• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Cordelia Cordelia fantastikaaa fantastikaaa iyi geceler kızlar çok yorgunum 💋
IMG20211011220732.jpg

Bugünki menümü de yazayim unutmadan...

Sabah yok

Ögle(12.00)
1 kepce ezogelin corba
2 servis kasigi tavuk döner
Ayran

Ara
Elma 1 tane

Aksam(17.30)
1 porsiyon cinekop tava(6 cinekop vardi)
Salata
1 dlm tb

Zipzip- Zipzip- E Elif_Eylul
Afiyet olsun canım kilona göre az yemiyor musun sen ?

Afiyet olsun cnm💙

Afiyet olsun cnm💙

Cikarmazsin cnm. Cikarirsan da canin sagolsun🥰

Gecmis olsun pika pika😁

Cok sükür cnm. Gözünaydin🤗

Afiyet olsun cnm💙

Afiyet olsun cnm💙

Afiyet olsun cnm💙

Ayagina saglik kaptanim🥰

Dünya Saglik Örgütü hastaligin ilk döneminde böyle bir varsayimda bulunmustu cnm. Sonra yapilan calismalar böyle bir durumun olmadigini gösterdi ve aciklamayi geri cektiler. Suan rahatlikla dolven kullanabilirsin. Atesi düsmezse bi dolven bi calpol ver. Biseycik olmaz.

Ayagina saglik cnm🥰

Ayagina saglik cnm🥰

Bilmiyorumki canim bugün hem sağlık ocagindaki doktor hem kendi doktorumuz dolven kullanma dedi.

Harikasın biliyorsun demi 😍maşaAllah sana güzelim . Yavaş yavaş herşey çözülmeye başlayacak yeterki stres yapma. Yürüme işini çözdün yemek işini de halledersin ama stressiz. 💕

Hayırlı geceler şirin kaptanım 💕

💕sağol canım

Düşersin birşey kalmadı zaten . Kaç bedene düştün sen tatlım?

Insallah canimya Allah razı olsun. Bazen boşa çabaliyor gibi hissetsemde burda olmak çok güzel. Mitivosyon moral oluyor

Bilmiyorumki canim bugün hem sağlık ocagindaki doktor hem kendi doktorumuz dolven kullanma dedi.
Covitte cikmadi zaten. Onlar covit oldugunu varsayarak söylemistir. Covidde bile artik kulaniminin sakincasi yok cnm. Ama calpolle idare edebiliyorsun etmeye calis tabiki cnm.

Covitte cikmadi zaten. Onlar covit oldugunu varsayarak söylemistir. Covidde bile artik kulaniminin sakincasi yok cnm. Ama calpolle idare edebiliyorsun etmeye calis tabiki cnm.

Evet canim çok şükür çıkmadi . Rabbim evlatlarimiza can sağliği versin

Kis günleri icin gereginden fazla su icmekte böbrekleri yoruyor. 2.5-3 yeter bence günlük. Hatta bizim bi endokrin uzmanimiz vardi. Vücut sizden ihtiyaci olan suyu ister fazlasina zorlamayin derdi. Ama bende kendim icmesem susamiyorum bu ara. O yüzden 2.5lt icin siseyle ölcü tutup iciyorum😊
Herşeyin fazlası zarar tabii ama 20 gün 4 lt içip 3 e indirecegım diyet programım o şekilde

Menu
Kahvalti(9:00)
2 yumurta 4 mantar 1 dlm kasarla omlet
1kk peynir
Yesillik

Ara(11;40)
1 bardak proteinli sut
10 findik

Ara(15:30)
3 sunta gibi form biskuvi :)

Aksam(18:00)
4 kuru pirzola
Bol salata
1 bardak ayran

Su:2lt spor: Screenshot_20211011-215455_Mi Fit.jpg Screenshot_20211011-215430_Samsung Health.jpg 1740 i ortak 12635 adim Zipzip- Zipzip- E Elif_Eylul Mefkurem Mefkurem Cordelia Cordelia

Back