Doğru Kişi Olabilir mi?

Haklısınız çok rahatsız oldum zaten tavırlarından ama abartıyor muyum diye düşündüm.

Eşimle ben geldi gözümün önüne, tam olarak bizde böyleydik. Bana da demişti biz senle evlenicez görürsün hissediyorum demişti. Ben 24 o ise 26 yaşındaydı. Ama ben evlilğe hazır değildim. Ve 3 yıl flört ettik. Çok tatlı duygular ama biraz yavaş gitmenizi öneririm. Çünkü erkekler cidden geç olgunlaşıyorlar. Özellikle o yaş grubu direkt olarak görselliğe önem veriyor ve çoğu maymun iştahlı olabiliyor. Ha ben olsam kendimden 5 yaş küçük biriyle evlenir miydim.. Çok zor ben 40 o 35 olursa belki ancak öyle

Yok zaten kendimi kaptırmadım. Rahatsızlıklarımı belirttim o da o hareketleri yapmıyor. Bir süre gözlemlemek istiyorum onu.

Ben ilk buluşmadan el tutan, omzuna yaslanan, temasta bulunan, göklerde uçup sevgi patlaması yaşayan insanlara pek güvenmiyorum. Çünkü ya uzun zamandır ilişkileri yoktur flörtöz duygulara özlem olduğu için karşı cinsten ilk buluşmadan gidermeye çalışıyordur ya da kızı tavlayıp, hemen kendine bağlayıp cinsellik yaşama derdindedir. Ayrıca biri sana bakar, laf atar dövmek zorunda kalırım falan aşırı hareketler yahu, beni korkuturdu açıkcası bu durum. Kendinizi kaptırmadan bi gözlemleyin bakalım. Daha çok erken doğru kişi olup olmadığını anlamak için.

Klasik erkek yalanlarını sıralamış, ayrıca nesine olgun demişler bunun anlamadım, mekanda erkek bakarsa döverimler vs lisede kaldı hele evlencez düğüne götürcem bunlar kaldı mı ya. 30 yaşındasınız nasıl sinyalleri alamıyosunuz çoluk çocuk muhabbetleri bunlar. Bu arada mesele 25 yaş değil ben 24 eşim 25 yaşındayken evlendik ama eşim asla ilk buluşmada el tutmak kol atmak vs gibi ergence hareketlerde bulunmadı saçma vaadler vermedi ,hiçbir erkekte bana dakika bir -temasta- bulunamazdı zaten.
Siz 28-35 yaş aralığında erkeklere bakın derim. Sizi 1-2 sene oyalasa kendi ideal zamanlarına gelir ama siz bi daha kafa dengi birini bulmakta zorlanabilirsiniz

Olmaz bu iş canım. Daha önce yaşamadığın için öyle geliyor. Başına iş alma aynı işyerinde olmaz zaten o da bunun gizli olacağını bildiği için yanaşıyor. Sen güzel olsan da çekici olsan da 5 yaş küçük birinin samimiyetine pek inanma derim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…