keşke fake olsaydı tatlım keşke...İnsallah fake konudur film gibi vallahi
evet ben süper kahramanım:) o kısmı daha dikkatli okumanı tavsiye ederim ailem geldi diyorumEşinizi kayınvalideniz öldürecekken siz yetiştiniz ve kayınvalideye küfrederek eşinizi kurtardınız doğru mu anladım. Owww
Abarttığınızı düşünüyorum ben de...
eşim orta yolu bulmaya çok çalıştı her erkek annesini kolay kolay silmez çünkü... ama kaynana her seferinde daha da kötüye gitti. ayrıca kaynanam diğer oğlunu ve kardeşlerini eşimden daha çok severdi. eşim en büyük çocuğu nedense eşimi pek sevmez bunu bana ve annemede derdi kaynana. bir kaç hafta oldu duyalı. diğer oğlununda sevgilisi varmış şimdi o kıza kafayı takmış istemiyorum diyeHa bir de sizin açınızdan dinliyoruz, acaba kayınvalide yazsa neler dökülecek . Annesi ile eşi arasında orta yolu bulamayıp annesini silen adamdan ileri de hayır gelir mi bilemiyorum.
işte yaşadıklarımdan dolayı böyle oldum tatlım. bir günde anneme kafayı takmıştı. sürekli annen öldüğünde babana kendi ellerimle karı arıycam derdi. eşim annesine kızardı bağırırdı anne yapma nermin üzülüyo annesine çok düşkün böyle konuşma derdi. eşim bağırdıkça kaynana daha da çok anlatırdı. bende kimin önce öleceği belli olmaz belki önce sen ölürsün dedim. öyle deyince hemen ağlama krizlerine girdi nermin bana öl geber diyo diyerek... nermin çalışırsan tüm maaşını bana vereceksin evinize koltuk almaya gerek yok minderde oturun derdi. annenin evine iki yılda bir gideceksin derdi. birde annemi aşağılamıştı senin erkek evladın yok benim aslan gibi iki tane oğlum var demişti. şimdi ben bu kaynanaya iyi davranayım dimi:)Canım diğer konularda bir kaç mesajını okuyup ne kadar gaddar demiştim ne yalan söyleyeyim ama konuyu okudum, hak verdim sana.
Kalçalar da bittim
kadını bir yere yatırmalı. kilidide denize atmalı:)işte yaşadıklarımdan dolayı böyle oldum tatlım. bir günde anneme kafayı takmıştı. sürekli annen öldüğünde babana kendi ellerimle karı arıycam derdi. eşim annesine kızardı bağırırdı anne yapma nermin üzülüyo annesine çok düşkün böyle konuşma derdi. eşim bağırdıkça kaynana daha da çok anlatırdı. bende kimin önce öleceği belli olmaz belki önce sen ölürsün dedim. öyle deyince hemen ağlama krizlerine girdi nermin bana öl geber diyo diyerek... nermin çalışırsan tüm maaşını bana vereceksin evinize koltuk almaya gerek yok minderde oturun derdi. annenin evine iki yılda bir gideceksin derdi. birde annemi aşağılamıştı senin erkek evladın yok benim aslan gibi iki tane oğlum var demişti. şimdi ben bu kaynanaya iyi davranayım dimi:)
