- 22 Mart 2015
- 37.077
- 184.491
- 598
- 38
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sagol canimAfiyet olsun
Ayagina saglik cnm iyi geceler bende cok yorgunum
Olsun cnm anladim ben onuKota olacaktı
Valla bendeeeeeee ama okuyom hala geçmişiAyagina saglik cnm iyi geceler bende cok yorgunum
Ayagina saglik cnm iyi geceler bende cok yorgunum
Okudum bitirdim ben. Nöbetteyim siz yatacaksiniz ben sabaha kdr ayaktayimValla bendeeeeeee ama okuyom hala geçmişi
Hiç uyumadın mı bugünOkudum bitirdim ben. Nöbetteyim siz yatacaksiniz ben sabaha kdr ayaktayim
Afiyet olsun canım kilona göre az yemiyor musun sen ?Bugünki menümü de yazayim unutmadan...
Sabah yok
Ögle(12.00)
1 kepce ezogelin corba
2 servis kasigi tavuk döner
Ayran
Ara
Elma 1 tane
Aksam(17.30)
1 porsiyon cinekop tava(6 cinekop vardi)
Salata
1 dlm tb
Zipzip- E Elif_Eylul
Afiyet olsun cnm
Afiyet olsun cnm
Cikarmazsin cnm. Cikarirsan da canin sagolsun
Gecmis olsun pika pika
Cok sükür cnm. Gözünaydin
Afiyet olsun cnm
Afiyet olsun cnm
Afiyet olsun cnm
Ayagina saglik kaptanim
Dünya Saglik Örgütü hastaligin ilk döneminde böyle bir varsayimda bulunmustu cnm. Sonra yapilan calismalar böyle bir durumun olmadigini gösterdi ve aciklamayi geri cektiler. Suan rahatlikla dolven kullanabilirsin. Atesi düsmezse bi dolven bi calpol ver. Biseycik olmaz.
Ayagina saglik cnm
Ayagina saglik cnm
HayirHiç uyumadın mı bugün
Acikmiyorm cnmya. Istahim kapandi. Inan öyle zayiflayayim diye düsünerek azaltmadim yediklerimi ama yiyemiyorm nedense.Afiyet olsun canım kilona göre az yemiyor musun sen ?
Harikasın biliyorsun demi maşaAllah sana güzelim . Yavaş yavaş herşey çözülmeye başlayacak yeterki stres yapma. Yürüme işini çözdün yemek işini de halledersin ama stressiz.
Hayırlı geceler şirin kaptanım
sağol canım
Düşersin birşey kalmadı zaten . Kaç bedene düştün sen tatlım?
Covitte cikmadi zaten. Onlar covit oldugunu varsayarak söylemistir. Covidde bile artik kulaniminin sakincasi yok cnm. Ama calpolle idare edebiliyorsun etmeye calis tabiki cnm.Bilmiyorumki canim bugün hem sağlık ocagindaki doktor hem kendi doktorumuz dolven kullanma dedi.
Covitte cikmadi zaten. Onlar covit oldugunu varsayarak söylemistir. Covidde bile artik kulaniminin sakincasi yok cnm. Ama calpolle idare edebiliyorsun etmeye calis tabiki cnm.
Amin cnm.Evet canim çok şükür çıkmadi . Rabbim evlatlarimiza can sağliği versin
Herşeyin fazlası zarar tabii ama 20 gün 4 lt içip 3 e indirecegım diyet programım o şekildeKis günleri icin gereginden fazla su icmekte böbrekleri yoruyor. 2.5-3 yeter bence günlük. Hatta bizim bi endokrin uzmanimiz vardi. Vücut sizden ihtiyaci olan suyu ister fazlasina zorlamayin derdi. Ama bende kendim icmesem susamiyorum bu ara. O yüzden 2.5lt icin siseyle ölcü tutup iciyorum