dünyanın en kötü kaynanası benimkidir her iddiaya girerim:)

artık yalnız uymuyor konuştum onunla hallettik

valla üzümü alırken ben sapını, çöpünü istemiyorum diyemiyorsun. Aldıktan sonra ayıklarsın ağzına göre. Biliyordun ve çekmek istemiyordun evlenmeyecektin o zaman. Üzümü sapıyla taşımak zorundasın maalesef.

Yarın kocanız annenizle barışmak istese, torunlarını göstermek istese be yapacaksınız ?

iyi kaynana mı var al birini vur ötekine....hele benimki gerçek bir cadıydı çok şükür boşandımda kurtuldum.allah belalarını versin
ya yapmayın lütfen. iyi gelin var mı peki.. seninki cadıydı da sen çok mu sessiz kaldın karşısında mesela? O sağa vurunca sen solu uzattın mı? Neden uzatasın zaten de, bence her şey karşılıklı.
Başından ön yargılı başlanıyor ilişkilere. Taa çocukluktan kaynana takıntılı büyüdüğümüz için sonuçların farklı olması beklenemez. Ama yabancılara bakarsanız onlarda böyle sorunlar yoktur.

abla zaten psikolojik sıkıntısı varsa deli gücü gelmiş de olabilir bir de olay erkeğin bir hamlede kurtulması değil ki bir annenin oğlunun boğazına yapışacak kadar mantığı elden bırakması

O zaman 37 sayfada anlattıkların neler? Madem dert çekmiyorsun? Dert gibi anlatmanın anlamı ne?

sanırım başta ben olmak üzere bazı arkadaşlar ille de kendi hikayeni anlat dedik anlattı

biliyordum ve çekmek istemiyordum bu yüzden ayrılma kararı aldım fakat eşim istemedi. ama iste
Yarın kocanız annenizle barışmak istese, torunlarını göstermek istese be yapacaksınız ?
piçlerinizi asla sevmem sevemem demişti kaynanacık...

biliyordum ve çekmek istemiyordum bu yüzden ayrılma kararı aldım fakat eşim istemedi. ama iste

piçlerinizi asla sevmem sevemem demişti kaynanacık...
bu da iradenin senin değil eşinin olduğunu gösteriyor. Ayrılma kararı blöftü o zaman. Üni bitiridğini okudum bir yerde. Çalışmıyor musun?

bu da iradenin senin değil eşinin olduğunu gösteriyor. Ayrılma kararı blöftü o zaman. Üni bitiridğini okudum bir yerde. Çalışmıyor musun?
evet eşim ve ben çalışıyoruz da bunun kaynanayla ne alakası var

anlatmaya meyili varmış derim ben. yoksa herkes anlatacak olsa günlük olayları sıralasak yeter. Herkesin illa ki ya kaynana, kpeder, elti, görümce vs vsvs sorunu vardır. Sorunsuz aile hiç görmedim. Ama bunları sorun olarak görmek ve derecelendirmek kişisel bir durum. Bu olanlar birini depresyona sürüklerken birini de hiç etkilemez. BEnce hayatın gerçek tadını ve anlamını bilen insanlar takmaz bunları. Bu kişilerden ikisi sen ve benim bence. Erken yaşta babalarımızı kaybettik. O boşluk asla dolmaz. Bu acının yanında şu yaşananlar çerez der oturur gülerim.

ben 6 yıl boyunca direndim her yolu denedim saygısızlık ve küfür dışında agladım eşimle konuştum boşanmayı denedim evi terkettim neler neler ama çözüm bulamadım kv 48 yaşında bu zamana kadar degişmemiş ben mi degiştireyim yani artık eskisi gibi olmasa da yine saygımı elden bırakmadan davranıyorum bide artık cevap veriyorum gerekiyorsa ama kv de depresyon hastası psikoloji bozuk yani ne yapayım kötüyle kötü olayım kadın 4 yıllık evliyim 2 . bebegime 8 aylşık hamileyim ilk gece nasıl geçti diye soruyor sonra kapımızı dinliyor evinm içindeyken banyoyu kontrol ediyor ıslak mı kuru mu diye yalanlar söylüyor kur ana el basıyor bi bakıyon melek gibi oluyor özürdiliyor ayaklarıma kapanıyor vs. daha bi yığın şey boşanmak kolay ailemle konuştum boşanın dediler ama o sıralar kardeşimde boşandı karısı aldattı şimdi çocukları mutsuz anneyi de babaı da sevmiyor babaanne ye sıgındı annem diye demiyorum melek gibi kadındır ama boynu bükük bi çocuk var ortada yuvayı yıkmak kötü olmak kolay zaten