ah zavallım sana acıyorum:) hem benim gibilere özeniyosun hem de bana laf sokmaya çalışıyosun:) dünden beri yazmıycam yazmıycam diyosun ama kimse sana cevap vermediği halde sabaha kadar uyuyamamışın mutluluğum seni çatlatmış gelip nefretini kusmuşsun:) diğer arkadaşlardan özür diliyorum bu denli çirkinleşmek istemezdim. tıpkı senin kocanla mutsuzluğunu yazdığın gibi bende buraya kaynanadan dert çektiğimi ve eşimle mutlu olduğumu yazıyorum:) sende daha fazla küçülme bu da sana son cevabım tatlım:)yazmazsam çatlarım özürdilemem suçlu yada hatalı olmamdan degil konunun uzayıp çirkinleşmemesi için di ayrıca yazdıklarımı söylemekle alttan alta tehditiniz sizin mi yoksa benim mi karaktersizliğimi ortaya koyuyor diğer arkadslara bırakıyorum insanların bi konuda ki fikirleri degişebilir zamanında bi arkadsınız size bişey anlattı diye herseyinizi onaylamak zorunda yada sizinle aynı fikirde olmak zorunda degil eşinizle mutlu olmanız dilegimle ama unutmayın o kadın nihayetinde annesi ve her erkek sonunda annesine sığınır ve savunur belki 2 yıl belki 120 belki 20 yıl sonra kv desine küfür eden bi kocayı savunan kadına şunu sorarım yarın birgün oglunuz yada kızınız büyüyüp evlendiğinde hangi sebeble olursa olsun jküfretse tepkin ne olur du ? ayrıca sizin mutlu oldugunuza inanmıyorum
kilidi denize atmalı:) canım ya mükemmelsin bu yoruma bayıldım:)kadını bir yere yatırmalı. kilidide denize atmalı:)
vayy be kötü kaynanaya bak,birde itiraf etmiş büyü yaptım onu yaptım bunu yaptım diye
diyoki ben yalan söyleyemem diyo. yaptırdım her şeyi yaptım ama ayrılmadınız diyo. oğlu da eşimi sevmek zorunda değilsin ama saygı duyacaksın dedi. onada yok diyor hala ve hala sevenler evlenemez diyor. duyyorum şimdi diğer oğlununda sevgilisi varmış. şimdide o kıza kafayı takmış evlenemezsiniz diyomuş. ayrıca bu kadın sırf oğluyla dört yıl çıktık diye sen kesin kız değilsindir kesinlikle kadınsındır bari kendini tutta düğüne kadar hamile kalma demişti.bence bu hikaye de eksik noktalar var.hangi kaynana,itiraf eder büyü yaptım diye.ya da oğlunun boğazını sıkacak,dövecek.nasıl gücü yetecek.insan azmanı mı bu kadın?
tatlım olay büyü falan değil. oğlunu öldürmeye çalışan bir kadın anne falan olamaz.bence bu hikaye de eksik noktalar var.hangi kaynana,itiraf eder büyü yaptım diye.ya da oğlunun boğazını sıkacak,dövecek.nasıl gücü yetecek.insan azmanı mı bu kadın?
haklısın eksik taraflar var çünkü onlarıda yazsam hikaye iyice uzayacakbence bu hikaye de eksik noktalar var.hangi kaynana,itiraf eder büyü yaptım diye.ya da oğlunun boğazını sıkacak,dövecek.nasıl gücü yetecek.insan azmanı mı bu kadın?
Kendini inandırmak istiyor çünkü boşanmayacak asla. Eşini kaybetmek istemiyor. Sindiremediği şeye inanmaya çalışıyor.al işte demek mutlu değilsin tamda konu sahibi gibi kadınlara özeniyosun kv ye cadı demişsin şimdi bu konudaki tavrın ne
cevap vermediğim halde hala yazıyo:) yalan söylüyosun senin mutlu olduğuna inanmıyorum diyo:)Kendini inandırmak istiyor çünkü boşanmayacak asla. Eşini kaybetmek istemiyor. Sindiremediği şeye inanmaya çalışıyor.
