- 20 Ekim 2023
- 430
- 740
bu tarz erkekler beni inanılmaz korkutuyor. bana da bugün biri bu tarz şeyler söyledi daha tanışmıyoruz etmiyoruz senin gibi ilgi çekici dolgun kadınlar hoşuma gidiyor senin gibi "karım" olsun isterdim dedi. ben şok. cevap vermedim tabi asla da vermeyeceğim. bunlar zannediyor ki her kadın evlilik meraklısı, sevgiye aç. o öyle dedi diye ben de tamam diyeceğimYok kendimi kaptırmadım emin olabilirsiniz. Gözlemliyorum onu. Kandırmaya çalıştığının farkındayım.
Bence de aşırı hızlı gidiyor. Bunu ona da söyledim yavaş gitme kararı aldık. Gözlemleyeceğim bir süre.Ilk buluşmada bu kadar açılması abartı geldi biraz ayni yerde çalışıyorsanız mesafenize çok dikkat edin çunku olurda istemezseniz yüzyüze bakacaksınız biraz temkinli ve gözlemci olun çok fazla samimiyet tez ayrilik getirir sanki biraz abartmış geldi bana
Katılıyorum size.Yıl olmuş 2024 evlilik lafi ile kiz düşürmeye çalişmak artik gerçekten alaturka
Bilmiyorum ki. Kandırmaya çalışıyor beni.Yalnız hiç de olgun değil. Aksine toy ve acemi daha. İnsanlar nereye göre olgun diyor anlamadım. Yaşına göre bu kadar çok olgun insan varken böylelerine olgun demeleri güldürüyor beni
Kaptırmıyorum kendimi. Gözlemleyeceğim bir hafta.Aranızda hiç bir şey yokken size bakan kişilere gidip ne diyormuş? ya da neden göz hapsinde tutmuş sizi? ne alaka? şimdi tutup birini döverim falan. sizi huzursuz ettiği kadar da var, gözleme devam, kaptırmadan kendinizi.
Malesef bende olumlu değilim bu konuda. Zaten yaş konusunda yalan söylemiş 23 yaşında daha. Ama nasıl mesafe koyacağımı bilmiyorum.Bana hareketleri/söyledikleri abartılı geldi. 25 yaş erkeği için ve özellikle yeni tanisilan bir dönemde vaadleri çocukça veya uyanıkça geldi. Sana bakanları uyardığını söylemesi de çok saçma ve çocukça, eşin değil birşeyin değil.. Ben olumlu hissiyat alamadım maalesef
Size katılıyorum. Kandırmaya çalışıyor.Kendisi daha ergenlikten çıkamadığı için 20 li yaşların başındaki kızlara nasıl yaklaşıyorsa kaba tabiriyle tavlamak için size de öyle yaklaşmış. Bu cümlelere benim 20 23 yaş arası kuzenlerim kanıyor. Ayy çocuk çok ciddi benimle evlenmek istiyor abla diye anlatıyor. 2. Ay ya çocuk yok ya benim kuzenler yok oluyoryaşınız 30 ise size en genç erkek 28 yaşında olmalı anca kafası biraz size yaklaşmış olur. İstediği kadar olgun gözüksün asla değil.
Cevap bile veremiyor insan şaşırıp kalıyor böyle durumlarda.bu tarz erkekler beni inanılmaz korkutuyor. bana da bugün biri bu tarz şeyler söyledi daha tanışmıyoruz etmiyoruz senin gibi ilgi çekici dolgun kadınlar hoşuma gidiyor senin gibi "karım" olsun isterdim dedi. ben şok. cevap vermedim tabi asla da vermeyeceğim. bunlar zannediyor ki her kadın evlilik meraklısı, sevgiye aç. o öyle dedi diye ben de tamam diyeceğiminsanı saf yerine koydukları için bile bir daha yüzüne bakılmamalı bu tiplerin
O konudan bende çok korkuyorum. Şiddete eğilimli birisi ve tanımadığı bir kadını kıskanması falan ilerisi konusunda korkutuyor beni.Benim eşimde benden küçük. Belli bir süre sonra o farkı unuttum bile. Etrafimda boyle örnek cok fazla var. Erkeklerde yaş önemli değil olgunluk önemli bana kalırsa. O yüzden yeterince olgun mu onu gozlemle birde şu bana biraz fazla geldi Çalıştığımız kurumda bir erkek bana bakıyorsa onu uyarıyormuş güzelce. Sana ne derdim bekar kadınım isteyen bakar derdimşaka bir yana sevgili olmadan bunu demesi biraz fazla geldi ben buradan puan kırardım ve ileride ayrılsam başıma bela olur mu diye düşünürdüm
Ya yaşıyla ilgili de yalan söylemiş siz hala gözlemleyecegim diyorsunuz. 30 yaşında kocaman kadının girdiği haller çok tuhaf yani. Bi de size bakanları uyarıyormuş densiz, ona mı kaldı? Kimsin de uyariyorsun diyemediniz mi? Neden boşu boşuna bahtınız kapansın adınız başkasıyla çıksın ki? Belki kendinize çok daha uygun birini bulacaksınız aynı iş yerinde, 23 yaşında bebe yüzünden kısmetinizi kapiyorsunuz. Gözlem yapmayın, ben senden hoşlanmadım, benimle ilgili ortamlarda sakın bir şey söyleme de geç işte.Malesef bende olumlu değilim bu konuda. Zaten yaş konusunda yalan söylemiş 23 yaşında daha. Ama nasıl mesafe koyacağımı bilmiyorum.
