dünyanın en kötü kaynanası benimkidir her iddiaya girerim:)

yalnız bu olayda Derya'nın ne suçu var anlamadım.kız kocanıza göz mü koymuş ki.ms hastası oldu diye,seviniyorsunuz.alt tarafı kaynananızın densizliği ve kötülüğü
deryanın kalçalarına bak dediğinde utanmış gibi gülüyordu.

Bel altı vurmak da değil bu ayrıca, insan tutarlı olmalı yarın nermin de bir konuda kv iyidir hostur nasıl oğlu siler vs dese kız zili sen bunu bunu demiyor muydun diye sorarım

neticede burda herkes yorumlarından tanınıyo

Bu adam seni cok seviyo kiz biliyo anasinin huyunu suyunu annesinden biktigi nasilda belli yazik. seni gercekten seviyo evlenip yuvasini kurmus o deli kadindanda kurtulmus.
amin canım ALLAH inşallah sanada böyle iyi bir koca verir. eğer evliysen inşallah kocan seni kat ve kat daha çok sever tatlım

benimde anlatmak istediğim aynen bu işte tatlım

oğlunu dövdürüp kardeşinin kızıyla evlendirmeye çalışan kaynananın yaptığı büyüden etkilenip ms hastası yaptığı kardeşinin kızının hazin sonu
ya işte herşeyi anlatmadım. bir gün gelmiş bana diyoki nermin deryama kıyamam onun üzülmesine dayanamam kalk bana su getir hem de zayıflarsın dedi:)

Tebrik ederim iyi direnmissin canım.

Eşinin kıymetini bil valla o da bütün sulale ye direnmis senin için.

Bu kadının tedavi olmasi şart, benimki ile birlikte :/

Her doguranda ana olamiyor malesef ne anneler var görüyoruz iste. Resmen oglunun iyiligini istememis isteseydi sevdiginle evlen yavrum derdi. Yeterki evladim mutlu olsun derdi.

Ya gerçekten izlenme rekorları kıran bir dizi çekilebilir bu konuyla.
Yanlış anlamayın kaynana tam bir manyak.

amin canım ALLAH inşallah sanada böyle iyi bir koca verir. eğer evliysen inşallah kocan seni kat ve kat daha çok sever tatlım
Amin canim kocamla iyiyiz Allaha sukur bazen ufak tefek tartismalar olsada kayinvalideye kapiyi bende kapattigim icin inan cok rahatiz. Baba evinde huzurum yoktu bari koca evinde olsun dedim ve kimsenin bozmasina izin vermedim. Allah bi ömür mutlu etsin sizi

Dizi senaryosu gibi , naptinizda esiniz sizi bu kadar sevdi merak ettim.
annesini kovdugunuzda esinizin evden cikmamasina sasirdim , ne sevgiymis masallah

amin canım çok sağol

Ay böyle kaynana düşman başına bile değil.
Ben herhalde saç baş girerdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…