dün gece çok güzel uyudum ve kocamla da mutluyum ve senin gibi küfürbaz arsız biri olmayı asla istemem evet kv dem den çok çekt,im çekiyorum da ama kolay olan ı degil sabrı tercih ediyorum eşimle çok şükür iyiyiz zaten birebir kocamla sorunlarımız yok kv de yüzünden sorunlar yaşıyoruz ve ben sırf kv de istedi diye yuvamı yıkmak yerine sabredip çabalıyorum ama eşime hiçbirzaman annen i sileceksin demedim sadece biraz mesafe koy dedim o da ana ile evlat arasına mesafe konmaz dedi ayrıca kötü olan olmak istemiyorum ve sizden nefret etmiyorum özürdiledi konu kapandı yazmışsınız zafer kazanmış gibi ona istinaden yazdım ve ayrıca sizin gibi olmaktan Allah a sıgınırım yuvam evladım ve kocam için sabrediyorum çok agladım çok eziyet ettim kendime yıprattım kendimi ama eşim de söylüyor annem ben kendimi assam fatma haklı demez diye ne yapayım şimdi kocamı mı bırakayım yoksa kötü mü olayım ayrıca herkes kendi yasadığını bilir benim kocam 1 yıldır benimle uymuyordu evet ama bazı problemleri varmış bide panikatak baslangıcı baslamış o yüzdenmiş çok şükür 1 2 aydır çok iyiyiz ayrıca sana laf soktugum falan da yok dedim ya özürdiledi mesajına istinaden cevap niteliğinde yazdımah zavallım sana acıyorum:) hem benim gibilere özeniyosun hem de bana laf sokmaya çalışıyosun:) dünden beri yazmıycam yazmıycam diyosun ama kimse sana cevap vermediği halde sabaha kadar uyuyamamışın mutluluğum seni çatlatmış gelip nefretini kusmuşsun:) diğer arkadaşlardan özür diliyorum bu denli çirkinleşmek istemezdim. tıpkı senin kocanla mutsuzluğunu yazdığın gibi bende buraya kaynanadan dert çektiğimi ve eşimle mutlu olduğumu yazıyorum:) sende daha fazla küçülme bu da sana son cevabım tatlım:)
vallahi işte onu diyorum.bir insan evladını nasıl öldürmeye kalkar?tut ki çok sinirlendi,boğazına sarıldı.oğlu boğazına sarılan ellerden anında kurtulur.yani benim oğlum var,diyelim ki çok sinirlendim.(allah göstermesin)boğazını sıktım.birtek hareketle kurtulur oğlum.kadının gücü ne ki,erkek kuvveti yanında.tatlım olay büyü falan değil. oğlunu öldürmeye çalışan bir kadın anne falan olamaz.
Kendini kandırıyorsun sadece. Katlanmak için sebep yaratma kendine olduğu gibi kabullen. Düşünsene sen bu kadının yaptıklarını yapsan ve çocuğun anne anne diye eteğinde dolaşsa daha mı iyi. Yüzüne bakmasın tabi böyle annenin. Karakteri var der avunurum en azından ben olsam.yazmazsam çatlarım özürdilemem suçlu yada hatalı olmamdan degil konunun uzayıp çirkinleşmemesi için di ayrıca yazdıklarımı söylemekle alttan alta tehditiniz sizin mi yoksa benim mi karaktersizliğimi ortaya koyuyor diğer arkadslara bırakıyorum insanların bi konuda ki fikirleri degişebilir zamanında bi arkadsınız size bişey anlattı diye herseyinizi onaylamak zorunda yada sizinle aynı fikirde olmak zorunda degil eşinizle mutlu olmanız dilegimle ama unutmayın o kadın nihayetinde annesi ve her erkek sonunda annesine sığınır ve savunur belki 2 yıl belki 120 belki 20 yıl sonra kv desine küfür eden bi kocayı savunan kadına şunu sorarım yarın birgün oglunuz yada kızınız büyüyüp evlendiğinde hangi sebeble olursa olsun jküfretse tepkin ne olur du ? ayrıca sizin mutlu oldugunuza inanmıyorum
çünkü kendi mutsuz, bağımlı, güçsüz.cevap vermediğim halde hala yazıyo:) yalan söylüyosun senin mutlu olduğuna inanmıyorum diyo:)
valla canım inanıp inanmamak sana kalmış. oğlunu düşünmeyen bir kaynanayı oğluda düşünmezvallahi işte onu diyorum.bir insan evladını nasıl öldürmeye kalkar?tut ki çok sinirlendi,boğazına sarıldı.oğlu boğazına sarılan ellerden anında kurtulur.yani benim oğlum var,diyelim ki çok sinirlendim.(allah göstermesin)boğazını sıktım.birtek hareketle kurtulur oğlum.kadının gücü ne ki,erkek kuvveti yanında.
bir de eğer kayınvalideniz,bütün bunları yapacak durumdaysa,ciddi psikolojik rahatsızlıkları vardır.keşiniz annesine küfür edeceğine,acil doktora götürsün.
Kendini inandırmak istiyor çünkü boşanmayacak asla. Eşini kaybetmek istemiyor. Sindiremediği şeye inanmaya çalışıyor.
cevap vermediğim halde hala yazıyo:) yalan söylüyosun senin mutlu olduğuna inanmıyorum diyo:)
nasıl istiyorsanız öyle inanın da bu nefretin nedeni tavugunuza kış mı dedimçünkü kendi mutsuz, bağımlı, güçsüz.