Cok küçük ya, çok üzülür çok hayal kırıklığına uğrarsınız. Türlü tatlı cambazliklarla sizi kandırır, çünkü aklı 5 karış havada. Zamanla büyüdükçe gözü açılır, başkalarına bakar, bir de baglanirsaniz çok üzücü olur. Üstelik siz bu arada evlilik ve çocuk sahibi olma trenini kacirabilirsiniz (daha önce evlendiniz mi ve çocuğunuz var mı bilemiyorum tabii) Yani sizin için hüsran olur.. Nasıl mesafe koyacağım diye birşey yok, net bir şekilde istemediğinizi söyleyeceksiniz ama yaşından dolayı istemediğinizi söylerseniz vazgeçmez tabii, alttan girer üstten çıkar sizi bağlamak için.. "Birşey hissetmiyorum, hayatıma da biri girmek üzere" falan deyip kesin atın, ama bitirince de birbirinizin etrafında dolanmayin artık, bir kere kendi içinizde net olun, Siz ikilemde olursanız bu ilişki bir şekilde başlar ve siz duygusal/cinsel olarak tükenene kadar sürer ve tabii ki arkadaş çatır çatır gidecek, ne bekliyorsunuz ki...Malesef bende olumlu değilim bu konuda. Zaten yaş konusunda yalan söylemiş 23 yaşında daha. Ama nasıl mesafe koyacağımı bilmiyorum.
Sevgili Medusa..inan ilerisi yok..tatlı aşk sözleriyle manipüle olmaması gereken bir yaştasınız..İlgiye aç olabilirsiniz, sevmek sevilmek duygunuz hat safhada olabilir ki bunlar çok çok doğal. Ama tam da bu esnada yanlış seçimler yapmaya meyilli olmayın sakın..O konudan bende çok korkuyorum. Şiddete eğilimli birisi ve tanımadığı bir kadını kıskanması falan ilerisi konusunda korkutuyor beni.
30 yasına kadr kimseyle flört etmediniz miHerkese merhabalar. Biriyle tanıştım işyerinde. 1 aydır falan sadece bakışıyorduk. 2 kez işyerinde kahve ısmarladı. Karşılığında ben ısmarlamak istediğim zaman sen bana dışarda ısmarla dedi. Benden 5 yaş küçük bunun onun için sorun olmadığını söyledi. Ben 30 o 25 yaşında. Dün ilk kez buluştuk. Her şey çok güzeldi, çok eğlenceli vakit geçirdik. 6 saat sürdü buluşma hatta o daha da kalmak istedi ama geç olduğu için ben dönelim dedim. Oturduğumuz yerde belli bir saatten sonra alkol içenler doluşuyor onu söyledim ve kabul etti. Şimdi birisi sana yan falan bakar birini dövmem gerekebilir sıkıntı çıkar şimdi dedi. Sohbetimiz falan çok iyiydi. Hatta bugün ikinci kez buluşmak istedi. Ama kafama takılan bazı konular var. İlk buluşmadan evlilikten bahsetmeye başladı. Seninle ileride evleneceğiz dedi. Temas bağımlısı değilim ama sana dokunmayı seviyorum dedi ve elimi tutmaya başladı, omzuma falan yattı. Yolda yürürken arada sırada 3 - 5 sn kolunu omzuma attı. Yüzümüzün arasında 3 - 5 cm kalana yaklaştı sürekli. Ve ben bu kadar yaklaşmasından rahatsız oldum. Benim rahatsız olduğum hareketleri tekrar etmedi. Göz temasını hiç kaybetmedi. Sürekli yaptığı hayır işlerinden vs bahsetti. Gelecekten ne beklediğimi falan sordu. Bowlinge gittik. İlk kez gittiğim için sana güzelce öğreteyim de ileride eşli oyunlara katılırız dedi. Bir akşam dışarda güzel bir yemeğe çıkartayım, bir günde bana gelirsin sana