O zaman çok küçük yaşta anne babasını kaybedip, akrabalarının sahip çıkmadığı, Çocuk Esirgeme Kurumun'da yetişen insanlar da senin acına çerez der. Babasını kaybetmiş bu da dert mi der. Empati yapmak güzeldir.

çaresiz değilsin yani. Ayrılma kararı aldıysan eşin istemiyor diye ayrılmaman çok şaşırtıcı geldi bana.
onu seviyordum ama annesiyle bu şekilde yaşayamazdım. ilk şöyle anlaştık. kaynana madem beni istemiyosa beni görmeyecekti. eşim annesini görecekti kaynanam geldiği zaman ben evde olmayacaktım. çünkü kaynana bana senin yüzünü görmek istemiyorum demişti. ama kaynana bunu da kabul etmedi. illede nermini kullanıp atacaksın dedi oğluna. evlensen bile bir ay sonra boşa dedi. eşimde tüm bunları kabul etmeyince kaynanam patladı ve eşime saldırdı. e madem bir insan bizi bu kadar istemiyor bizde onu hayatımızdan çıkarırız öyle değil mi. ayrıca bu kaynana oğlum seni çok özledim demekten aciz bir kadın

bildiğin sıkıntı oldu adamın anneyi değil eşini tercih etmesi...

evet var böyle psikopat kaynanalar ne örnekler var enseste varan örnekler verebilirim burda ama çok deli tartışma çıkar, ucundan söyliyim, kadın oğlu ve gelininin evine gidiyor banyoya giriyor geline sesleniyor x e söyle gelsin beni keselesin diyor haset ayıbın önüne geçmiş daha anlatsam yuhh denir

her erkek aynı olmak zorunda değil kimse sıkıntı çekmeye meraklı değil ama işte napsinlar adamlar ille de annem diyo, yoksa bi gün dese ki annemi seninle yüz göz etmicem annem değil sen haklısın deseler düğün bayram olacak ama burda cici kızı oynamak makbul değil mi, arkadaşımın eşi misal alenen şunu diyo annem kara siyah dese siyahtır tartışmam bile adam mıdır bu, aaa ne saygılı mı dicez

anne bunu yapmaz onu yapmaz diyenler bir zahmet çöpe sokağa oraya buraya atılan çocukları bir açıklasın

o kadar kötülük yaptığı halde annedir denilmezki. burada belki oğlunun iyiliği için öldürmeye kalkmıştır diyeni bile gördüm

valla kendi adıma çerez değil, evlendiğimden beri Batman'dayım seneye ankaraya gidince nasıl olacak diye düşünüp duruyorum kv çok buyurgan ben de oldukça asabiyim bizde de bir.cıngar kopacak gibi

Her acı kendine göre büyüktür. Yaşananları anlamak lazım. Kaldı ki empati yapmadığımı nereden biliyorsun ki????
Babamı kaybettiğim zaman geçen sene 34 yaşındaydım babam 59 yaşındaydı kardeşim 24 yaşındaydı ve askerliğini yapmamıştı. Şükrettim yine de bu kayıp ben 5 yaşındayken de olabilirdi, doğmadan da olabilir. Ama şimdi ölene kadar babamın sesi bile tazecik kulaklarımda kalacak. Artı gece kızımın saçını okşayıp öptüğüm zaman, o korkup bana sarıldığı zaman da gelir aklıma o çocuklar. Bu açlığı nasıl doyuramadıkları...Asla bilemezsin empatinin yapılıp yapılmadığını..
Benim burada vurgulamam şu; eğer sağlıklıysan hastane koridorlarında sabahlamıyorsan yine yaşamadan bilemezsin, sevdiklerin sağsa ve çevrendeyse, başını sokacak bir evin varsa en büyük mutluluk ve haz. Diğer sorunlara alıcılarını kapatmak çok kolay.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…