Hort konu ama yazmadan geçemeyeceğim şaşkınlıkla okudum...konu sahibi başta olmak üzere herkes çok ruhaf.gereksiz bir inatlaşma, duyarsız kv,henüz sütten kesilememiş koca,doğurduğu çocuğu başına bela olan hayatı boyunca çocuğunu ona buna baktırmak ve yemeğini yaptırmak için k.v. sini kullanmak isteyen konu sahibi..yahu bakamayacağın çocuğu niye doğurdun diye sorarlar adama
Bilmem kaç hafta annesi bakmış sonra onlarla gidip kaç hafya orada kalmış geri gelmş...çocuk okul çağına gelmiş neredeyse hala k.v öğlen yemek yapmadı diyor
Bence konu sahibi psikolojik sorunları olan biri ..Eş kişisi onu terketmekle tek doğrusunu yapmış
K.v. nin evine gelmek istememesi de bu yüzden uğraşmamak için..
Yani ben sezeryanla dopum yaptım eve geldim ütü yaptım çamaşır yıkadım astım sözde k.v vardı ama sözde işte 2 gece kaldı yanımda sonra ben evime iniyorum kocamla yatacağım dedi ve gitti annemin evi tadilattaydı 1 gece geldi gitti sırf laf olsun diye oda
Bebek 5 günlük sarılık oldu kuvezde kaldı 3 gece ben hergün hastanelerde koşturdum o halimle emzirmek için..otobüslerde gidip geldim k p arabasıyla bir gün götürmedi bir şey demedim üstübe k.p azarı işitttik her gün onun dediği hastanede doğum yapmamşım bebek ondan sarılık olmuş mikrop kapmış diye
o cahil halimle bide milletin kara cahilliğiyle uğraşıyordum birde
Hey gidi günler gece gece nerden geldi aklıma bu kadar şey
Sahi kim hortlattı konuyu