- 25 Mart 2010
- 498
- 1.689
- Konu Sahibi lohusadepresyonu
Bulunduğunuz ilde tam teşekküllü bir hastane olmadığı halde sizin ve bebeğinizin sağlığındansa ailesinin rahatını düşünen ,önceliğini onlara veren kocanıza ne kadar öfkelenseniz az bence. Ailenize gösterdiği muamele hele ayrı bir facia. Her bir tavrınızda haklısınız. Sizin tek hatanız ailenizin bulunduğu ilde doğum yapmaktan vazgeçip isteğinizin arkasında duracak kararlılığı gösteremeyişiniz bence.
Çocuğunuzu sağlıkla mutlulukla büyütün inşallah. Bir evlat hasreti çeken onca insana bakıyorum bir de bu tip adamların sahip olduğu şeyin ne demek olduğunu zerre anlayamayışına , nasıl bu kadar kör olunur hayret ediyorum. Her akşam bebeğinin kokusunu içine çekmek için koşa koşa eve gitmesi gereken bir zamandayken sizi ailenizin yanına göndermiş üstelik. Yazık çok yazık
Çocuğunuzu sağlıkla mutlulukla büyütün inşallah. Bir evlat hasreti çeken onca insana bakıyorum bir de bu tip adamların sahip olduğu şeyin ne demek olduğunu zerre anlayamayışına , nasıl bu kadar kör olunur hayret ediyorum. Her akşam bebeğinin kokusunu içine çekmek için koşa koşa eve gitmesi gereken bir zamandayken sizi ailenizin yanına göndermiş üstelik. Yazık çok yazık