deryanın kalçalarına bak dediğinde utanmış gibi gülüyordu.yalnız bu olayda Derya'nın ne suçu var anlamadım.kız kocanıza göz mü koymuş ki.ms hastası oldu diye,seviniyorsunuz.alt tarafı kaynananızın densizliği ve kötülüğü
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
deryanın kalçalarına bak dediğinde utanmış gibi gülüyordu.yalnız bu olayda Derya'nın ne suçu var anlamadım.kız kocanıza göz mü koymuş ki.ms hastası oldu diye,seviniyorsunuz.alt tarafı kaynananızın densizliği ve kötülüğü
amin canım ALLAH inşallah sanada böyle iyi bir koca verir. eğer evliysen inşallah kocan seni kat ve kat daha çok sever tatlımBu adam seni cok seviyo kiz biliyo anasinin huyunu suyunu annesinden biktigi nasilda belli yazik. seni gercekten seviyo evlenip yuvasini kurmus o deli kadindanda kurtulmus.
estağfurullah kırılmadım zatentamam bi an sinirlendim niyetim sizi kırmak degildi
benimde anlatmak istediğim aynen bu işte tatlımBel altı vurmak da değil bu ayrıca, insan tutarlı olmalı yarın nermin de bir konuda kv iyidir hostur nasıl oğlu siler vs dese kız zili sen bunu bunu demiyor muydun diye sorarım
neticede burda herkes yorumlarından tanınıyo
ya işte herşeyi anlatmadım. bir gün gelmiş bana diyoki nermin deryama kıyamam onun üzülmesine dayanamam kalk bana su getir hem de zayıflarsın dedi:)oğlunu dövdürüp kardeşinin kızıyla evlendirmeye çalışan kaynananın yaptığı büyüden etkilenip ms hastası yaptığı kardeşinin kızının hazin sonu
Her doguranda ana olamiyor malesef ne anneler var görüyoruz iste. Resmen oglunun iyiligini istememis isteseydi sevdiginle evlen yavrum derdi. Yeterki evladim mutlu olsun derdi.Buna siz karar veremezsiniz. Bu yaşına kadar sokakta büyümedi nu adam. Onu doğuran kişi büyüttü.
Aralarında sorun yaşamış olabilirler, oğlunu koruduğunu düşünüyor olabilir v.s ama bu hakları yaktığını göstermez.
Siz goruşmezsiniz olur biter ama annesine küfür eden kocaya da aferin demeyin.
Bunu ben oturduğum yerden de kolayca yazmıyorum inanın bana.
ne kadar da fitnesscı bir kaynana al deryanı tövbe tövbeya işte herşeyi anlatmadım. bir gün gelmiş bana diyoki nermin deryama kıyamam onun üzülmesine dayanamam kalk bana su getir hem de zayıflarsın dedi:)
aman neyse ya hepsi benden uzak yani benden uzak ALLAHa yakın olsunlarne kadar da fitnesscı bir kaynana al deryanı tövbe tövbe
yok canım yanlış anlamam. hayatımdan bir yılımı yedi bu kadınYa gerçekten izlenme rekorları kıran bir dizi çekilebilir bu konuyla.
Yanlış anlamayın kaynana tam bir manyak.
oğlunu dövdürüp kardeşinin kızıyla evlendirmeye çalışan kaynananın yaptığı büyüden etkilenip ms hastası yaptığı kardeşinin kızının hazin sonu
amin şekerim gelmiş geçmiş olsun allah beterinden saklasınaman neyse ya hepsi benden uzak yani benden uzak ALLAHa yakın olsunlar
deryanın kalçalarına bak dediğinde utanmış gibi gülüyordu.
Amin canim kocamla iyiyiz Allaha sukur bazen ufak tefek tartismalar olsada kayinvalideye kapiyi bende kapattigim icin inan cok rahatiz. Baba evinde huzurum yoktu bari koca evinde olsun dedim ve kimsenin bozmasina izin vermedim. Allah bi ömür mutlu etsin siziamin canım ALLAH inşallah sanada böyle iyi bir koca verir. eğer evliysen inşallah kocan seni kat ve kat daha çok sever tatlım
amin canım çok sağolAmin canim kocamla iyiyiz Allaha sukur bazen ufak tefek tartismalar olsada kayinvalideye kapiyi bende kapattigim icin inan cok rahatiz. Baba evinde huzurum yoktu bari koca evinde olsun dedim ve kimsenin bozmasina izin vermedim. Allah bi ömür mutlu etsin sizi