- 22 Ocak 2013
- 41.523
- 210.164
- 798
Biraz yorum gelsin bakalım. kaptanlar karar veriririz.Ya bencede senin de işin gücün oluyor günlük hazırlayamayabiliyorsun (ne güzel kelime yazdım be )
Boşver şuanki düzen kalsın
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Biraz yorum gelsin bakalım. kaptanlar karar veriririz.Ya bencede senin de işin gücün oluyor günlük hazırlayamayabiliyorsun (ne güzel kelime yazdım be )
Boşver şuanki düzen kalsın
Katiliyorum sonuna kadar dicekler neden bizde istedik yapmadınız olmaz dedinizYa bırakın bosverin önceki takımlara kaptanlara haksızlık olur.
Cordelia otur oturduğun yerde element uydurmaKatiliyorum sonuna kadar dicekler neden bizde istedik yapmadınız olmaz dediniz
Kız talep var. Yoksa ben uslu uslu oturuyom.Cordelia otur oturduğun yerde element uydurma
Bunu daha önce bende onermistim 3-2 yada 4-1 kazanan takım cuma %2 yi alirÖyle değilde her günün sonunda kazanan kırmızı ya da mavi diye günlük açıklansın. Zaten 5 gün yarışıyoruz ya 5 günün sonunda en çok kazanan takım yüzde 1i alsın
Kaptanlık artısı ile eksisi ile takımı kabul etmek yapacak birşey yok oyunu kuralına göre oynayınKız talep var. Yoksa ben uslu uslu oturuyom.
Kuzu azicikta o hafta ki takım kaptanlarına iş yükleyin siz sadece kontrol mekanizması olunHem iş çıkarma diyon hem bana iş çıkarıyon.
gel kanka biz valeybol oynayak.
Sonuna kadar demedim canim sadece 3 kezSekil a Amine Busra
Herkes gününde bildirmiyorki. Gece 12 de sonlaniyor adimlar. Bazen sabahta yazdigimiz oluyor. Cordelia icin zor olur bu sistem.Bunu daha önce bende onermistim 3-2 yada 4-1 kazanan takım cuma %2 yi alir
Bence gerek yok cnmO zaman Zipzip- kaptanın bir önerisi vardı. C.tesi Pazar adım Sonucuna göre kazanan takıma % 1 verelim. p.tesi -salı-çarşamba 3 gün kazanan takıma % 1 verelim. Olur mu Takım arkadaşlarım herkese soruyorum. Önümüzdeki hafta başlasın.
E Elif_Eylul
İtiraz etmedim tatlimKız kaptanın itiraz etti. Ben ne edem. Herkesi memnun edecek birşey bulmaya çalışıyorum. Yoksa şortumu giyip plaj valeybolu oynayacağım da işte.
Haftalık açıklanacağı için çok sorun olacağını sanmam canım pazartesi adımının kazananini salı aciklanabilir, Perşembe cuma boş zatenHerkes gününde bildirmiyorki. Gece 12 de sonlaniyor adimlar. Bazen sabahta yazdigimiz oluyor. Cordelia icin zor olur bu sistem.
Bilemem öyleyse Cordelia karar versinHaftalık açıklanacağı için çok sorun olacağını sanmam canım pazartesi adımının kazananini salı aciklanabilir, Perşembe cuma boş zaten
Benim ki öneri sadece böylelikle haftalık adım toplamı değil günlük adımlarda önem kazanır , nasılsa öndeyiz diye güvenmez kimse adımlaraBilemem öyleyse Cordelia karar versin
Kesin çözüm bulmussunTamam bitti yaris falan yok
Dur yaf surda iki beyin fırtınası yapıyoruzTamam bitti yaris falan yok
AynenBende onu diyecektım hoplar hoplar sayar
Ben cok uykusuzum alabora olmam inşallahDur yaf surda iki beyin fırtınası yapıyoruz