Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Cağnımmmmmmm

Eşim dişardan tavuk dürüm söyledi tabiki yemedim adam israr ediyor yok dedim kızımla yediler bende barbunya ayıkladım çok yoruldum yatsıyı kılıp uyucam
Bizimde tatli almaya başladı kiş geldi ya. Neyseki herşey cok pahalanmis ay sonuna çok var tatli alip gelme dedim. Ramazanda bizim bir kavgamiz vardi da kafama kemalpaşa firlatti

Insallah canimya Allah razı olsun. Bazen boşa çabaliyor gibi hissetsemde burda olmak çok güzel. Mitivosyon moral oluyor
Neden boşa olsun. İnsulin direnciyle kg vermek hele ki 2 cocukla vermek hic kolay değil cok iyi anliyorum seni. Ama ayda 1 kg bile eksiksen 12 ay da 12 kg demek. Uzerine eklemedigin her gün cok guzel hissedeceksin. İlk 10 kg gidince kendinde farklari hissedeceksin

Güleyim mi kızayim mi bilemedim.
Ah canim ramazanda benimde gözüm dönmüştü iftarlarda hep fazla kacirdim. Sonuna dogru dedimki bak eve alip gelme. Arada illa istersek yaparım. Bana tamam dedi sonraki sabah markete gitti 2 çeşit paketli tatli almiş. Bende gülerek hani almayacaktik dedim, adamin oruc basina vurmus bir sinirlendi kemalpasalar havada uçuştu çöpe aticam goreceksin bilmem ne tartıştık. Yine bu ay 3 kez aldi getirdi. Yapma etme desemde yok işte kendi nefsini tutamiyor benden tutmami bekliyor...

Kizlar yukarda etketleriniz cikmamis, okursaniz sevinirim

C Chikolata_gozlum senin eski nickini yazmisim cnm

madamhd
masal3487
sardunya1038
prensinin annesi
North River

Afiyet olsun menü güzel cnm
bugunku menum
sabah 12 30
sabah yarım gözleme 1 yumurta bir bardak şekersiz çay 2 y k yoğurt
Akşam 19 00 1 porsiyon adana kepab 1 dilim ekmek
1 5 litre su
Zipzip- E Elif_Eylul Mefkurem Cordelia
Sabah 2.dil tb ekmek yesen daha doyurucu olurdu cnm Allahtan yarim yemişin
Aksam salata falan yokmuydu
Afiyet olsun menü güzel cnm yarindan itibaren şişlik yapicak seyleri yemezsek iyi olur
Bugünlük bukadar adim yeter telefonu tasimadim yanimda oyuzden Zipzip- Cordelia Mefkurem
Ayaklarina saglik cnm
Sultanim sen çok 1.lige önderlik ettin diyet gruplarinda masterfit yarışmasındaki kaptsnliginda da bunun degismiycegine inanıyorum cuma zafer bizim olacak
Yariş bu
Kaybetmekde var kazanmakda :)) insallah kazanan taraf biz oluruz
Bunun için elimden gelenin fazlasini yapiyorum, cekirgelerime iyi örnek olmak icin
Adimlar icin ayaklarina saglik cnm

Sen calisiyormusun
Öğlen menüde, genelde hazir seyler oluyor heralde
Menü guzel afiyet olsun cnm

Ayaklarina saglik keske evde en azindan yerinde adim yapsaydin 2 bin birden olurdu :)
Ablacım elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyorum
Biliyorum birtanem
11 Ekim spor
16.014 adim 1600 puan
120 sn x 2 plank 240 puan
Toplam 1.840 puan.
Zipzip- E Elif_Eylul Mefkurem
Ayaklarina saglik tatlim
Ayaklarina saglik cnm
Ayaklarina saglik dileğim
Menü güzel afiyet olsun cnm

Adimlar icin ayaklarina saglik
Zipzip- Cordelia E Elif_Eylul
Misafirlikteydim geç tamamladim bugün aktif olamadım ama yarın burdayım Mefkurem
Ayaklarina saglik tatlim

Kizi uyutuyorum,yaninda uyuyakalma ibtimalim cok yuksek
Uyuma lutfennnnn
Ankara burası kızım başkent olsun okadar farkımız
Sen bsskentsen bizde metropoluz
Eşim dişardan tavuk dürüm söyledi tabiki yemedim adam israr ediyor yok dedim kızımla yediler bende barbunya ayıkladım çok yoruldum yatsıyı kılıp uyucam
İradeni tebrik ederim
İyi geceler masterFit perileri
İyi geceler
Efendim canım
Zipzip- Cordelia E Elif_Eylul
Misafirlikteydim geç tamamladim bugün aktif olamadım ama yarın burdayım Mefkurem
Harika canım ayağına sağlık
Valla abla süpersin bacaklarındaki rahatsızligina rağmen bize taş cikartiyorsun
Benim diyet çöp oldu . Selamın aleyküm
Kaçak geldi aleyküm selam canım

bugunku menum
sabah 12 30
sabah yarım gözleme 1 yumurta bir bardak şekersiz çay 2 y k yoğurt
Akşam 19 00 1 porsiyon adana kepab 1 dilim ekmek
1 5 litre su
Zipzip- E Elif_Eylul Mefkurem Cordelia
Afiyet olsun canım
Sifa olsun canim

Araban hayırlı olsun canım
Sağolun kızlar

Afiyet olsun kızlar
Afiyet olsun canım

Afiyet olsun canım

Afiyet olsun canım
Sağol canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…