dünyanın en kötü kaynanası benimkidir her iddiaya girerim:)

oğlunu öldürmeye kalkan bir kadından bahsediyorum... neyse ya zaten anlaşmalı evlendim. eğer eşim o kadına sahip çıkarsa on çocuğumda olsa eşimi boşarım

al işte demek mutlu değilsin tamda konu sahibi gibi kadınlara özeniyosun kv ye cadı demişsin şimdi bu konudaki tavrın ne
o gün çok üzgündüm canım yanmıştı ama sizinde herseyi arastırıp belden asagıya vurmanıza hayran kaldım kusura bakmayın özürdilerim ama sayfa sayfa not etmiyor yada arastırmıyorum kim ne demişti ne yazmıştı diye evet kv deye cadı deim ama ne yüzüne karsı nede esimin yanında demedim olay bana dönecek galiba kusura bakmayın konu sahibesin den de sizden de özürdilerm

İyi hoşta ne nezaketli insanlar var karşılaştıkları sorunlar karşısında, nezaketi bırakanlar unutanlar , işler çığırından çıkmasa neden annesiyle kötü olsun ,nermin kötü olsa eşi evlenmezdi.. Annesinin kıskançlığı .Hem sizin başınıza gelse ,Allah göstermesin bu tarz kişiler bu kadar anlayışlı ve özverili olup sakince davranabilir hiçbişey olmamış gibi sakinliği,kibarlığı korurmuydunuz ? Sanmam .

canım insan kendisindeki yarayı başkasını yargılayarak yapmamalı. ben eşimi öldürecekti diyorum oda hala anne hakkı diyor
anlaşamadıysan cevap vermemek en doğrusu şekerim aynı şekilde cevap verince beğenmediğin bu şeyi sen de yapmış oluyorsun sonuçta öyle değil mi topiklerde boşuna gerginlik oluyor hem de konu sapıp başka yönlere gidiyor

Reactions: tse
canım özür diledi ve konu kapandı zaten

oğlunu öldürmeye kalkan bir kadından bahsediyorum... neyse ya zaten anlaşmalı evlendim. eğer eşim o kadına sahip çıkarsa on çocuğumda olsa eşimi boşarım
bak böyle söyleme allah korusun dua saatine denk gelir anladım ben seni zaten

kendileri kaybettiler canım
aynen öyle olmuş iki taraf için de hayırlısı olsun artık

hepsini yaptım canım rahatım şimdi

araştırmaya gerek yok ara yorum değil konunun ilk yorumu, tartışmak değil amacım ama aslında sen de içten içe kv hayatınızdan çıksın istiyorsun kocan sana itaat etsin istiyorsun yazmışsın zaten, kişi bir tek kendine yalan söyleyemez nermin sadece açık açık yazıyo bunu bunu yaptım diye

ben kötü ne dedim ALLAH AŞKINA NEYSE ŞİMDİÇIKACAM ZATEN

STV deki 3. sinif dizilerdeki kotu karakterler gibi bir kadinmis ya. dizi karakteri resmen, gercek olamayacak kadar kotu

KESKE O KONU DA Kİ DİGER MESAJLARIMIDA OKUSAYdınız kusura bakmayın yinede

STV deki 3. sinif dizilerdeki kotu karakterler gibi bir kadinmis ya. dizi karakteri resmen, gercek olamayacak kadar kotu
oğlunu dövdürüp kardeşinin kızıyla evlendirmeye çalışan kaynananın yaptığı büyüden etkilenip ms hastası yaptığı kardeşinin kızının hazin sonu

Bu adam seni cok seviyo kiz biliyo anasinin huyunu suyunu annesinden biktigi nasilda belli yazik. seni gercekten seviyo evlenip yuvasini kurmus o deli kadindanda kurtulmus.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…