaman 2.hafta duraklamaya girecek degilsin ya
Cuma cok sevinecez demekki
Kurtulamadin abla benden
Kurtulmak istediğimi nerden cikardin tatlim senden gayet memnunum

Niyet etmek çok güzel..yasaklar listen tam bir yasak listesi uygulayabiliyorsan helal olsun ..bu akşam bende gözden geçireceğim diyetimi niyet edecek güce gelmek için biraz özgüven depolayayım sagol ayrıntılı bilgiler icin

Mandal burun için canım

Evet canım uygulayabiliyorum 5. Günüm bugün 40 gün sürüyor 1. Seviyedeyim 9 seviyeyi tamamlayacagim nasipse. Ben de başta dedim olur mu ama bi yerde kendime dur demem lazımdı bu diyet yöntemini araştırdım buradan aldığım bilgilerle başladım tabi hazır olmakta lazım ki zorlanmayasin hayırlısı olsun hakkında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…