yemek pişirmek isterim, 3 ay sonra ablası evlenecek onun düğününe seni de götürmek isterim dedi. Seninle uzun yıllar boyunca gezmek istiyorum diyor. Çalıştığımız kurumda kimsenin haberi olmasın bizden diyor mesleğinden dolayı yasak olduğu için. Ama herkesin içinde telefon numarasının yazılı olduğu bir kağıdı elime tutuşturdu. Karşıdan karşıya geçerken hep kolumu tuttu korumaya alıyor birden. İnsanlar üstüme üstüme yürürken beni kendisine çekti hep. Çalıştığımız kurumda bir erkek bana bakıyorsa onu uyarıyormuş güzelce. Sen farketmiyorsun ama çalışırken seni izliyorum bazen dedi. Mimiklerimi falan ezberlemiş. Senin şöyle bir yüz ifaden var hoşuma gidiyor deyip taklit ediyor bazen. Daha önce flört ettiğim birisi olmadı sadece o. Bir yandan çok huzursuzum ama onun sesini duyunca geçip gidiyor. Belki de ilk kez böyle bir şey yaşadığım içindir bu.
Tavsiyenizi dikkate alacağım. Teşekkür ederim.Ya yaşıyla ilgili de yalan söylemiş siz hala gözlemleyecegim diyorsunuz. 30 yaşında kocaman kadının girdiği haller çok tuhaf yani. Bi de size bakanları uyarıyormuş densiz, ona mı kaldı? Kimsin de uyariyorsun diyemediniz mi? Neden boşu boşuna bahtınız kapansın adınız başkasıyla çıksın ki? Belki kendinize çok daha uygun birini bulacaksınız aynı iş yerinde, 23 yaşında bebe yüzünden kısmetinizi kapiyorsunuz. Gözlem yapmayın, ben senden hoşlanmadım, benimle ilgili ortamlarda sakın bir şey söyleme de geç işte.
Tavsiyenizi dikkate alacağım. Teşekkür ederim.Cok küçük ya, çok üzülür çok hayal kırıklığına uğrarsınız. Türlü tatlı cambazliklarla sizi kandırır, çünkü aklı 5 karış havada. Zamanla büyüdükçe gözü açılır, başkalarına bakar, bir de baglanirsaniz çok üzücü olur. Üstelik siz bu arada evlilik ve çocuk sahibi olma trenini kacirabilirsiniz (daha önce evlendiniz mi ve çocuğunuz var mı bilemiyorum tabii) Yani sizin için hüsran olur.. Nasıl mesafe koyacağım diye birşey yok, net bir şekilde istemediğinizi söyleyeceksiniz ama yaşından dolayı istemediğinizi söylerseniz vazgeçmez tabii, alttan girer üstten çıkar sizi bağlamak için.. "Birşey hissetmiyorum, hayatıma da biri girmek üzere" falan deyip kesin atın, ama bitirince de birbirinizin etrafında dolanmayin artık, bir kere kendi içinizde net olun, Siz ikilemde olursanız bu ilişki bir şekilde başlar ve siz duygusal/cinsel olarak tükenene kadar sürer ve tabii ki arkadaş çatır çatır gidecek, ne bekliyorsunuz ki...
Teşekkür ederim güzel yorumunuz için. Haklısınız daha başlamadan bitirmem en doğrusu olacak.Sevgili Medusa..inan ilerisi yok..tatlı aşk sözleriyle manipüle olmaması gereken bir yaştasınız..İlgiye aç olabilirsiniz, sevmek sevilmek duygunuz hat safhada olabilir ki bunlar çok çok doğal. Ama tam da bu esnada yanlış seçimler yapmaya meyilli olmayın sakın..
Hayır etmedim kendi tercihimdi. Çünkü hep kendimden küçük erkekler geliyor bana saçma şekilde. Küçük gösterdiğim için.30 yasına kadr kimseyle flört etmediniz mi