Sanırım özel fotoğraf yanda mesajlarım yayıldı

Haklısın aslında bende o şekilde düşünüyordum hep ama o an bilmiyorum aklım durdu dusunemedim ben bahane olmasa da güvendim hata yaptim ben bişi olursa kaldıramam zaten psikolojik olarak rahatsızlığım var uzun süre tedavi gördüm zor toparlandim hemen yıkılirim çok korkuyorum
Olan olmuş artık bundan sonra daha dikkatli davran. Korktuğunu asla belli etme

E sen çocuğu arayıp da hesap sormadın mı? Ne hakla kız seni arıyor da bunlari söylüyor. Ne kalitesiz insanlarmış. Zaten sevgilisinden o tarz fotoğrafları isteyenin amacı bellidir. O fotoğrafları atan kıza da pek iyi gözle bakılmaz. Ne olduğu bellidir.
Bu sana bir ders olsun. Önüne gelen adamla bu işleri yapma kardeşim. Bu kadar azgınlık olmaz

Eski sevgilim vardı iki ay oldu konusmayali iki hafta önce engelimi kaldırmıştı konuştuk iki buçuk saat ama sevgilim var dedi ve öyle bı konuştu ki benle inanmadim sevgilisi olduğuna bir iki kere daha yazdım engelledi geri yine kaldırmış engelimi dün yazdım sevgilisi olduğunu söyleyen birisi ulasti bana ben ona ve arkadaşına yazdiklarini biliyorum biz o mesajları gülerek okuyorduk engelini ben kaldirttim yazık sana rahatsız edicisin ben aranızda gecenleri biliyorum dört yıldır hayatindayim arkadastik şimdi sevgili olduk bı ay oldu dedi ben onla. sext ng yaparken o kız varmış ben rezil oldum sadece mezeymisim napmam lazım ben çok korkuyorum kız bana dedi ki sen hep öylesineydin hep de öyle kalicaksin falan benim çok zoruma gitti ben napcam simdi mahvoldu her şey ilk kez birine böyle fotoğraf attım noyle konuştum
Ya biten adamlarla ne diye konuşursunuz tekrar tekrar bitmiş işte, ayrıca sevgilim var demiş neden yalan söylesin ki
Var olsa bile var demez bunlar kız düşürmek için bilmiyor musunuz?
Ne zaman foto attınız? Sevgiliyken mi? Yeni attıysanız ay ne diyim ya mustehak bu korku size
Herif sevgilim var diyor engelliyor engeli kaldırıyor biraz kendinize saygınız olsun bitmiş gitmiş
Adam insan olsa bitmezdi zaten ilişki

Kız seni tehdit olarak görmese bu kadar açıklama yapmaz, ne derse desin bunlar korkak birinin lafları.
Siz de uyuyan yılanı uyandırmayın o halde.
Duygularınızı belli etmeyin, iletişimi kesin ve gerekirse polise başvurun.
Hiçbir şey güvenliğinizden önemli değil.
Olmuş bir hata kendinizi suçlamayın ama destek alın sonraki aşamalar için

İğrenç falan değilsin de adam ağır işsiz. Sevgilisi yanındayken gülmek için seninle sexting mi yapmışlar. Gerçekten bunun komik olduğunu onlara düşündüren ne acaba?
Eee beğendiniz mi vücudumu deseydin. Ne oldu 3lü mü yapmak istiyorsunuz sıkıldınız mı birbirinizden derdim ben olsam. İğrenç sapkın insanlar ya. İğrenç olan sen değilsin onlar.

Yahu kız yanında bile yoktu belkide. Bu gerizekalı çocuk mesajları silmeyip yakalandı. Sonra kız da sana sarmış olamaz mı? Bence olabilir.
Hadi bakalım sıkıysa yaysınlar başlarına geleceği onlar düşünsün. Korkup üzüldüğünü belli edersen üzerine gelirler. Bu süreçte onları öyle bir bastır ki bu kıza bulaşacağımıza deliye bulaşsaydık desinler

X