dünyanın en kötü kaynanası benimkidir her iddiaya girerim:)

Evet olabilir..
İstemediğiniz bir şey duyduğunda bazı kişiler hemen bu triplere girebiliyor.
Gerek yok. Size uyan da uymayanda cevap yazacak illaki. Burası karışık bir platform.
bazıları da istemediğim şeyler yazdı ama inatla diretenleri anlamıyorum onlarda benim düşünceme saygı duyacaklar

Oldum olası kocasına sözü geçen ve parmağında oynatan kadınlar a hayran olmuşum dur benim sorunlarımı biliyorsunuz uzun uzadiya yazmaya gerek yok esim beni dinlemek şöyle dursun benim beyaz dediğime kara der o derecede yani ilk 1 1,5 yil ne desem yapardı yada yapıyor gözükür dü ama sonra puf herşey bitti simdi ben bu adami bosayamiyorum kendimce sebeblerim var kv de ben tutuyorum yoksa çoktan bosamisti falan dedi son kavgamizda bende bosasin annemden onunla dogmadim dedim neyse kv cadisi teli kapatti şimdi bunlar bizi bosatmak için çok ugrasti ama olmadı ben de inata bindirmeye karar verdim bosayacaksam kv de istiyor diye olnayacak ben kocami kendime Nasıl baglarim böyle ağır ağır urkutmeden aglamak kavga etmek cilve vs.ise yaramadı bunun anasını sev yeter bide ayrı uyuyor yanina gittim cagirdim olmuyor ne yapsam da benim kini kendime baglasam annesine degil bana itimat etse

al işte demek mutlu değilsin tamda konu sahibi gibi kadınlara özeniyosun kv ye cadı demişsin şimdi bu konudaki tavrın ne

aynen yalnız niye bu kadar bozuldun yada alındın anlamadım bi saygısızlık yapmadım sonuçta neyse ben gideyim en iyisi ne desem batacak kusura bakma
sen önce kendine bak kocan aylardır seninle ayrı yatıyomuş. belkide benim eşimin beni ailesine karşı savunması sana battı. bence de git

oğlunu öldürmeye kalkan bir annenin ne hakkı olabilir... annesidir öldürebilir demezsiniz herhalde

Buna siz karar veremezsiniz. Bu yaşına kadar sokakta büyümedi nu adam. Onu doğuran kişi büyüttü.
Aralarında sorun yaşamış olabilirler, oğlunu koruduğunu düşünüyor olabilir v.s ama bu hakları yaktığını göstermez.

Siz goruşmezsiniz olur biter ama annesine küfür eden kocaya da aferin demeyin.

Bunu ben oturduğum yerden de kolayca yazmıyorum inanın bana.

inşallah mutluluğunuz daim olur böyle insanlarla uğraşmak çok zor ama eşiniz de annesini nasıl sildi bilmiyorum yani bir anne oğluna neler yapıyor oğul kaç yıllık annesini silebiliyor falan bunlar çok ciddi şeyler kaç yıllık evlisiniz
bence esi silmemistir anne bu silinirmi belki akli basina geldin diye tavir yapiyordur. bazen bu taktik ise yariyor cunku yakinlarimdan gordum bence konu sahibi esin annesini iyi psikiyatriye goturup tedavi ettirsin. her sey yoluna girer benimki de sildim diyordu ben yinede hic zaman sil demedim cunku allahtan korkarim yarin ders kepce gelmek var allahin sobasi yok

inşallah mutluluğunuz daim olur böyle insanlarla uğraşmak çok zor ama eşiniz de annesini nasıl sildi bilmiyorum yani bir anne oğluna neler yapıyor oğul kaç yıllık annesini silebiliyor falan bunlar çok ciddi şeyler kaç yıllık evlisiniz
bir buçuk yıllık evliyim ama bu kadın diğer anneler gibi değil kim oğlunu dövdürür öldürmeye kalkar

• Beğen
Reactions: tse
Aman bismillah kendimi televizyonda cikan dizilerde hissettim orda da gaddar buyucu kaynanalar varya.Yine iyi kalmissiniz boyle.Bence gidip bi okutun kendinizi nazar duasi falan.Evinize hoca getirin derim.Efendimiz bile demis kaderin onune gececek tek sey nazardir diye.Kaynana degil cadi resmen

sen önce kendine bak kocan aylardır seninle ayrı yatıyomuş. belkide benim eşimin beni ailesine karşı savunması sana battı. bence de git
nermin ve S Sargoz bu konuşmalar hiç hoş değil ki nermin konu açmış yardımcı olalım fikirlerimizi söyleyelim ağır eleştirilere ne gerek var ki hem sonuçta yaşanmış bitmiş bundan sonra yapması gerekenler önemli olan ayrıca nermin senin de fikirlerine karşı gelen kişiye ailesinden vurman bence hiç hoş değil ayrıca polemikten götürür ikinizi de bence saygı çerçevesinde anlaşın olmuyorsa da konuşmayın birbirinizle ayrıca nermin konu açıyorsan elbet olumsuz yorumlar olacaktır bunlara hazırlıklı olman gerekir terslemek ya da ailesinden dem vurmak çözüm değil

Buna siz karar veremezsiniz. Bu yaşına kadar sokakta büyümedi nu adam. Onu doğuran kişi büyüttü.
Aralarında sorun yaşamış olabilirler, oğlunu koruduğunu düşünüyor olabilir v.s ama bu hakları yaktığını göstermez.

Siz goruşmezsiniz olur biter ama annesine küfür eden kocaya da aferin demeyin.

Bunu ben oturduğum yerden de kolayca yazmıyorum inanın bana.
ha yani öldürmesi normal...

bir buçuk yıllık evliyim ama bu kadın diğer anneler gibi değil kim oğlunu dövdürür öldürmeye kalkar
evet klinik tedavi şart buna ama sadece anne de değil ailenin diğer üyeleri de çok acayip bence dayılar amcalar neden dövüyorlar ki anne dedi diye mi ?

nermin ve S Sargoz bu konuşmalar hiç hoş değil ki nermin konu açmış yardımcı olalım fikirlerimizi söyleyelim ağır eleştirilere ne gerek var ki hem sonuçta yaşanmış bitmiş bundan sonra yapması gerekenler önemli olan ayrıca nermin senin de fikirlerine karşı gelen kişiye ailesinden vurman bence hiç hoş değil ayrıca polemikten götürür ikinizi de bence saygı çerçevesinde anlaşın olmuyorsa da konuşmayın birbirinizle ayrıca nermin konu açıyorsan elbet olumsuz yorumlar olacaktır bunlara hazırlıklı olman gerekir terslemek ya da ailesinden dem vurmak çözüm değil
canım insan kendisindeki yarayı başkasını yargılayarak yapmamalı. ben eşimi öldürecekti diyorum oda hala anne hakkı diyor

bence esi silmemistir anne bu silinirmi belki akli basina geldin diye tavir yapiyordur. bazen bu taktik ise yariyor cunku yakinlarimdan gordum bence konu sahibi esin annesini iyi psikiyatriye goturup tedavi ettirsin. her sey yoluna girer benimki de sildim diyordu ben yinede hic zaman sil demedim cunku allahtan korkarim yarin ders kepce gelmek var allahin sobasi yok
tabiki ataya küsülmez ama bu annenin değişik bir tarafı var erkek sonuçta çok sinirlenip ağzından çıkmıştır ama ömür boyu küs kalacağını sanmam öte yandan da eşine taparcasına aşık bi hali var gözü başka kimseyi görmemiş baksana

X