Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Geçmiş olsun canım.Hastaydım gerçekten. Dün tüm gün soğuk soğuk terledim. 2 kez kustum. Bugün iyiyim ama
Ben gitsem adimlarimi pilimi pirtimi toplar giderim adimlarim niye kalsin kiBence öyle olmamasi lazim
Acuna sor bir adim yarışı ne zaman bitiyorGecmis olsun acuna baģlanalim hemen
Sen yapmıyorsun elif yapıyor bikere.Kiz otururken turşu yapiyorum
Hoş buldum xx takibemHosgeldin tatlim
En garantisi yarin ac karna bildirim yap daha dogru olur
Elin kolun hareket etmiyomuKiz otururken turşu yapiyorum
Kiz telefonumu nereme sokayim otururkenElin kolun hareket etmiyomu
Arada kalk yuru otur tursu kur
Bunu için bir çözüm buldum. P tesi herkes kilosunu resimli atsin. Tüm takımın kilo ortalaması iyiyse oyuncu gitse de adımları kalsın. Oyuncuyu alan takım oyuncunun adımlarını da istiyorsa tüm takım güzel bir ortalamayla gelsin. Var mısınız yok musunuz?Üye degisince, bizde yaptigi adımlar da gidiyormuş
Bunu bilmiyordum
Çorabın içineKiz telefonumu nereme sokayim otururken
Ulan otururkenmi saycak delirtmeyin beniÇorabın içine
Mantiklida hesap kitap ugrasmak zor olmaz mi senin icinBunu için bir çözüm buldum. P tesi herkes kilosunu resimli atsin. Tüm takımın kilo ortalaması iyiyse oyuncu gitse de adımları kalsın. Oyuncuyu alan takım oyuncunun adımlarını da istiyorsa tüm takım güzel bir ortalamayla gelsin. Var mısınız yok musunuz?
Sutyenin icine koy saga sola egilirken hareket olur adim sayarKiz telefonumu nereme sokayim otururken
Ama ama bizim takimda atti o adinlariBiz o konuları geçtik abla
Yani alan kaptan sonuçta adım durumuna da bakıyor olması gereken böyle bence.
Yaaaa canim bu masterfit basladigindan beri belli biseydi kimse ses etmesin eglenerek kimse kimseyi üzmeden kirmadan zayiflasinlar yavvv ne dert olduBunu için bir çözüm buldum. P tesi herkes kilosunu resimli atsin. Tüm takımın kilo ortalaması iyiyse oyuncu gitse de adımları kalsın. Oyuncuyu alan takım oyuncunun adımlarını da istiyorsa tüm takım güzel bir ortalamayla gelsin. Var mısınız yok musunuz?
Yürüme bosver zaten geridesinizAdimda gerimiyiz abooo bugun bende yurumedim
Bende onu diyecektım hoplar hoplar sayarSutyenin icine koy saga sola egilirken hareket olur adim sayar
Bu hafta geçti artikBunu için bir çözüm buldum. P tesi herkes kilosunu resimli atsin. Tüm takımın kilo ortalaması iyiyse oyuncu gitse de adımları kalsın. Oyuncuyu alan takım oyuncunun adımlarını da istiyorsa tüm takım güzel bir ortalamayla gelsin. Var mısınız yok musunuz?
Adimlarini size miras mi biraksinÜye degisince, bizde yaptigi adımlar da gidiyormuş
Bunu bilmiyordum
IvettAdimlarini size miras mi biraksin
10 kere okudum 1 kere anlamadim. Kafam cok bi dünya bugün benim. Kisi gitse de adimlari takimda mi kalsin? Hangi takimin ortalamasi iyiyse kisinin adimi ona mi yazilsin yadaBunu için bir çözüm buldum. P tesi herkes kilosunu resimli atsin. Tüm takımın kilo ortalaması iyiyse oyuncu gitse de adımları kalsın. Oyuncuyu alan takım oyuncunun adımlarını da istiyorsa tüm takım güzel bir ortalamayla gelsin. Var mısınız yok musunuz?