• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Kizlar yeniden merhaba, söyle eskilerden kimler kalmış diye birkaç sayfa tarayinxa sizleri gördüm.Nasilsinkz?Hedeflere yaklasmissinizdir umarım🥰
Kürkçü dükkanına geri döndüm ben de🤭17.haftagi bitirdik,bulantılarım geçti ama bunca haftanın susuzLugu ve karbonhidrat yükü bir hayli ödem yaptı.Cuma İzmir'e annemlere geçtim, bir de sıcak eklendi, balon gibiyim şu an🥴 ben de durumlar böyle sizde ne var ne yok bakalım🥰🥰🥰
İzmirde degisiklik iyi olmustur. Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin. 🤲Cinsiyeti nedir. Degisiklik yok bende 💜♥️

02 Temmuz Menüm

Sabah peynir, zeytin, salatalık domates

Öğlen 5 tane yaprak sarması ve 3 tane dolma

Akşam 1 kepçe nohut yemeği, 3 yk pirinç pilavı ve 1 dilim karpuz

Zipzip- Zipzip- Cordelia Cordelia

Nice mutlu sağlıklı güzel yaşlara
İyi ki doğmuş. ❤️
Teşekkür ederim canım 💕
Afiyet olsun canim♥️

Selam canim gecmis olsun simdi nasılsın
Kizlar yazmis 15 temmuza kadar ara verdik ama menu ve spor bildirmeye devam edebilirsin🥰🥰

Diyetisyen sonucun cok guzelmis tebrik ederim canim♥️♥️
Oglununda dogum günü kutlu olsun 🥰🥰🥰
Diyetisyende sonuca güzel dedi yağdan vermeye başlamışım diğer haftalar daha çok yağdan gider dedi ..Teşekkür ederim canım 💕
oyyy iyi ki doğmuş Rabbim her daim yolundan ayırmasın .💚

son zamanlar mi boylr olsun canım dügün stresinden olabilir mi

sagol kaptanim 😘
Teşekkür ederim canım 💕
Kizlar yeniden merhaba, söyle eskilerden kimler kalmış diye birkaç sayfa tarayinxa sizleri gördüm.Nasilsinkz?Hedeflere yaklasmissinizdir umarım🥰
Kürkçü dükkanına geri döndüm ben de🤭17.haftagi bitirdik,bulantılarım geçti ama bunca haftanın susuzLugu ve karbonhidrat yükü bir hayli ödem yaptı.Cuma İzmir'e annemlere geçtim, bir de sıcak eklendi, balon gibiyim şu an🥴 ben de durumlar böyle sizde ne var ne yok bakalım🥰🥰🥰
Hosgeldiniz hamilelikte sıcaklar her haftada şişiriyor demekki benim son ayim yaza denk gelmişti hiç unutmam çok şişiyordum beni çok zorlamisti oyuzden sizi çok iyi anlıyorum yazmak istedim 💕
İnşallah bundan sonrası daha rahat geçer sağlıkla bebeğinizi kucağınıza alırsınız İnşallah 💐

Teşekkür ederim canım 💕

Diyetisyende sonuca güzel dedi yağdan vermeye başlamışım diğer haftalar daha çok yağdan gider dedi ..Teşekkür ederim canım 💕

Teşekkür ederim canım 💕

Hosgeldiniz hamilelikte sıcaklar her haftada şişiriyor demekki benim son ayim yaza denk gelmişti hiç unutmam çok şişiyordum beni çok zorlamisti oyuzden sizi çok iyi anlıyorum yazmak istedim 💕
İnşallah bundan sonrası daha rahat geçer sağlıkla bebeğinizi kucağınıza alırsınız İnşallah 💐
Hoş buldum, evet ne yazık ki öyle sıcaklarda durum.Suyu artırmaya çalışıyorum, düzene girerse ödemi de atarım inşallah🤭

uyku düzenimin cortlamasiiiii iyi geceler hanımlar
Düğün yaklaştıkça uyku tutmuyor canım heyecandan 😁
Günaydın bebekler ❤️❤️❤️❤️
Günaydın 💜
Günaydın mutlu pazarlar :KK68: :KK68:
Günaydın 💜
Günaydın canlar :KK200: :KK68:
Günaydın 💜
2 temmuz menü
08.30
2 yumurta
1 dilim ekmek
Domates salatalık
13.00
4 kaşık taze börülce
1 şeftali
1 porsiyon olacak kadar kiraz
16.30
2 kayısı
1 bardak süt
18,30
5 kaşık kabak
2 kaşık yoğurt
2 dilim ekmek

