• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Bunu için bir çözüm buldum. P tesi herkes kilosunu resimli atsin. Tüm takımın kilo ortalaması iyiyse oyuncu gitse de adımları kalsın. Oyuncuyu alan takım oyuncunun adımlarını da istiyorsa tüm takım güzel bir ortalamayla gelsin. Var mısınız yok musunuz?
Cuma günü zaten takım yüzdesi yarışıyor. Şuanki sistemi bile yenilere anlatmak sıkıntı iş çıkarmayın bi oturun ya 🙄

Cuma günü zaten takım yüzdesi yarışıyor. Şuanki sistemi bile yenilere anlatmak sıkıntı iş çıkarmayın bi oturun ya 🙄
Kız kaptanın itiraz etti. Ben ne edem. Herkesi memnun edecek birşey bulmaya çalışıyorum. Yoksa şortumu giyip plaj valeybolu oynayacağım da işte.:KK50:

O zaman @Zipzip- kaptanın bir önerisi vardı. C.tesi Pazar adım Sonucuna göre kazanan takıma % 1 verelim. p.tesi -salı-çarşamba 3 gün kazanan takıma % 1 verelim. Olur mu Takım arkadaşlarım herkese soruyorum. Önümüzdeki hafta başlasın.

E Elif_Eylul
Herkese soruyorum dedigin icin cvp veriyorum. Kisiler arasinda degisiklik yapildiginda adimlarda karsi takima gectigi icin dengeler bir anda degisiyor. Kaptanlik challange inin en heyecanli kismi bu oluyor bence. Diger türlü ne biliyim bu kdr zevkli olmaz bana kalirsa...

Herkese soruyorum dedigin icin cvp veriyorum. Kisiler arasinda degisiklik yapildiginda adimlarda karsi takima gectigi icin dengeler bir anda degisiyor. Kaptanlik challange inin en heyecanli kismi bu oluyor bence. Diger türlü ne biliyim bu kdr zevkli olmaz bana kalirsa...
Heh işte bu sebeple vazgeçmiştim ikiye bölmekten.. Valla siz bilirsiniz. Ben herkesin gönlü olsun isterim. Amine Busra Amine Busra
a be kaynana ne yaptın bize ne yaptın bize hoppaaaaa.

O zaman @Zipzip- kaptanın bir önerisi vardı. C.tesi Pazar adım Sonucuna göre kazanan takıma % 1 verelim. p.tesi -salı-çarşamba 3 gün kazanan takıma % 1 verelim. Olur mu Takım arkadaşlarım herkese soruyorum. Önümüzdeki hafta başlasın.

E Elif_Eylul
Öyle değilde her günün sonunda kazanan kırmızı ya da mavi diye günlük açıklansın. Zaten 5 gün yarışıyoruz ya 5 günün sonunda en çok kazanan takım yüzde 1i alsın 🤔
Kız kaptanın itiraz etti. Ben ne edem. Herkesi memnun edecek birşey bulmaya çalışıyorum. Yoksa şortumu giyip plaj valeybolu oynayacağım da işte.:KK50:
Teke tek yapalım bi voleybol maçı :KK8:
Aha acuna meydan okudum hadi bakalım :KK30:

E Elif_Eylul
Bence eski duzen kalsın sonuçta takım kaptanları adıma göre de taktiksel hamle yapabiliyor

Öyle değilde her günün sonunda kazanan kırmızı ya da mavi diye günlük açıklansın. Zaten 5 gün yarışıyoruz ya 5 günün sonunda en çok kazanan takım yüzde 1i alsın 🤔

Teke tek yapalım bi voleybol maçı :KK8:
Aha acuna meydan okudum hadi bakalım :KK30:
Hem iş çıkarma diyon hem bana iş çıkarıyon.

:KK19:gel kanka biz valeybol oynayak. :KK54:

Eline sağlık canım kilo veren herkesi tebrik ederim azmimizin devamını dilerim 💙😘

Haklisin kaptanım benim motivasyonum fazla değildi 6. Takımda 😕 yitik sifayla güzel kilo vereceğime inanıyorum 🤗 bu sefer doğru diyet yöntemini seçtiğimi düşünüyorum 😍

Bekunisi eşim anal fissür ameliyatı olduktan sonra doktoru vermişti kabızlık okursa wc ye çıkabilsin diye canım bir nevi müshil gibi birşey galiba

Allah beterinden muhafaza etsin gelmiş geçmiş olsun 🤲🏻😔
Amin canım, inşallah 🙏

Back