Doğru Kişi Olabilir mi?

Ilk bulusmada kimse benim elimi tutamaz, omzuma yatamaz, seninle gör bak evlenecegiz diyemez. cünkü love bombing.
sen simdi bana evlenecegiz filan diyorsun da nah evlenecegiz... bu hızla gazla gelen aynı şekilde döner.. minareden at beni, in aşağıdan tut beni.
Haklısınız çok rahatsız oldum zaten tavırlarından ama abartıyor muyum diye düşündüm.

Herkese merhabalar. Biriyle tanıştım işyerinde. 1 aydır falan sadece bakışıyorduk. 2 kez işyerinde kahve ısmarladı. Karşılığında ben ısmarlamak istediğim zaman sen bana dışarda ısmarla dedi. Benden 5 yaş küçük bunun onun için sorun olmadığını söyledi. Ben 30 o 25 yaşında. Dün ilk kez buluştuk. Her şey çok güzeldi, çok eğlenceli vakit geçirdik. 6 saat sürdü buluşma hatta o daha da kalmak istedi ama geç olduğu için ben dönelim dedim. Oturduğumuz yerde belli bir saatten sonra alkol içenler doluşuyor onu söyledim ve kabul etti. Şimdi birisi sana yan falan bakar birini dövmem gerekebilir sıkıntı çıkar şimdi dedi. Sohbetimiz falan çok iyiydi. Hatta bugün ikinci kez buluşmak istedi. Ama kafama takılan bazı konular var. İlk buluşmadan evlilikten bahsetmeye başladı. Seninle ileride evleneceğiz dedi. Temas bağımlısı değilim ama sana dokunmayı seviyorum dedi ve elimi tutmaya başladı, omzuma falan yattı. Yolda yürürken arada sırada 3 - 5 sn kolunu omzuma attı. Yüzümüzün arasında 3 - 5 cm kalana yaklaştı sürekli. Ve ben bu kadar yaklaşmasından rahatsız oldum. Benim rahatsız olduğum hareketleri tekrar etmedi. Göz temasını hiç kaybetmedi. Sürekli yaptığı hayır işlerinden vs bahsetti. Gelecekten ne beklediğimi falan sordu. Bowlinge gittik. İlk kez gittiğim için sana güzelce öğreteyim de ileride eşli oyunlara katılırız dedi. Bir akşam dışarda güzel bir yemeğe çıkartayım, bir günde bana gelirsin sana yemek pişirmek isterim, 3 ay sonra ablası evlenecek onun düğününe seni de götürmek isterim dedi. Seninle uzun yıllar boyunca gezmek istiyorum diyor. Çalıştığımız kurumda kimsenin haberi olmasın bizden diyor mesleğinden dolayı yasak olduğu için. Ama herkesin içinde telefon numarasının yazılı olduğu bir kağıdı elime tutuşturdu. Karşıdan karşıya geçerken hep kolumu tuttu korumaya alıyor birden. İnsanlar üstüme üstüme yürürken beni kendisine çekti hep. Çalıştığımız kurumda bir erkek bana bakıyorsa onu uyarıyormuş güzelce. Sen farketmiyorsun ama çalışırken seni izliyorum bazen dedi. Mimiklerimi falan ezberlemiş. Senin şöyle bir yüz ifaden var hoşuma gidiyor deyip taklit ediyor bazen. Daha önce flört ettiğim birisi olmadı sadece o. Bir yandan çok huzursuzum ama onun sesini duyunca geçip gidiyor. Belki de ilk kez böyle bir şey yaşadığım içindir bu.
Eşimle ben geldi gözümün önüne, tam olarak bizde böyleydik. Bana da demişti biz senle evlenicez görürsün hissediyorum demişti. Ben 24 o ise 26 yaşındaydı. Ama ben evlilğe hazır değildim. Ve 3 yıl flört ettik. Çok tatlı duygular ama biraz yavaş gitmenizi öneririm. Çünkü erkekler cidden geç olgunlaşıyorlar. Özellikle o yaş grubu direkt olarak görselliğe önem veriyor ve çoğu maymun iştahlı olabiliyor. Ha ben olsam kendimden 5 yaş küçük biriyle evlenir miydim.. Çok zor ben 40 o 35 olursa belki ancak öyle 😏

Eşimle ben geldi gözümün önüne, tam olarak bizde böyleydik. Bana da demişti biz senle evlenicez görürsün hissediyorum demişti. Ben 24 o ise 26 yaşındaydı. Çok tatlı duygular ama biraz yavaş gitmenizi öneririm. Çünkü erkekler cidden geç olgunlaşıyorlar.
Yok zaten kendimi kaptırmadım. Rahatsızlıklarımı belirttim o da o hareketleri yapmıyor. Bir süre gözlemlemek istiyorum onu.

Ben ilk buluşmadan el tutan, omzuna yaslanan, temasta bulunan, göklerde uçup sevgi patlaması yaşayan insanlara pek güvenmiyorum. Çünkü ya uzun zamandır ilişkileri yoktur flörtöz duygulara özlem olduğu için karşı cinsten ilk buluşmadan gidermeye çalışıyordur ya da kızı tavlayıp, hemen kendine bağlayıp cinsellik yaşama derdindedir. Ayrıca biri sana bakar, laf atar dövmek zorunda kalırım falan aşırı hareketler yahu, beni korkuturdu açıkcası bu durum. Kendinizi kaptırmadan bi gözlemleyin bakalım. Daha çok erken doğru kişi olup olmadığını anlamak için.

Klasik erkek yalanlarını sıralamış, ayrıca nesine olgun demişler bunun anlamadım, mekanda erkek bakarsa döverimler vs lisede kaldı hele evlencez düğüne götürcem bunlar kaldı mı ya. 30 yaşındasınız nasıl sinyalleri alamıyosunuz çoluk çocuk muhabbetleri bunlar. Bu arada mesele 25 yaş değil ben 24 eşim 25 yaşındayken evlendik ama eşim asla ilk buluşmada el tutmak kol atmak vs gibi ergence hareketlerde bulunmadı saçma vaadler vermedi ,hiçbir erkekte bana dakika bir -temasta- bulunamazdı zaten.
Siz 28-35 yaş aralığında erkeklere bakın derim. Sizi 1-2 sene oyalasa kendi ideal zamanlarına gelir ama siz bi daha kafa dengi birini bulmakta zorlanabilirsiniz

Olmaz bu iş canım. Daha önce yaşamadığın için öyle geliyor. Başına iş alma aynı işyerinde olmaz zaten o da bunun gizli olacağını bildiği için yanaşıyor. Sen güzel olsan da çekici olsan da 5 yaş küçük birinin samimiyetine pek inanma derim

X