3 litre su
Spor yok tertemiz camlar var :KK70:
Zipzip- Zipzip-
Cordelia Cordelia
Afiyet olsun canım
02 Temmuz Menüm

Sabah peynir, zeytin, salatalık domates

Öğlen 5 tane yaprak sarması ve 3 tane dolma

Akşam 1 kepçe nohut yemeği, 3 yk pirinç pilavı ve 1 dilim karpuz

Zipzip- Zipzip- Cordelia Cordelia
Afiyet olsun canım

Merhaba hoşgeldin 😘 yaklaşıp uzaklaşıyorum hedefe 😘

Canım dikkat et kendine 🙂 daha var doğuma 💗

👍insa 🥰

ben degil abla sagolsun @North River dusundu bende hazirlayabilirim dedim 🥰birazdan paylasicam 😘 sen bir basladin mi masallahin var abla

👍haydi insa ❤️

🤣🤣🤣

👍not ettim 😘😘

👍haydi insa 🥰❤️

👍😘insa canim kurtulalim su 8 lerden

birsey yok kiz 🤣🤣😘😘😘

leslici yolda yuruyor insa eve gecince yapicam leslie 🤣

👍❤️haydi insa allahim

supersin sen yaparsin eminim 👍

yazdim kuzum 👍❤️

❤️insa tutar gayret edersek neden olmasin

cok heyecanli gunler yaa 🥰

dogum gunu kutlu olsun minigin ❤️🥰

👍❤️neredeyse ikikilo hafiflemis olacaksin insa 🥰

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣tabiki ❤️

kolay gelsin canim eglenmene bak 🤣

boyun 1.68 tatlim cabalamana gerek yok 🥰

dun oyleydim ben cam perde hicbirsey birakmadim ev mis gibi kokuyor bayiliyorum perde yikandi mi boyle kokuya 🌱🌷

🏋🏻‍♀️🏃🏻‍♀️🤸🏻‍♀️eminim yaparsin

haydi hayirli olsun insa 😘😘❤️

🙋🏻‍♀️tamam canim insa

tabiki ekledim insa hedefimize ulasiriz 🙋🏻‍♀️❤️
Insallah 🙏 cok sagol canim

15 temmuz da tekrar masterfit start vericek.. ozaman ve herkes enerjisini toparlayıp dönüşümüz muhteşem olucak 😁 kesinlikle sende katıl menulerın düzene gırer ozaman arkadaşım😍
Haklisin canim. Gelcem. Amacim en kusa surede duzene girip su 65i gormek ama o zamana kadar mumkun degil zaten 😉 her halukarda burdayim

2 temmuz menü
08.30
2 yumurta
1 dilim ekmek
Domates salatalık
13.00
4 kaşık taze börülce
1 şeftali
1 porsiyon olacak kadar kiraz
16.30
2 kayısı
1 bardak süt
18,30
5 kaşık kabak
2 kaşık yoğurt
2 dilim ekmek

3 litre su
Spor yok tertemiz camlar var :KK70:
Zipzip- Zipzip-
Cordelia Cordelia
Menunu cok begendim. Hem az hem sIkSIk hem de saglikli olmus. Tam diyetisyen onerisi gibi. Afiyet olsun

images

Teşekkürler 😉
Bi tek ben de değil bayağı kişi merak etti kuzum seviliyorsun bil 😘
Memlekete gittik dün gece döndük kuzum 😍 iyiyim valla 😘
Sen nasılsın 💖 kilo değil de sağlıktan bahset 😘😘
Cok sagol canim 😉 hersey yolunda sukur. Bir de su 65i yeniden gorsem tam super olacak.
Ohh iyi gelmistir memleket havasi.

Back