Doğru Kişi Olabilir mi?

böyle hemen evlilik falan diyen erkekler bana samimiyetsiz geliyor ve fazla alaturka. Kendilerine göre iyi ve doğru bir iş yapıyorlar galiba ama evlilik lafına tav olmak mı kaldı ya hele bir tartayım seni… bu arada evine ve 3 ay sonra ablasının düğününe gitme

Bence de öyle şiddete yöneldiği için zaten soğudum.

Yok tabiki de gitmeyeceğim ve zaten bunu açık açık söyledim. Yeni tanıştığım birinin temasından hoşlanmadığımı falan da söyledim. Bakalım nasıl davranacak onu gözlemliyorum şimdilik.

Siz duruşunuzu korursanız bir şey olmaz. Max 3-4 aya kendini ele verir zaten. No cinsellik, no evlilik hayali. Gezin tozun ânı yaşayın. Yaş farkı çok önemli değil bence.

25 çok çocuk yaa

sizi etkilemek icin evlilik falan diyor muhtemelen sizin bunlari isteyebileceginizi dusunup aklinca sizi kandirmaya calisacak kadar cocuk. olgunluk olarak bu kisi size uymuyor olabilir. Hosunuza gidiyorsa tabii ki sevgili olabilirsiniz, siz bilirsiniz ama uzun sureli bir iliski aradigini veya evlilik dusundugunu sanmiyorum.

böyle bir başlığı çok düşündünüz mü? evlenicez falan ne bunlar tam bir ergen ve büyük kadınlara ilgi duyduğu için aniden kafaya almaya çalışıyor. duygusal boşluktaysan yandın sakın kapılma başta böyle olup sonra burnundan getirebilir çok okuduk buralarda

Cevapları okumadım. 25 30 yaş olmaz. 30 35 belki 35 40 olabilirdi.seni yemeğe götürdükten sonra sana yemek yapıp yatağa götürecek net. Düğüne götürme falan hikaye. 25 yaşında ki bu performansı şaşırtıcı. Şu an love bombing yapıyor. O kadar hızlı ki evine gittikten sonra gostlayacak net.

Kesinlikle hoşuma gitmiyor bu durum. Bende sizin gibi düşünüyorum.

Yok kendimi kaptırmadım emin olabilirsiniz. Gözlemliyorum onu. Kandırmaya çalıştığının farkındayım.

Beni kandırmaya çalıştığının farkındayım. Kendimi kaptırmadım. Gözlemliyorum sadece.

Ilk buluşmada bu kadar açılması abartı geldi biraz ayni yerde çalışıyorsanız mesafenize çok dikkat edin çunku olurda istemezseniz yüzyüze bakacaksınız biraz temkinli ve gözlemci olun çok fazla samimiyet tez ayrilik getirir sanki biraz abartmış geldi bana

Yıl olmuş 2024 evlilik lafi ile kiz düşürmeye çalişmak artik gerçekten alaturka

Yalnız hiç de olgun değil. Aksine toy ve acemi daha. İnsanlar nereye göre olgun diyor anlamadım. Yaşına göre bu kadar çok olgun insan varken böylelerine olgun demeleri güldürüyor beni

Aranızda hiç bir şey yokken size bakan kişilere gidip ne diyormuş? ya da neden göz hapsinde tutmuş sizi? ne alaka? şimdi tutup birini döverim falan. sizi huzursuz ettiği kadar da var, gözleme devam, kaptırmadan kendinizi.

Yok zaten öyle yapacağım ama ilk kez böyle bir şey yaşadığım için acaba ben mi abartıyorum onun hareketlerini yaptıklarını yanlış mı anlıyorum diye düşündüm.
Bana hareketleri/söyledikleri abartılı geldi. 25 yaş erkeği için ve özellikle yeni tanisilan bir dönemde vaadleri çocukça veya uyanıkça geldi. Sana bakanları uyardığını söylemesi de çok saçma ve çocukça, eşin değil birşeyin değil.. Ben olumlu hissiyat alamadım maalesef

Kendisi daha ergenlikten çıkamadığı için 20 li yaşların başındaki kızlara nasıl yaklaşıyorsa kaba tabiriyle tavlamak için size de öyle yaklaşmış. Bu cümlelere benim 20 23 yaş arası kuzenlerim kanıyor. Ayy çocuk çok ciddi benimle evlenmek istiyor abla diye anlatıyor. 2. Ay ya çocuk yok ya benim kuzenler yok oluyor yaşınız 30 ise size en genç erkek 28 yaşında olmalı anca kafası biraz size yaklaşmış olur. İstediği kadar olgun gözüksün asla değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…