Doğum sonrası eşim ve eşimin ailesi yüzünden bunalıma girdim

Boşa gitsin bu adam çekilmez. Kaynana kayınpeder aslında zararsız zaten gelesileri yok senin kocan tepenize çıkarmış, gel diye sıkboğaz etmese insanlar gelmezdi bile ama sh kocan olacak kafasız herif resmen yalakalık yapıyor ya. İnsan biraz objektif olur yapılanı yapılmayanı görür dimi? Nerdeee?! Senin kocam asalak gibi binşey. Derhal boşan ya çekilmez valla. Boşanmazsan da allah sabır versin ne diyim. Ben de doğum yapıcam ailemin memleketinde yapıcam benimki de ilk o zaman ankarada yapalım (ailesinin memleketi) falan der gibi oldu ama gittiğimizde yemeği zor yapan annen bana bakamaz ayrıca doğumu ben yapıyorum sen değil ve bana annemin bakmasını istiyorum annenin değil dedim resti çektim. Sıkıyosa bi şey desin! Vücut bizim biz doğuruyoruz ne hakla sana bunla alakalı bi şey dayatabilir? Seni düşünmeli ve sana en iyi bakılıcak ortamı eşin hazırlamalı ailesi bakmıyor ne diye zorluyor kaynananın anne gibi olduğu nerde görülmüş şaka gibi ya. Ezik bi kocam var ailesini saydırmak için şekilden şekile girmiş ama saygı böyle kazandırılmaz. Yazık.

Başınız sagolsun cok üzüldüm. Allah rahmet eylesin insallah

Ya bırak sen bunları. Eşinin kafa yapısında problem var kv değil sorun zaten kadın bişe yapmamış. O adamı koca diye bi dk yanımda tutmam ben. Yürüsün gitsin anasına

Konudan konuya atlamışsın zor bela anladım
Aslında ortalığı karıştıran herkesi birbirine düşüren eşin olmuş
Kayınvalide görümce açık açık bakmak istememişler
Hastanenden doğum yerine kadar karışıp kadın işine burnunu sokan senin kocan olmuş

Sen artık Kaynanan ın kızıymışsın böyle gerizekalıca bir düşünce olabilir mi
Kaynanan mı seni çıplak görüp pijamanın değiştirecekti
Kaynananın baktığı ne olur ki?

Kimden duysam keşke yardımada hiç gelmese dırdırını duymasam diyor
Tek yardımları gelinlere emir yağdırmak oluyor
Evi temizle yemek yap falan diye istisna var mı bilmiyorum ama geneli böyle

+100000000000000000.....

En az 10 kere yemek yazdığınız için konu oraya doğru kaymış. Bakın sizin hatanız inatlaşmak, eşiniz zaten hatalı ve odunun teki onu anladık. Kayınvalide kalmak istemiyor onu da anladık. Siz neden uzatıyorsunuz ne güzel gitsin kayınvalide, anneniz kalsın yanınızda siz gereksiz inatlaşıyorsunuz. Bu adam böyle miydi böyleydi hamilelikte sizi ailenizin yaşadığı şehire göndermeyerek zaten belli etmiş kendini bundan sonra da böyle devam edeceği belli mi belli siz bunu kabul ederek birlikte misiniz birliktesiniz. Neyi ispat etmeye çalışıyorsunuz haklı çıksanız ne olucak yani eşiniz evet sen haklıymışsın annemler sana bakmazmış çağırmamalıydım dese Zafer mi kazanmış olacaksınız? Küçücük bebek var ortada siz karı koca inatlaşma peşindesiniz. Çok mu iyi şimdi gelinen nokta?

Kısaca tüm sorun Kocanda çok sakat bir düşünce yapısı var
Sana senin kararlarına ve ailene saygı duymuyor
Evde ailenden birini görmeye tahammülü yok
Seni ağaç kavuğundan çıkmış gibi kendi ailesine monte etmeye çalışmış

Cok iyi tespit etmissiniz sagolun

Ne kadar da dogru soylemissiniz!

+1000000000

Cok beklentiye girmişsin. Ben yurt dışında yaşıyorum ailem yok iki dogumumdada yanlizdim. Kayın validem bir hastaneye geldi yarım saat. Eli boş gorumcelerde aynı. Sonraki zamanlarda haftada bir 2saati geçmez. Herseyimi kendim yaptım. Çok zor zamanlar geçirdim. Hatta ikincide depresyonun dibine vurdum kafayı yicektim. Gel bizde kal kirkim çıkana kadar akşam yat dedimde ben yatamam dedi. Gündüz geldi bikacgun güya çocuklara bakıp uyucaktim. Nerede kadına ben hizmet ettim. Elini biseye sürmedi. Herkesten çok birsey bekleme. Beklentiler daima yaralar. Esinde hata annesi istemediği halde, annenle annesini yaristirmamaliydi. Senide hatalı buldum. Ufacık şeyleri buyutmussunuz. Hani incir çekirdeğini doldurmaz. Bence sen adım atma, kendisi hamle yaparsa uzatmayıp barışın. Ortada bir çocuk var. Herkes doğum yapıyor, herkes geçiyor o günlerden. Kimse sana sürekli hizmet etmeye mecbur değil. Annen bakar. Çünkü o senin annen. Ikisinden aynı şeyi beklemen hata. Esinde beklemiş annesinden ama görememiş. Esinde de, sende de var hatalar. Çocuk gibi davranmissiniz. Yaşlar kaç bu arada?

Aynen katılıyorum

Nasıl bebekler yemek yedirmeye vakit vermiyor onu anlamıyorum. Genelde bütün bebekler kırkı çıkana kadar uyur. Ben Herseyimi yapardım. İki cocugumdada bunlar bana bahane geliyor. Makyajımı agdami Herseyimi yapardım 10 dk da.

Haklisin tabiki ve lohusa halde bunlari kaldirmak zor fakat duzeleceginden eminim

Herkes güçlü degilki. Herkes mecburiyetten yapıyor. Bir hafta yapılır 10 gün yapılır yemek sureklide insanlardan yemek yapsın diye beklenilmez. Çünkü çocuk doğurdum ben modunda takinilmaz.
Doğumlardan anlamıyorum
Ama herkesin bünyesi farklı
Ayrıca burada eşinin ailesinin gelmesini engelleyen karısınında ailesine gitmesine izin vermeyen bir adam var
Annem bakacak diye
Hani nerede bakım?
Kadın bir yemek bile yapmamış elini birişe sürmemiş konu sahibi o yüzden inada bindirmiş

Ayrıca kayınvalide yapmadığı gibi konu sahibinin annesi gelince de vızır vızır söylenmiş

Konu sahibi gidip ailesinin yanında doğum yapsaydı bebek biraz ele gelince geri dönseydi kaynanada arada yardıma gelseydi bunların hiç biri olmazdı
Konu sahibinin kocasının iş güzarlığının karısından ve çocuğunun sağlığından önce annesinin rahatını düşünmesinin sonuçları bunlar

Anlayisiniz icin cok tesekkurler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…