- 16 Haziran 2011
- 14.628
- 59.760
- Konu Sahibi pecetesiolan
Aynı düşüncedeyim. Benim ailemin zaten 5 dairesi var. Ben hiçbir zaman eşime kirada oturuyorum diye şikayet etmedim ev alalım demedim. O bana ev sahibimiz evden çıkın satacağım dediğinde başka eve geçelim dedim ama o ne olursa olsun alacağım gözüyle baktı ve sürekli kendi kendine yetemediği için annemlere bulaştı kendi annesi de yardım etti oka alırken. Almak zorunda değildi almasaydı. Neyse ısrar kavga ben lohusayken annenler yardım etmedi zor duruma soktular, bu kredi nasıl ödenecek diye beni de strese sokuyordu. Bir şekilde aldı evi. Her defasında da ona sana ev al diyen olmadı diyorum.Hatta o şu an kredi ödüyor diye onu zora sokacak tek bir alışveriş yapmıyorum. Halbuki eski çevrem bilir giyinmeyi, bakımlı olmayı çok seven biriydim. Herkes üzerime giydiğim kıyafetleri sorardı. Ben bir şey alayım deyince annenler yardım etseydi zorda kalmaz alırdın diyor yani mecbursun hissiyatı veriyor. Bilmiyorum zor benim işim
Siz karı koca olarak ne karar verirseniz verin, eşiniz hep kızınızın babası olacak. Ancak bu kadar korkaklığa da gerek yok.Bilmiyorum ben korkak biriyim sanırım. Cesaret edemiyorum. Bir kızım var. Babasız büyüsün istemiyorum.
Ağzınızı açıp, "sen anne babamın malına güvenip mi benimle evlendin, onlardan maddi bir beklentin mi var vb" diyemiyor musunuz ?
Kendi ailenizi evinizde kaç kere misafir ettiniz mesela ?