dünyanın en kötü kaynanası benimkidir her iddiaya girerim:)

mesafe koyulur, ne bileyim bi süre uzak durulur anlarım da, eşinin annesine küfretmesini zafer olarak görüyorsun.. şimdi bana 'yasayan bilir kınayanın basına gelsin' muhabbeti olmasın da.. kv yuzunden bosanmıs biriyim, sebeplerden biri de oydu yani.. eşin de sen de çok mazlum, düzgün tipler degilsiniz, belli, üzgünüm..

Son düzenleme:
BEN ŞOK Yalnız eşiniz koca gibi koca.Kaynananın ağzını yırtmanızada ayrıca çok sevindim elleriniz ağzınız dert görmesin yuvanızın tadı hiç kaçmasın inşallah.Ağırda konuşmamışsınız az bile etmişsiniz.Sevdim

Dinsizin hakkından imansz gelirmiş eyi yaplıssıh bacım. Helal. Allah uzak etsn o kadından. öyle kocada kolay blunmaz bırakma yazık olur.ins. mutlu olursnz

Vay bee ne kocalar varmis...anasina resti cekebilmis okadar seye ragmen..helal...kocana sahip cik ve asla uzme....okadinda ettigini.bulur...bu kv ler hep mi ayni versiyon olur yaaa.......bnde de vardi bunlardan.kurtuldum.sukur......mutlu olun esinizle.

Kardeş senin kocanın ailesiyle odunhatun'un kocasının ailesini yetkililere bildirelim. Hepsini toptan bi yerlere tıksınlar.
Yeminle gözümde tuhaf yaratıklar canlanıyo.

Valla beterin beteri dedikleri
Eminim daha fenalarıda vardır
Allah uzak etsin
Siz artık cok tartısmalara girmeyin hiç görüşmeyin
Annesi sonucta bi süre sonra özler haksız olduğunu bilsede görmek ister size tavsiyem araya girmeyin gitsin annesini görsün ama size getirmesin.
EşiniZ sizi seviyor laf ettirmez ama ne siz ne aileniz artık annesi hakkında konusmayın adam kendini daha kötü hissetmesin

Kaçtır konuya denk geliyorum hadi diyorum şimdi yazıp sinirlerimi zıptatmayayım ama olmuyor duramıyorum bende yazcam :)
Büyü olayını gördüm eşim beni sevmesin bana inanmasın benim tarafımı tutmasın hep onlarla olsun diye yapmış 9 sene feci senelerdi onlar neyse ona sormadan giyindim bankaya gidiyorum diye komşusunun yanında nerden bilcem ben senin bankaya gittiğini de dediii, nişanlı iken nişanlısının evine giden kıza bilmemne derler de dediii ben oluyorum o bilmem ne, aile meclisi kurup eşimi ortaya alıp ayrılıcaksın biz onu istemiyoruz da dendiii, yememiz içmemiz de karışıldı, kocamla evimize giderken erken yatın birbirinizi fazla yormayın da dendiiii amann yine sinirlenmeye başladım kaçtım ben...

Çok can sıkıcı bir hikaye. Anneye küfür falan da çok kötü. Ben küfür edip kovup b.k ye gel falan diyemezdim. Eşim annesine böyle davransa ondan da korkardım. Ilerde başka bir kadın için bana da yapabilir bunu. Yani tamam kaynana kötü ama insan annesini sakinleştirir ne bileyim ya küfür etmez ama. Herkes çok garip bu hikayede.

Oy anam babam oy oy...

Yav bir de, şu kaynananın boyu kilosu kaç merak ettim. Durmadan kısa şişko deyip duruyor.

Normal düşününce ben de eşimin annesine küfredemem. Eşimin annesine küfretmesini de anlayışla karşılayamam. Sonuçta bu adam da benim çocuklarıma bana, anneye saygıyı öğretecek.

Ama hayal ediyorum, birisi eşimi dövdürmüş boğazını sıkıyor. O birisinin ağzını burnunu kırarım.

Afedersin ama ohaaa diyorum kaynanana. O nasil laf ya. Allah tez zamanda kurtarsin seni oyle insandan.

bence alenen kötülük yapan insanlardan korkulmaz..
bu kaynanaya kötü denmez ki, akılsız resmen..

alttan alttan oğlunu işleyen, melek gibi görünüp pisliklerini arkadan yapan daha şirret kaynanalar var..
asıl tehlikeli olan onlar...

bu kaynana konuşsun da dursun, kim takar ki... ? zaten oğlu da, etrafta herkes her şeyi görüyor.
kimse sözüne de inanmaz...

elbetteki yaptıklarını hafife de alamayız, çok terbiyesiz olduğu aşikar...
ama yine de şanslı gelinlerdensiniz, her şey alenen oluyor ve damat bey de sizden taraf...

ben sanırım sinsi insanları daha tehlikeli daha kötü buluyorum, o yüzden dünyanın en kötüsüymüş hakikaten diyemeyeceğim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…