Doğru Kişi Olabilir mi?

Evet bu tavırları beni çok rahatsız etti. Zaten az önce mesaj attı bana sarılmanı istiyorum diye. Bir kere görüştüğun birine bu şekilde yaklaşamazsın. Amacı başka bence.

Yok zaten artık görüşmek istemiyorum onun derdi başka onu anladım. Sana artık sarılmak istiyorum diye mesaj atmış.

Yok zaten artık görüşmek istemiyorum onun derdi başka onu anladım. Sana artık sarılmak istiyorum diye mesaj atmış.
Hiç sallamayın bile hemen next doğru kişi karşınıza çıktığında zaten içinizde hissettiğiniz o rahatsız edici “acabalar” olmayacak

1 saat önce kendini affettirmek için sarılman gerekiyor diye mesaj attı.
Kendinizi niçin affetmeniz gerekiyormuş ki?

Hemen U dönüşü yapın. Ben çok elektrik alamadım senden ama arkadaş kalabiliriz deyin. Tabi arkadaş da olmazsınız ama bunu deyin. Şöyle bir örseleniyorlar nasıl ya moduna giriyorlar.

Moral bozmak istemem ama bence ergen gibi hareketleri var.hem 30 yaşında bir kadının 25 yaşında bir erkekle olabileceğini düşünmüyorum.o yaşlarda çok farkediyor.resmen çocuk yani senin yanında.haa bir de sana bakarlar dövmek zorunda kalırım nedir ya? Resmen çocuk bu ergen bile değil.

Hani bazı hikayeler vardır ya ilk gördüğüm an ben bununla evleneceğim dedim falan filan.ben onlara da gıcık oluyorum nedense

Numarayı neden verdi ? 25 yaş erkek için bu olgunluk inşallah rol değildir. Bir süre tanıma asamasinda kalın. Ayrıca şunu döverim vs diyen erkek bana itici geliyor ya hiç hoşuma gitmiyor.

Bu adam takıntılı.ben bu filmi hayatımda 2,3 defa görmüştüm.yaptıgı hareketler sevgiden değil.uzak durman gerekiyor.

Bence hasta.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…