Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Çok fazla samimi çok fazla da laubali . Sözleri hiç önemli değil görüp hissedecekleriniz önemli.Simdi çok gökyüzünü hedeflemiş düşüş sert olmasın.Sakın mantığı ve sorgulamayı aşk sarhoşu denir yanlış anlamayın bırakmayın bir kenara Ya çok idaali ya inanıyor dediklerine yada tarzı bu hangisi simdilik bilemem.Tanimiyorsunuz tanımaya çalışırken ayaklarınız yere sağlam basmalı
Ayyy çocuğun hareketler beni boğdu boğdu duvarlara attı, çok kötü. 19 yaşındayken karşıma benden 4-5 yaş büyük biri çıkmıştı 1 kez buluşmuştum aynı böyle temas etmek istiyordu sürekli, ben direkt uçkur peşinde olduğunu anlayıp bi daha buluşmamıştım. 30 yaşındasınız böyle biriyle vaktinizi harcamayın bence. Doğru kişi karşınıza çıktığında hareketleri sizi rahatsız etmeyecek