neyse canım ya sen beni anlamamışın belli yani.burdan yola çıkarak mı ,deryanın" kötü kız "olduğuna karar verdiniz.hem ne olursa olsun.kimsenin hastalığına sevinmemeliyiz.bunu öğretmediler mi size?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
neyse canım ya sen beni anlamamışın belli yani.burdan yola çıkarak mı ,deryanın" kötü kız "olduğuna karar verdiniz.hem ne olursa olsun.kimsenin hastalığına sevinmemeliyiz.bunu öğretmediler mi size?
amin canım amin eşim sadece hep haklının yanında olur ana kuzusu değildirDizi senaryosu gibi , naptinizda esiniz sizi bu kadar sevdi merak ettim.
annesini kovdugunuzda esinizin evden cikmamasina sasirdim , ne sevgiymis masallah
neyse canım ya sen beni anlamamışın belli yani.
canım kaynana ona sürekli mankenim derdi. derya nerminden daha güzel derdi gülerdi. benim deryam iş yapmaz kalk nermin iş yap derdi derya gülerdi. ve en önemlisi kaynanam keşke deryayla mehmet evlense dediğinde derya yine gülerdi. mehmet bana sarıldığında derya somurturdu.daha da anlatayım mıyooo ben seni anladım.kaynanan evlerden ırak,kocana maşallah.amma velakin yine soruyorum,deryanın suçu ne?sadece utanmış gibi gülmesi mi?bu yüzden mi,oh oldu der gibi zaten ms hastası oldu diye yazıyorsun.bunu anlamaya çalışıyorum.
ha birde deryanın yerli yersiz eşime sarılma hastalığı vardı. eşimde ne yapıyosun diye kızı kendinden somurturdu. bir gün eşim uyurken bu derya gelmiş eşimin tepesine oturmuş. eşimde uyanıp deryaya bağırınca derya hüngür hüngür ağlamıştı.yooo ben seni anladım.kaynanan evlerden ırak,kocana maşallah.amma velakin yine soruyorum,deryanın suçu ne?sadece utanmış gibi gülmesi mi?bu yüzden mi,oh oldu der gibi zaten ms hastası oldu diye yazıyorsun.bunu anlamaya çalışıyorum.
böyle yazınca oldu.deryanın da kocnıza meyli vardı yani.o zaman derya yada kızmakta haklısınız ama yine de hastalığına sevinmenizi yakıştıramadım.bu tarz hastalık konularında hassasım.canım kaynana ona sürekli mankenim derdi. derya nerminden daha güzel derdi gülerdi. benim deryam iş yapmaz kalk nermin iş yap derdi derya gülerdi. ve en önemlisi kaynanam keşke deryayla mehmet evlense dediğinde derya yine gülerdi. mehmet bana sarıldığında derya somurturdu.daha da anlatayım mı
bende hassasım ama duyunca şaşırdım. bende ufak çaplı bir hastalık geçirdim ama iyileştim. yani bunu kaynanaya bağlayamam çünkü iyileştim. çok şükür şu an çok mutluyumböyle yazınca oldu.deryanın da kocnıza meyli vardı yani.o zaman derya yada kızmakta haklısınız ama yine de hastalığına sevinmenizi yakıştıramadım.bu tarz hastalık konularında hassasım.
amin canım ya kurtuldum rahatladımbaya sabırlıymış uğraşılcak bir aile değilmiş Allah böylelerinden korusunn
canım tek sorun ben değil. oğlunu dövdüren ve öldürmeye kalkan bir kadın. eşimde istemiyorum dedi. zor günümde yanımda olmayan kötü günümde annenim diye gelemez dedi. biz bu tür konuları çok konuştuk eşimle.arada konulara yaptığın yorumlarda okuyodum kvnin şirretliğini, böyle toptan olunca ağzım iyice açık kaldı ne lanet bi kadın bu. bu kadın çevresine karşı nasıl, bi tek sana karşı böyle şirret değildir heralde.
ne kadar kötü olursa olsun eşinin annesi bu yüzden eşin bi gün ona karşı yumuşar gibi geliyo
acı hayat diye bi dizi vardı, imirzalıoğlu'nun, karakterlerin isimleri de böyleydi galiba.. tam acı hayatNermin, onu bunu bırak da sen bu hikayedeki kahramanların isimlerini değiştirmişsindir umarım. Nermin ile Mehmet iyice afişe oldular.
benim ex kv de de az değildi.. nakavt ederdi bunları oyunculugu fitnesi çirkefligiyle
Bana niyese pek inandirici gelmedi. O denli psikopat bir anne bile oglunu dövmez, bide kendi elleri ile boguyo güya... O güya oglunu sevdiginden dolayi derya'yi istemiyormuydu? Oglunun yerine gelini dövmesi daha mantikli. Ve bu gibi bircok mantiktir sey var konuda.
Yani sanki mahsun kirmizigül dizisi seyreder gibi oldum