Doğum sonrası eşim ve eşimin ailesi yüzünden bunalıma girdim

Hakli olabilirsiniz..

Teşekkür ederim gercekten

c

Cok tesekkurler

Hakli olabilirsiniz..

2 dogum yaptim, esim benim annem gelir ilk günler yardıma dedi. Tamam dedim gelsin. Anlaşamazdıkta kaynanamla. Ben kimse gelmesin istiyordum mesela, kendi annemde dahil ama dedim gelsin madem istiyorsun. Geldi bir gece kaldı, ikinciye çocuklarım var gitmem lazım dedi. Daha sonra bir iki kere yemek getirdi, bana emziriyorsun bebeğe dokunur Sen yeme dedi, Tamam dedim ekmek peynir yedim. İkincisini ilki 19 aylıkken doğurdum, ilk gece geldi aramız bile yoktu o zamanlar baktık öksürüyor eve bıraktık geri. Bana giderken size yemek yapıp getireyim mi dedi yok ben hallederim dedim. Annemide bilerek hemen çağırmadım ki eşimde 2 çocuğun zorluğunu anlasın. Baktı ki oda sıkıntı kapacak anneni ara gelsin dedi, sağolsun annem geldi çok yardım etti.
Ben ne inat ettim o zamanlar bir şeyleri ispat edeceğim diye, Ne tartışma çıkardım.
Yeri gelince lafımı söyledim, kapattım konuyu. Kimseyede kin beslemiyorum valla o kadar enerjim yok.

Demek istediğim şu, haklı olmak en çok haklı olmak yıkılan yuvadan sonra bir anlam taşımaz. Daha yavrunuz 5 aylık, babasız büyütmek için gerçekten geçerli mi sizce bu olanlar?evet Eşiniz hatalı haksız ama bence yuva yıkmaya değmez. Sizde alttan alın ve barışın bence.

Teşekkür ederim gercekten

Eşin gerçekten ayıp etmiş. Keşke kayınvalide bakamayacaksa doğurmasaydı. Ömür boyu zaten iki en fazla üç kere ihtiyaç duyuyorsun. O da iki hafta gibi bir süre. Onda da yardım edemeyeceklerse ... gezmeye gelip iki hafta kalmakta bir sakınca görmezler ama değil mi. İşin ucunsa ev işi olunca mı zorlarına gidiyor. Eşinin aklına başına gelmesi lazım. Boşanmayı pek düşünmeseniz. İnşallah düzeltirsiniz arayı. Bebeğiniz hatrına biraz sakinleşin

Arkadaşım nazlandıysanız da en doğal hakkınız. hiç doğum yapmamış olmama rağmen günde bir öğünüm şaşınca dengem bozuluyor. Tabii ki yemek yemeniz gerekiyor. Yorgun düşmüşsünüz, yapacak haliniz kalmamış tabii ki eve size bakma amacıyla gelen insandan beklersiniz bunu. Hiç hiç haksızmışsınız gibi düşünmeyin.
Zaten akıllı birisiniz kvde suç yok eşim suçlu diyorsunuz. Kadın size bakmak istememiş, bakmak zorunda da değil. Eşiniz resmen hamile halinle seni şu koşula zorlamış, aileni zora sokmuş bir de üstüne memnun kalmamış. Hem terbiyesiz hem gerizekalı.
Aşırı sinirlendim sizi şu hale sokmasına.
Bırakın ne hali varsa görsün ya. Utanmazlığa bak.
Adam en güzel zamanlarınızda huzur bırakmamış ben burada çileden çıktım. Kapınıza ağlayarak gelip annenizden babanızdan özür dilemeden dönmeyin

Öncelikle analı babalı büyütün yavrunuzu inşaallah ammaa okuduklarımdan yola çıkarak, çıbanın başının eşiniz olduğunu söyleyim. Allah yardımcınız olsun.Bu adam ömür törpüsü. Vık vık herşeye muhalefet, anneleri yarıştırma, saygısızlık, inat inan ki okurken darlandım

Sizin gibi Anlayışlı alttan alan aileler çok az kalmıştır. Özellikle iki aile arasında inatlasmalar yüzünden birçok evlilik bitiyor.

Bende eşimi aileci bilirdim yuh diyorum eşine başka bir şey demiyorum nerde buldun bu hastalıklı adam ve ailesini vallla boşan yanda boşanma diyemem ama sen bunların arasında yakında kafayı kırarsın belli Allah sana sabır eşine de akıl fikir versin kusura bakma da o adam bir ruh hastası anasına geri dönüş yapsın bir yolunu bulup

Ailesini sevsinler bu bebek torunları değilmiydi bakmıyo kv. Allah ettikleri kadar buldursun onlara..esin de adam değil üzüldüm yasananlara

Eşin katıksız öküz de amma çok şey beklemişsin başkalarından. Tamam hadi ilk bir iki hafta yardım al da 3 hafta ailenle kaldıktan sonra bile kaynananı çağırıyorsun. Artı madem ailen var diye birşey yapmadığını iddia ediyor ben öyle bir durumda kendi ailemi de gönderirdim evden. Biraz dirayetli olsaydınız bu kadar yıpranmazdınız.

Eşinizin baskısının ve lohusaligin sizi bu noktaya getirdiği ortada! Sorun kaynanizdan çok esinizde.. Dayatmaları, anneci tavrı insanı canından bezdirir.. Haliyle tavrınız senin annen can da; Benimki patlıcan mı der gibi çocuk oyununa donusturmussunuz.. Boşanmayı düşünmeden önce aile terapisti öneriyorum... Eşinizin anne duskunlugu son bulmalı..

Ben cagirmadim ben ailemin yanindayken annesi oglunjn yanina gelmis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…