dünyanın en kötü kaynanası benimkidir her iddiaya girerim:)

canım düğünümü mahvetmesine izin vermedim polis ne çağırmadım eşim istemedi. ona en büyük ceza eşimin ona küfretmesi oldu
annesine küfreden bi eşim olmaması istemezdim sahşen yarın bir gün bana daha beteri yapar diye düşünürüm

esin bir sure annesiyle gorusmesin benimde tanudigim boyleydi oglan bir sure gorusmeyince kadinin hakli basina geldi simdi gelini ile iyi masallah. tabi anne hakki odenmez ama esin belli bir sure tavir alsin

canım bak biz senle ayrı hayatlardayız. en iyisi hiç konuşmayalım. ayrıldıktan sonra eşimin annesiyle barışmasından bana ne ne yaparsa yapsın. yorum yapmak için resmen saçmalıyosun
kusura bakma herkes gibi fikirlerimi yazıyordum yazmam olur biter

annesine küfreden bi eşim olmaması istemezdim sahşen yarın bir gün bana daha beteri yapar diye düşünürüm
canım sen iyice saçmaladın. senin eşin bir yıldır annesi yüzünden seninle yatmıyor ve sen gelmişsin daha ne diyosun. benim yazdıklarım sana ters geliyosa lütfen konumdan git ve yorumda yapma zira şu saatten sonra seninle ilgilenmiyorum

yaptıkları eşimin ve benim aklımdan çıkmıyo ama o manyağın lafını bile etmiyorum mutlu mutlu yaşıyoruz
inşallah mutluluğunuz daim olur böyle insanlarla uğraşmak çok zor ama eşiniz de annesini nasıl sildi bilmiyorum yani bir anne oğluna neler yapıyor oğul kaç yıllık annesini silebiliyor falan bunlar çok ciddi şeyler kaç yıllık evlisiniz

valla bilmiyorum ama sonuçta kızın başına kötü bir hastalık geldi. sevinmiyorum tabi. benim bildiğim emes hastalığı geçmiyo öyle değil mi

İyileşebilenlerde var.. Bunun büyüyle ilgisi yok. Yarın veya eşiniz hastalandığında anne hakkı var diye mi oldu diyeceksiniz ?
Herşey sebepli değildir bunu unutmayın.

ayrıca sen çalıştığında paranı eşinin ailesi alıyomuş yani eşinin ailesine düşkünlüğü yüzünden belinizi doğrultamıyosunuz.
evet baba ve anne kötü olabiliyor seçme hakkına sahip degiliz ama eşimin annesine küfreden onu evine sokmayan biri olmasınıda tercih etmezdim ayrıca eşim kendi giymez beni giydirir bana elinden geldiğince yapabildiği kadarını yapar hayat ve şartlar zor herkes milyon tane şey yaşıyor babası karaktersiz diye eşime sırtımı dönemem

İyileşebilenlerde var.. Bunun büyüyle ilgisi yok. Yarın veya eşiniz hastalandığında anne hakkı var diye mi oldu diyeceksiniz ?
Herşey sebepli değildir bunu unutmayın.
oğlunu öldürmeye kalkan bir annenin ne hakkı olabilir... annesidir öldürebilir demezsiniz herhalde

o zaman cevap vermeme ve kibleme hakkına sahibim
aynen yalnız niye bu kadar bozuldun yada alındın anlamadım bi saygısızlık yapmadım sonuçta neyse ben gideyim en iyisi ne desem batacak kusura bakma

X