Dertleşelim mi??

Hangi birini anlatayim bacım, geldimi hep üst üste geliyor...
1- Arkadaşımın oğlu öldü yarın cenazesi kalkıyor henüz 17 idi,
2- yakın arkadaşlarımdan biri 4 çocukla boşanıyor kocasına ihanet ederek ve ben susmak zorunda kalıyorum,
3- yiğenim evleniyor ben yurtdışında olduğum için gidemedim, onlarda zahmet edip bi resim atmıyorlar kendimi gidemediğim için onların tarafından cezalandırılıyor hissediyorum
4- büyük kızım buluğ çağında , söz dinlememeye başladı
5- kocam 11 yıldır bitmeyen kurtlar vadisi tutkusuyla filmleri de çıkmış diye koştur koştur sinemaya uçtu, tam bir öküzsün dediğimde ama sadece senin öksüzünüm başkalarına karşı anlayışlıyım dedi içime bir öküz oturtup gitti
6- en yakın dediğim arkadaşım mesaj atarak kusurlarımı yazmış bende arkadaşlığımızı bi süre askıya aldım
7 - yazarken içim daha çok şişti, kendimi berbat hissediyorum konuyu niye açtında beni daha çok sinir ettin bacım sen

Dizimdeki adalelerin sertliğini azıcıkta olsa azaltacak bir yöntem bulamıyorum.3 aydır ağrısız tek bir günüm bile yok

:) can onlar ya,gerçekten çok başka birşey hiç bir konuda kıyamıyorum bende. Nasıl kıyarız ki :)
Biraz sesimi yükselteyim anında vicdanım sızlıyor. Ama en doğrusunu yapıyorsunuz. Allah korusun daha sonra birşey olursa çok üzülürsünüz..

Kocam hayatimin merkezinde evet. Ben de onun hayatinin merkeziyim. 5 senedir birbirimizin etrafında dönüyoruz. Şimdi bir bebek bekliyoruz, onun da bizim uydumuz olmasını umuyoruz. Neresi yanlış?

Kocam hayatimin merkezinde evet. Ben de onun hayatinin merkeziyim. 5 senedir birbirimizin etrafında dönüyoruz. Şimdi bir bebek bekliyoruz, onun da bizim uydumuz olmasını umuyoruz. Neresi yanlış?
Yanlış tek taraflı olması

Normalde yAzarAk rahatlar insan amA sizde tersi oldu heralde kusura bakmayın

Bizimkilerde eve arkadaş istiyorlardı bir vankedisi
okudukça bakamazmıyız birşey olurmu diye korkuyorum

Çocuklar mı istiyor?
Bakımı çok zor denilemez ama çok sorumuluk ister. Aldığınızda çocupunuzdan farksız olmalı. Onlara hayvan gözü ile bakmamanız gerekir.
Benim için evlat onlar mesela :) çok zorlanacağıma eminim bebek oldğunda ama buna rağmen kesinlikle vermek istemiyorum.
Kediler ilgi ister. Gündüz değil genelde geceleri çok ilgi bekler :) ben sürekli uyanıyorum ya sevmek için,ya mama vermek için..
biraz zor kedi bakmak. İyi düşünün derim..

Benim bu aralar türlü türlü sıkıntılarım var hepsi üst üste geliyor anlamış değilim .

Yaklaşık 10 gündür kanamam vardı çok fazla . Doktora gittim ilk bir şey anlamadılar yollarda perişan oldum (trabzondayım tatil yapacaktım güya , burda da çok ulaşım imkanı yok ) . Sonra yine gittim tabi kanama durmuyor . Bi kistim çok büyümüş ondan olmuş ilaç verdi kullan gel dedi ne olucak bilmiyorum .

Bundan hariç de bir sürü şey oldu da şu an benim için en önemlisi bu

Benim uzuntum ablam evlenmek istiyor ama evlenemiyor hayattan soğumuş yaşama sevinci yok off off ne yapıcaz bilmiyorum

Biz de aynen. Tek taraflı olmadığı için problem değil gayet mutluyuz. Eşime iş arkadaşları akşam yemeğine gidelim hep beraber demişler mesela, karımla bir akşam yemeğim var zaten bütün gün gelemem demiş. Ben de gitmem aynı şekilde. İş arkadaşlarıyla öğle yemeğine gideriz. Kariyerim benim için çok önemli. Ve zamanında kariyerim için (sevgiliyken) farklı şehirde okul tercih etmek gibi tercihler yaptım. Ama ondan da vazgeçmedim. Yani onun için her şeyimi bırakmadım ama başka şeyler için de onu bırakmadım. İnsanlar bana da senin de hep kocan hep kocan, ne kadar önem veriyorsun falan diyorlar. Niye önem vermeyeyim ki? Ve başka neye önem vereyim? İş kariyer vs benim için önemli ama şimdi işimden ayrılsam yenisini bulurum, eşimin yenisi yok. Çocuğum olsa o da eşim gibi olur.

Allah a acil şifalar versin İnşaAllah

Ben nedensiz sıkılıyorum ya da nedeni var ama bilmiyorum boğuluyorum ruhum daralıyor uyuyamıyorum. AmA burdA yAzıştıkça iyi geldi gerçekten iyiki yazmışım yA

Bize de iyi geldi valla :) baksana insanlar ne dertliymiş :)))
Mevsim değişikliğindenr bende de var o..
Hamile olmama rağmen fosur fosur uyumam gerekirken gece 3 lere kadar uyumuyorum. Hep de kk da takılıyorum anca öyle geçiyor :)

Ah ahh kocamin tarafindan bi kocami seviyorum ben. Keske dalda yetiseydi
Benimde eşimin baba tarafından akrabaları başa bela. Kayınvalidem kayınbabamlar iyidir.
Görüyorum duyuyorum canım sıkılıyor işte hiç kolay değilmiş başka insanlara karışmak, yolda görsen yolunu değiştireceğin insanlarla bi anda akraba sayılmak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…