dünyanın en kötü kaynanası benimkidir her iddiaya girerim:)

Her doguranda ana olamiyor malesef ne anneler var görüyoruz iste. Resmen oglunun iyiligini istememis isteseydi sevdiginle evlen yavrum derdi. Yeterki evladim mutlu olsun derdi.

Evet haklısınız. Kesinlikle katılıyorum. Evlilik durumlarında ebeveynler biraz daha esnek olmalı.
Burada önemli olan acaba bu adam öncesinde annesiyle bu durumda mıydı ? Annesinin kotuluğunden mi bu yaptıkları yoksa başka bir durum mu var ortada ?

Oğlunun boğazına yapılacak kadar ( ki abartı bence) ne olabilir ki ortada ?

Ha bir de sizin açınızdan dinliyoruz, acaba kayınvalide yazsa neler dökülecek . Annesi ile eşi arasında orta yolu bulamayıp annesini silen adamdan ileri de hayır gelir mi bilemiyorum.

Böyle erkekler 3 5 aya annesini yeniden devreye sokar. Eşine tavır alır. Kavga sırasında " senin yüzünden aileme karşı geldim, değmezsin der, sonra bu keşmekeşten sıkılıp gider.
Geneli böyle.

Ne kadar fake bir konu ... hangi filmin senaryosu bu ??? Bu kadar yapay anlatmak için çok caba sarfetmis olmalisin...

Dünyada maalesef böyle çirkef kv lerde var kimi gizlıyor kimide açıkca böyle belli eder

Bir de bu kayinvalide bu kadar kotu ama ayni zamanda bu kadar salak mi? Neden birden bire sizi ayirmak icin buyuler yaptirdigini itiraf etti? Hadi cok kotu biri, buyu yaptiriyor. Ama neden durup dururken bunu itiraf ediyor?

Bir de bu kayinvalide bu kadar kotu ama ayni zamanda bu kadar salak mi? Neden birden bire sizi ayirmak icin buyuler yaptirdigini itiraf etti? Hadi cok kotu biri, buyu yaptiriyor. Ama neden durup dururken bunu itiraf ediyor?
Kendini akilli zanneden insanlardan. Bunu soyleyince eline bisey gecmedi ama o bunun farkinda degil.

olaylar nasıl bu kadar çirkinleşebilmiş

herkes birbirine küfürler hakaretler tehditler dayaklar

aman allahım

bol entrikalı bir kaynana gelin damat üçgeni olan günlük türk dizisi kıvamında

Canım diğer konularda bir kaç mesajını okuyup ne kadar gaddar demiştim ne yalan söyleyeyim ama konuyu okudum, hak verdim sana.
Kalçalar da bittim

yazmazsam çatlarım özürdilemem suçlu yada hatalı olmamdan degil konunun uzayıp çirkinleşmemesi için di ayrıca yazdıklarımı söylemekle alttan alta tehditiniz sizin mi yoksa benim mi karaktersizliğimi ortaya koyuyor diğer arkadslara bırakıyorum insanların bi konuda ki fikirleri degişebilir zamanında bi arkadsınız size bişey anlattı diye herseyinizi onaylamak zorunda yada sizinle aynı fikirde olmak zorunda degil eşinizle mutlu olmanız dilegimle ama unutmayın o kadın nihayetinde annesi ve her erkek sonunda annesine sığınır ve savunur belki 2 yıl belki 120 belki 20 yıl sonra kv desine küfür eden bi kocayı savunan kadına şunu sorarım yarın birgün oglunuz yada kızınız büyüyüp evlendiğinde hangi sebeble olursa olsun jküfretse tepkin ne olur du ? ayrıca sizin mutlu oldugunuza inanmıyorum

işte ben bu sonuçta annedir zihniyetini anlamıyorum. benim bildiğim anne yavrusu için canını verir. yavrusu açken o tok gezemez. ilk aylarda biz maddi yönden çok sıkıntı çektik bize kendi babam yardım etti. ama eşimin annesi hiç yardım etmedi. şimdi çok şükür iyyiz para bile biriktirebiliyoruz. aile dediğin zor günlerinde yanında olur tıpkı benim annem babam gibi... zor günlerimizde yanımızda olmayan ama iyi günlerimizde gelipte ben senin annenim diyen bir kadını kapıya falan koymam ben

Tam konu her yönünden ele alındı diyorum, sen geliyorsun. Bak ben de merak ettim şimdi.
güya elinde büyümüşmüşte ondan biliyomuş salak şey

Pardon ama bi ohaa demeliyim
Yazdim sildim valla soylucek uygun bir kelime bulamadım. Bu kadın kafayı yemiş olmali
çok acılar çektim canım. deryayı hep överdi ve ben eşime bişey deyince nermin deryayı kıskanıyo nermin çok fesat bir kız. aman ailemizi dağıtacak bu nermin derdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…