Doğru Kişi Olabilir mi?

İnanılmaz irite edici bir çocuk. Bakın adam değil, çocuk. Ne demek birileri bakar döverim falan, dağda miyiz? Yılış yılış ilk günden sevgi gösterileri temas falan, bunu yapan herkese yapar, bir günde yapan bir günde soğur çeker gider. Zaten bacak kadar boyuyla saçma sapan laflar falan. İğrenç yani midem bulandı.

İlk buluşmadan evlilik planı yapmak, evde yemek yapmak istemek, el kol temasına girmek.. Falso yapma döngüsünü tamamlamış. Koşarak kaçın bence.

Şuanda çok fena love bombing yapıyor ..ben güvenmedim bu tipe.Kusura bakmayın yorumum için

Bugün buluşacaktık ama vazgeçtim çok da güvenemediğim için o yüzden.

Haklısınız şimdilik gözlemliyorum.

Ya daha yeni tanisilmiş evlilik muhabbetleri edilmiş, yemek pişiririm diye eve cagirmaya da yol yapmış.
Yani iliskilerde cinsellik yaşanmasina karsi degilim ama boyle kendini cok zeki sanan tiplerle seks icin yaniyor olsam bile yapmam gider acik acik sevişelim diyenle yaparim daha iyi.

30 yaşindasiniz 25 yasinda cocuk sizi yemeye calisiyor. O yuzden diyorum iste bu sevgililik işlerini ileri yaşlara birakmamak lazim diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…