Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Uyuma rüyana girer hesap sorarim bak12 bin tamamlamadanuyumucam
Cok gecmis olsun. Allah kolaylik versibÇok karışık işlerim vardı. Kv göz operasyonu geçirdi. Daha o ameliyattan çıkmadan ablam aradı, çok kötü kaza yaptım hemen gel diye. Kv eve bırakıp ablamın yanına karakola gittim. 8 saat tuttular bizi vs. Sonra 3 gün kendime gelemedim yaaa Kv iyileşip eltime gecti, bugün tatil yapacağım derken, annem trip yapıyor şimdi de Eşime dedim erken çık, annemin gazını almam lazım Ters dönmüş tospik gibi debeleniyorum işte
Dert falan oldugu yok cnm :)) bilmedigim için dile getirdimYaaaa canim bu masterfit basladigindan beri belli biseydi kimse ses etmesin eglenerek kimse kimseyi üzmeden kirmadan zayiflasinlar yavvv ne dert oldu
O zaman Zipzip- kaptanın bir önerisi vardı. C.tesi Pazar adım Sonucuna göre kazanan takıma % 1 verelim. p.tesi -salı-çarşamba 3 gün kazanan takıma % 1 verelim. Olur mu Takım arkadaşlarım herkese soruyorum. Önümüzdeki hafta başlasın.Bu hafta geçti artik
Artik ne yaparsınız yapin
Vazgeçtim zaten. Yeni fikir var. Sonraak.ki mesajıma b10 kere okudum 1 kere anlamadim. Kafam cok bi dünya bugün benim. Kisi gitse de adimlari takimda mi kalsin? Hangi takimin ortalamasi iyiyse kisinin adimi ona mi yazilsin yada
hoş buldum canım benim, evet buradan devam edeceğim beslenme programımahoş geldin gülümmm artık buradasın değil mi , nasılsın , hayat nasıl gidiyor iş ev kızlar her şey yolundadır inşallah
Ben ki genc kizken 16 saat uyudugumu bilirim. Şimdilerde vucut alismis ne erken uyuyabiliyorum ne deliksiz uyuyabiliyorumYatmak bana gore degil ki abla, sabah erken kalkarim yine herhalde spor sonra kahvalti yada kafede bir kahve ,oyle yaparim .
Saatlerce uyuyayim modu yok bende
Hele burdaki yaslilarda o canliligi gorunce bazen kendimden utaniyorum.
Evet öyleydi ama herkesi mutlu etmek benim tek gayem. :)Yaaaa canim bu masterfit basladigindan beri belli biseydi kimse ses etmesin eglenerek kimse kimseyi üzmeden kirmadan zayiflasinlar yavvv ne dert oldu
10 ekim menüsü
Kahvaltı 8.30
1 yum omlet
Peynir zeytin domates salatalık
1 dlm tbe
1 avuc firinda patates biber
Akşam 17.30
1 kepçe mercimek çorbası
1 adet etli biber dolması
1 dlm tbe
Salata yoğurt
20.00
10 adet fındık
1 kucuk elma
2 adet ince galeta
Su 1.5 lt
Spor 10331 adim
Zipzip- E Elif_Eylul Cordelia
25 | eceboce | Yarışmıyor | 680 | 6.800 | 1.033 | 10.331 | 1.713 | 17.131 |
Tmm bosuna yormiyim kendimi o zmnVazgeçtim zaten. Yeni fikir var. Sonraak.ki mesajıma b
Oturuken horon çekilirUlan otururkenmi saycak delirtmeyin beni
daha bakalim kackere kurallar yenilencekEvet öyleydi ama herkesi mutlu etmek benim tek gayem. :)
Kolay gelsin canim ❤Kalkayım cam sileyim ben de işim var akşam görüşürüz kıslar
Ama daha önce biz nehir mavi takimdayken adimlarini istedigimizde vermemiştinizBunu için bir çözüm buldum. P tesi herkes kilosunu resimli atsin. Tüm takımın kilo ortalaması iyiyse oyuncu gitse de adımları kalsın. Oyuncuyu alan takım oyuncunun adımlarını da istiyorsa tüm takım güzel bir ortalamayla gelsin. Var mısınız yok musunuz?
tişikkir idirim cinim
Bencede. Nehiri bize vermemişlerdiYaaaa canim bu masterfit basladigindan beri belli biseydi kimse ses etmesin eglenerek kimse kimseyi üzmeden kirmadan zayiflasinlar yavvv ne dert oldu