dünyanın en kötü kaynanası benimkidir her iddiaya girerim:)

Kız sana da helal olsun kocana da. Sizi ölüm bile ayırmasın inşallah. Mutluluğunuz, evliliğiniz daim olsun. Öptüm :)

Allah o sinsilerden korusun. Ah o sinsiler yok mu o sinsiler. . . Kendi kazdıkları kuyulara düşerler inşallah!

Bu kadar isimleri veriyorsunuz, sonra kim olduğunuzu buluyorum. Kanıma giriyorsunuz ya!! Yazmayın şu gerçek isimlerinizi...

mesela derya önde yürüyodu kaynana eşime dediki: mehmet bak deryanın kalçaları ne kadar biçimli ve güzel. ben çıplak yumuşacık ve bembeyaz dedi:)

Pardon ama bi ohaa demeliyim
Yazdim sildim valla soylucek uygun bir kelime bulamadım. Bu kadın kafayı yemiş olmali

eşinizden dolayı çok şanslısınız allah bozmasın gerçekten. kaynananıza söyleyecek bişey bulamadım hayretler içerisindeyim bu nasıl annelik onu da geçtim nasıl insanlık yahu.

Beterin beteri varmış yaa cidden bu daha mi fena ne..

Anlattıklarınız gerçekse kayınvalideniz kara komedi filmlerine benziyor. Oscar törenine katılsa en özgün senaryo en iyi kadın oyuncu en iyi makyaj en yaratıcı konu en komik film vs. dallarda ne kadar ödül varsa siler süpürür. Ama eşinize ve size hayran kaldım bunca şeye pes etmemişsiniz. Tebrikler valla.

hani hep burada deniyor ya,eğer aileler istemiyorsa ,bir şeyleri görüp hissedip de istemiyorlar onları dinlemek lazım diye.gerçekten doğruymuş

Bu kadar isimleri veriyorsunuz, sonra kim olduğunuzu buluyorum. Kanıma giriyorsunuz ya!! Yazmayın şu gerçek isimlerinizi...
Geçen bir konu vardı orda da kadının Facebook hesabını falan bulmuştunuz sanırım. Bu defa bulursanız bana da atın geçen sefer herkes görmüştü bir ben görmedim aklımda kaldı. :)

sadece isimden nasil buluyorsunuz yaw kim oldugunu
ben isim soyisim den bulamiyorum valla :))

amcaları eşimi dövmüş kaynanmda eşimin boğazını sıkıyo nerminle evlenirsen öl diye... benim ağzım bozuldu. kaynana senin ağzına... dedim.
Eşinizi kayınvalideniz öldürecekken siz yetiştiniz ve kayınvalideye küfrederek eşinizi kurtardınız doğru mu anladım. Owww
Abarttığınızı düşünüyorum ben de...

Ben yaşadıklarının normal olduğunu düşünmüyorum. Elbette ki sıkıntılı durumlar.
Aynı şeyleri yaşama konusuna hiç girmiyorum ; inanın kimin ne yaşadığını bilemeyiz.
Elbette ki çığrından çıkabilir insanlar, bu çok doğal bir süreç. Bu konuda ki durum çığrından çıkmanın ötesinde olmuş bence. Ancak burada söz ettiğim konu çok daha kötüsüyle karşılık verip bunu burada marifet gibi anlatmak. Hiç normal değil bu.
Düğün günü oyle bir kavga gördüğünde yapacağı şey büyükleri çağırmak. Üstündeki gelinlikle anne oğul arasına girip " bilmem ne ye "demek , bilemedim.

Ben ne yaşarsam yaşayayım annesine yüzünü dönen eş istemem.
Bana yaklaştırmasın, beni ona karşı korusun, saygısızlık yapmadan dik dursun ; bu yetmez mi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…