yaptıkları eşimin ve benim aklımdan çıkmıyo ama o manyağın lafını bile etmiyorum mutlu mutlu yaşıyoruzne kadar oldu peki evleneli sıcak mı yani bu olaylar daha
annesine küfreden bi eşim olmaması istemezdim sahşen yarın bir gün bana daha beteri yapar diye düşünürümcanım düğünümü mahvetmesine izin vermedim polis ne çağırmadım eşim istemedi. ona en büyük ceza eşimin ona küfretmesi oldu
canım büyü deryaya tuttu kız emes hastası oldu
canım büyü deryaya tuttu kız emes hastası oldu
kusura bakma herkes gibi fikirlerimi yazıyordum yazmam olur bitercanım bak biz senle ayrı hayatlardayız. en iyisi hiç konuşmayalım. ayrıldıktan sonra eşimin annesiyle barışmasından bana ne ne yaparsa yapsın. yorum yapmak için resmen saçmalıyosun
canım sen iyice saçmaladın. senin eşin bir yıldır annesi yüzünden seninle yatmıyor ve sen gelmişsin daha ne diyosun. benim yazdıklarım sana ters geliyosa lütfen konumdan git ve yorumda yapma zira şu saatten sonra seninle ilgilenmiyorumannesine küfreden bi eşim olmaması istemezdim sahşen yarın bir gün bana daha beteri yapar diye düşünürüm
bence de yazma güle gülekusura bakma herkes gibi fikirlerimi yazıyordum yazmam olur biter
inşallah mutluluğunuz daim olur böyle insanlarla uğraşmak çok zor ama eşiniz de annesini nasıl sildi bilmiyorum yani bir anne oğluna neler yapıyor oğul kaç yıllık annesini silebiliyor falan bunlar çok ciddi şeyler kaç yıllık evlisinizyaptıkları eşimin ve benim aklımdan çıkmıyo ama o manyağın lafını bile etmiyorum mutlu mutlu yaşıyoruz
valla bilmiyorum ama sonuçta kızın başına kötü bir hastalık geldi. sevinmiyorum tabi. benim bildiğim emes hastalığı geçmiyo öyle değil miBüyüyle emes hastasının ne ilgisi var ?
bence de yazma güle güle
Konuma yazma deme hakkına sahip değilsiniz.
valla bilmiyorum ama sonuçta kızın başına kötü bir hastalık geldi. sevinmiyorum tabi. benim bildiğim emes hastalığı geçmiyo öyle değil mi
evet baba ve anne kötü olabiliyor seçme hakkına sahip degiliz ama eşimin annesine küfreden onu evine sokmayan biri olmasınıda tercih etmezdim ayrıca eşim kendi giymez beni giydirir bana elinden geldiğince yapabildiği kadarını yapar hayat ve şartlar zor herkes milyon tane şey yaşıyor babası karaktersiz diye eşime sırtımı dönememayrıca sen çalıştığında paranı eşinin ailesi alıyomuş yani eşinin ailesine düşkünlüğü yüzünden belinizi doğrultamıyosunuz.
oğlunu öldürmeye kalkan bir annenin ne hakkı olabilir... annesidir öldürebilir demezsiniz herhaldeİyileşebilenlerde var.. Bunun büyüyle ilgisi yok. Yarın veya eşiniz hastalandığında anne hakkı var diye mi oldu diyeceksiniz ?
Herşey sebepli değildir bunu unutmayın.
o zaman cevap vermeme ve kibleme hakkına sahibim
aynen yalnız niye bu kadar bozuldun yada alındın anlamadım bi saygısızlık yapmadım sonuçta neyse ben gideyim en iyisi ne desem batacak kusura bakmao zaman cevap vermeme ve kibleme hakkına sahibim