• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Gunaydinnn tunaydinnn güzeller 💓💓💓💓💓💓💓💓💙💙💙💙💙💙💙

Geçmişi okumaya basladim, sayfa azalmiyor hep cogaliyor, pes etttim 😅😅😅
Anacim işiniz gücünüz yokmu sizin 😂😂😂
Sabahin köründe damlamiş herkes 😂

Yeni kalktim sanmayin :)))
Benim bakimina gittigim yaşlı agirlasti o yüzden artik hergün sabah aksam gidecem, cok uzun surecegini sanmiyorum, bakalim...
Yeni geldim kahvemi içiyorum
hoş geldin mefkuşum , ben pc yi açık bırakıp az arkamı dönüyorum ki 3-4 sayfa birikmiş hemen :KK45:
hadi bakalım hayırlısı olsun sabah akşam kaç zaman gideceksin allah bilir , allah çektirmesin ona da :(

Yemek var, çıkıyor. Bugün yağlı geldi bana yemedim. Hastalıktan iştahım da kapalı. Çiğ köftenin yarısını bitiremedim. En uzun yazışımı yazdım😂
Birbirimizi daha iyi tanirsak, yorumlarimizda ona göre olur cnm 😁

Kapicaktim ama kaptin😒
Ben ilk onu seçersin sanmistim 😅
Bende öyle düşünmüştüm ama geçen hafta ben onu almadım diye küstü heralde intikam ald
1 haftalik sabitlik, cuma günü patlamaya donuşecek eminim cnm 😍

Onceki haftasonu cok güzel vermiştin
O zaman neler yapmişin bi gözden geçir istersen
hele hele şunların çenesine vicdansız prolarrrr bu kadar sayfa birikir mi yavvfff :lülülü:

sonun da evde kapalı koli bırakmayıp çıkan sağlamları da sarıp sarmalayıp kenara kaldırdım dün geceye kadar açtığım 14 kitap kolisinin ve rafları monte ederken çıkan tozu zibili temizledim , değişen kanepe ayaklarının batırdığı yerler de tamamdır 3 tepsi de eşim beyefendilerinin dün emrettiği üzere bisküvi gibi olan günlerce dayanan kurabiyeyi de yapıp soğutup kavanozlamış bulunmaktayım , kendimle gurur duyuyorum ve kendimi gidip yatağa atmaya niyetleniyorum da ah şimdi kim dişini fırçalayıp yüzünü yıkacak yaaaa:KK48:
Bi sürü iş yapmişin masallah cnm
Kolun boynun nasil
Agrin gectimi
Afiyet olsun canım
Sagol tatlim 💓
Kaptanım telefonuma şarj girmiyor bugün halletmeye calisicam tamire goturup menu paylasamazsam ertesi gün paylasirim haberiniz olsun Zipzip- Zipzip- E Elif_Eylul Cordelia Cordelia Mefkurem Mefkurem
Tmm cnm

Cocugada gecmis olsun
Dün gece eşim gececiydi. Sabah geldi hanim benim mandallari çikartta takayim sen diyete baslamissin diyor. (Lahana kaynatiyordum😂) . Simdi ac karnina likır lıkır içiyorumm 😩
Mandal ne alaka onu anlamadim 😅😅😅
Kaptanlarım eşim az önce aradı da yıllık izne çıkacak, o da memlekete gidelim diyor, hazırlık yapmaya başladım, 2 hafta falan izin verebilirmisiniz bana orda tartı yok bide çok fazla uyamam buraya misafir umduğunu değil bulduğunu yer 😄zaten diyete başladım başlayalı ekmeği sık sık yemiyorum, öldürüyorlar insanı ye de ye ama elimden geldiğince dikkat edicem, buraya gelirim dayanamam sizlere 😍

Zipzip- Zipzip- E Elif_Eylul Cordelia Cordelia
Iyi tatiller cnm 💕
aman be gülüm benim ki her gün işe gidiyor da ne oluyor akşam dosyalarla geliyor 3 sehpayı diziyor çalışıyor bir de dosya aralarına renkli minik yapışan not kağıtlarımız var ki her yerde diz battaniyesi peçeteler (dosyanın tozuna hemen hapşırık tıksırık ) sürahiyle suyunu bardağını da ister 4. sehpada da suyu çayı olur işi bitince seslenir gel sehpaları sil kırlentler bir yerde peçeteler kağıtlar bir yerde bir odayı tek başına allah bullak ediyor yatak odasını hiç demiyorum akşam eve gelip ertesi sabaha kadar 3-4 kere üst değişiyor kirlileri de tuvalet aynasının altına atıyor , evde toplam2 banyo 3 levabo var birin de tıraş oluyor birin de yıkanıyor diğerin de dişlerini fırçalıyor hepsinin ışığı farklıymış da her yer ıslak yani daha yazayım mı kendininkine şükret diye :))
Senin adam numunelik zaten :))) onu senden baska kimse cekmez 😂😂😂

hoş geldin mefkuşum , ben pc yi açık bırakıp az arkamı dönüyorum ki 3-4 sayfa birikmiş hemen :KK45:
hadi bakalım hayırlısı olsun sabah akşam kaç zaman gideceksin allah bilir , allah çektirmesin ona da :KK43:
Sağol birtanem 😍

