30 yaşına kadar neden kimse olmadı peki?Doğru kişi gibi hissettirmedi hatta rahatsız oldum tavırlarından acaba ben mi abartıyorum diye düşündüm o yüzden buraya yazdım.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
30 yaşına kadar neden kimse olmadı peki?Doğru kişi gibi hissettirmedi hatta rahatsız oldum tavırlarından acaba ben mi abartıyorum diye düşündüm o yüzden buraya yazdım.
Ben de ilk gördüğüm an ben bununla evlenmem diyom genelde.. Öyle de oluyo hep...Hani bazı hikayeler vardır ya ilk gördüğüm an ben bununla evleneceğim dedim falan filan.ben onlara da gıcık oluyorum nedense
Şuanda çok fena love bombing yapıyor ..ben güvenmedim bu tipe.Kusura bakmayın yorumum içinHerkese merhabalar. Biriyle tanıştım işyerinde. 1 aydır falan sadece bakışıyorduk. 2 kez işyerinde kahve ısmarladı. Karşılığında ben ısmarlamak istediğim zaman sen bana dışarda ısmarla dedi. Benden 5 yaş küçük bunun onun için sorun olmadığını söyledi. Ben 30 o 25 yaşında. Dün ilk kez buluştuk. Her şey çok güzeldi, çok eğlenceli vakit geçirdik. 6 saat sürdü buluşma hatta o daha da kalmak istedi ama geç olduğu için ben dönelim dedim. Oturduğumuz yerde belli bir saatten sonra alkol içenler doluşuyor onu söyledim ve kabul etti. Şimdi birisi sana yan falan bakar birini dövmem gerekebilir sıkıntı çıkar şimdi dedi. Sohbetimiz falan çok iyiydi. Hatta bugün ikinci kez buluşmak istedi. Ama kafama takılan bazı konular var. İlk buluşmadan evlilikten bahsetmeye başladı. Seninle ileride evleneceğiz dedi. Temas bağımlısı değilim ama sana dokunmayı seviyorum dedi ve elimi tutmaya başladı, omzuma falan yattı. Yolda yürürken arada sırada 3 - 5 sn kolunu omzuma attı. Yüzümüzün arasında 3 - 5 cm kalana yaklaştı sürekli. Ve ben bu kadar yaklaşmasından rahatsız oldum. Benim rahatsız olduğum hareketleri tekrar etmedi. Göz temasını hiç kaybetmedi. Sürekli yaptığı hayır işlerinden vs bahsetti. Gelecekten ne beklediğimi falan sordu. Bowlinge gittik. İlk kez gittiğim için sana güzelce öğreteyim de ileride eşli oyunlara katılırız dedi. Bir akşam dışarda güzel bir yemeğe çıkartayım, bir günde bana gelirsin sana yemek pişirmek isterim, 3 ay sonra ablası evlenecek onun düğününe seni de götürmek isterim dedi. Seninle uzun yıllar boyunca gezmek istiyorum diyor. Çalıştığımız kurumda kimsenin haberi olmasın bizden diyor mesleğinden dolayı yasak olduğu için. Ama herkesin içinde telefon numarasının yazılı olduğu bir kağıdı elime tutuşturdu. Karşıdan karşıya geçerken hep kolumu tuttu korumaya alıyor birden. İnsanlar üstüme üstüme yürürken beni kendisine çekti hep. Çalıştığımız kurumda bir erkek bana bakıyorsa onu uyarıyormuş güzelce. Sen farketmiyorsun ama çalışırken seni izliyorum bazen dedi. Mimiklerimi falan ezberlemiş. Senin şöyle bir yüz ifaden var hoşuma gidiyor deyip taklit ediyor bazen. Daha önce flört ettiğim birisi olmadı sadece o. Bir yandan çok huzursuzum ama onun sesini duyunca geçip gidiyor. Belki de ilk kez böyle bir şey yaşadığım içindir bu.
Bugün buluşacaktık ama vazgeçtim çok da güvenemediğim için o yüzden.Kendinizi niçin affetmeniz gerekiyormuş ki?
Hemen U dönüşü yapın. Ben çok elektrik alamadım senden ama arkadaş kalabiliriz deyin. Tabi arkadaş da olmazsınız ama bunu deyin. Şöyle bir örseleniyorlar nasıl ya moduna giriyorlar.
Haklısınız şimdilik gözlemliyorum.Moral bozmak istemem ama bence ergen gibi hareketleri var.hem 30 yaşında bir kadının 25 yaşında bir erkekle olabileceğini düşünmüyorum.o yaşlarda çok farkediyor.resmen çocuk yani senin yanında.haa bir de sana bakarlar dövmek zorunda kalırım nedir ya? Resmen çocuk bu ergen bile değil.
Haklısınız sanırım.Kimse yaşına göre olgun olmaz bence.
Haklısınız sanırım zaten çoğu kişi mesleğinden dolayı onunla görüş dedi.Ne bilecekler Allah aşkına.orada günaydın, iyi akşamlar yani.herkese iyidir deyip geçiyorlar.
Olmaması gereken bir hikaye zaten. Katılıyorum size.Hani bazı hikayeler vardır ya ilk gördüğüm an ben bununla evleneceğim dedim falan filan.ben onlara da gıcık oluyorum nedense
Şiddete yöneldiği için zaten soğudum.Numarayı neden verdi ? 25 yaş erkek için bu olgunluk inşallah rol değildir. Bir süre tanıma asamasinda kalın. Ayrıca şunu döverim vs diyen erkek bana itici geliyor ya hiç hoşuma gitmiyor.
Uzak durmaya çalışıyorum. Sarılmak istediğini söyledi bende istemediğimi söylediğim için o da benden uzak duruyor şimdi.Bu adam takıntılı.ben bu filmi hayatımda 2,3 defa görmüştüm.yaptıgı hareketler sevgiden değil.uzak durman gerekiyor.
Yaptıklarını düşündükçe bana da öyle geliyor.Bence hasta.
Her dediğini yapmadığım için o şimdi benden uzak duruyor.İlk buluşmadan evlilik planı yapmak, evde yemek yapmak istemek, el kol temasına girmek.. Falso yapma döngüsünü tamamlamış. Koşarak kaçın bence.
Hayır ne kusuru o kadar haklısınız ki. Bende güvenemedim.Şuanda çok fena love bombing yapıyor ..ben güvenmedim bu tipe.Kusura bakmayın yorumum için
Ya daha yeni tanisilmiş evlilik muhabbetleri edilmiş, yemek pişiririm diye eve cagirmaya da yol yapmış.
Yani iliskilerde cinsellik yaşanmasina karsi degilim ama boyle kendini cok zeki sanan tiplerle seks icin yaniyor olsam bile yapmam gider acik acik sevişelim diyenle yaparim daha iyi.
30 yaşindasiniz 25 yasinda cocuk sizi yemeye calisiyor. O yuzden diyorum iste bu sevgililik işlerini ileri yaşlara birakmamak lazim diye
[/QUOTE
O kadar haklısınız ki. Uzak duruyorum şimdi.
Ben istemedim o yüzden. Çok kişi çıktı ama hiçbirini istemedim.30 yaşına kadar neden kimse olmadı peki?
Teşekkür ediyorum yorumunuz içinKonu başlığına istinaden yazıyorum.
Olabilecek en yanlış kişi.