Allah bilir tabi ama durumu pek iyi görünmüyor cnm
Onceden yürüme arabasiyla biraz yuruyordu, simdi hiç ayakta duramiyor

Slm herkese bende baslamak istiyorum emziren anneyim 3 aylik kızım kilolar üzerime yapismadan gitse bir an önce. Emziren anne olup cok kilo veren bana motivasyon vermek isteyen varmi:KK54:
Hosgeldin cnm
Kilon boyun hedefin kaç

Cumada adım atılsın lakin o atılan adımlar takımlar belirince o haneye yazılsın çünkuu haftasonu çok kolay olmuyor adım atmak en azından cumayı heç etmiyelim😏😬
Acuna danisalim Cordelia Cordelia 😅😅
Gunaydinnn tunaydinnn güzeller 💓💓💓💓💓💓💓💓💙💙💙💙💙💙💙

Geçmişi okumaya basladim, sayfa azalmiyor hep cogaliyor, pes etttim 😅😅😅
Anacim işiniz gücünüz yokmu sizin 😂😂😂
Sabahin köründe damlamiş herkes 😂

Yeni kalktim sanmayin :)))
Benim bakimina gittigim yaşlı agirlasti o yüzden artik hergün sabah aksam gidecem, cok uzun surecegini sanmiyorum, bakalim...
Yeni geldim kahvemi içiyorum
Günaydın ablacim ❤
Mandallar burnunu kapatmak icin lahana ağır kokuyor 😅😅😅

Ah canim bende geçen videolara bakiyodum 😭 gormez olaydim. Nasil üzüldüm kendime. Videoda kötü cikacagimi bildiğim için hic gulmuyorum. Ama kameraya bir bakışım var 🤧 butun hisleri anlatıyor
Çoğu gitti azı kaldi cnm
Cok yol katettin masallah 😍
Artik geçmişi düşünüp bosuna bozma moralini

Ben bi 75 e duşsem göbek atarim 😅😅😅6 larda falan gözüm yok artik 😐

Hosbulduk.bugun tartıldim 82.3 um 10 kilosu dogumdan kalma 10u gitti 10u bende hala. Boyum 170 ilk hedefim bu fazlalığı üstümden atmak
Boyuna göre cok aşırı bi kilon yok cnm
Hem gençsin hemde emziriyorsan
Saglik dengeli beslenip kısa sürede verirsin

Birbirimizi daha iyi tanirsak, yorumlarimizda ona göre olur cnm 😁

Ben ilk onu seçersin sanmistim 😅

1 haftalik sabitlik, cuma günü patlamaya donuşecek eminim cnm 😍

Onceki haftasonu cok güzel vermiştin
O zaman neler yapmişin bi gözden geçir istersen

Bi sürü iş yapmişin masallah cnm
Kolun boynun nasil
Agrin gectimi

Sagol tatlim 💓

Tmm cnm

Cocugada gecmis olsun

Iyi tatiller cnm 💕

Senin adam numunelik zaten :))) onu senden baska kimse cekmez 😂😂😂
yook tam geçmedi hala az da olsa ağrı var boynumu dönerken kendini daha güzel hatırlatıyor :))
benim oğlan da diyor babama kimse tahammül etmez diye , zaten kendi de tahammül edemiyor :KK70:ben de artık pek çekemiyorum ya neyseee:)))

Sağol birtanem 😍

Allah bilir tabi ama durumu pek iyi görünmüyor cnm
Onceden yürüme arabasiyla biraz yuruyordu, simdi hiç ayakta duramiyor
rabbim ne verirse hayırlısını versin , ölümün de hayırlısını temizini versin inşallah yataktan kalkamaz hale gelmez
mefkuşum yaa sen cidden çok iyi sabırlı ve güçlü bir kadınsın farkındasın değil mi :KK60:

Harika değişim tebrik ederim. Nasil bekleniyorsunuz
hoş geldin gülüm :KK19:
rabbim bebişini sağlıkla mutlulukla büyütmeyi nasip etsin , geçenlerde de bebişi daha minnacık arkadaş geldi emzirenler var yani burada beraber güzel güzel bebişleriniz ele avuca gelinceye kadar zayıflar hafilersiniz

Back