İşte önceden hiç kıyamıyordum. Çünkü öyle istiyor ki. Bir de uslu çocuk olursa vereceim diye patilerini kolumun ütüne köpekler gibi düz koyup bekliyor, o işe yaramayınca hafif hafif uzanıyor o da olmazsa acıtmadan ısırmalar falan. O yüzden dediğim gibi vermemek için ben yemiyorum, yoksa dayanamıyorum. Sonra da kendimi çok suçlu hissediyorum.
Kocam hayatimin merkezinde evet. Ben de onun hayatinin merkeziyim. 5 senedir birbirimizin etrafında dönüyoruz. Şimdi bir bebek bekliyoruz, onun da bizim uydumuz olmasını umuyoruz. Neresi yanlış?Ya şu kocacığım da kocacığım diyen kadınlara acayip sinir oluyorum
Adamları koymuşlar hayatlarının merkezlerine onların etrafında dönüyorlar
Erkek milletindeki özgüven birazda bundan
Az önce okuduğum konu dert oldu nerden çıktı dersen:)
Yanlış tek taraflı olmasıKocam hayatimin merkezinde evet. Ben de onun hayatinin merkeziyim. 5 senedir birbirimizin etrafında dönüyoruz. Şimdi bir bebek bekliyoruz, onun da bizim uydumuz olmasını umuyoruz. Neresi yanlış?
Normalde yAzarAk rahatlar insan amA sizde tersi oldu heralde kusura bakmayınHangi birini anlatayim bacım, geldimi hep üst üste geliyor...
1- Arkadaşımın oğlu öldü yarın cenazesi kalkıyor henüz 17 idi,
2- yakın arkadaşlarımdan biri 4 çocukla boşanıyor kocasına ihanet ederek ve ben susmak zorunda kalıyorum,
3- yiğenim evleniyor ben yurtdışında olduğum için gidemedim, onlarda zahmet edip bi resim atmıyorlar kendimi gidemediğim için onların tarafından cezalandırılıyor hissediyorum
4- büyük kızım buluğ çağında , söz dinlenemeyen başladı
5- kocam 11 yıldır bitmeyen kurtlar vadisi tutkusuyla filmleri de çıkmış diye koştur koştur sinemaya uçtu, tam bir öküzsün dediğimde ama sadece senin öksüzünüm başkalarına karşı anlayışlıyım dedi içime bir öküz oturtup gitti
6- en yakın dediğim arkadaşım mesaj atarak kusurlarımı yazmış bende arkadaşlığımızı bi süre askıya aldım
7 - yazarken içim daha çok şişti, kendimi berbat hissediyorum konuyu niye altında beni daha çok sinir ettin bacım sen
Bizimkilerde eve arkadaş istiyorlardı bir vankedisi
okudukça bakamazmıyız birşey olurmu diye korkuyorum
Adele ne ki bilmiyorum Allah acil şifalar versin İnşaAllahDizimdeki adalelerin sertliğini azıcıkta olsa azaltacak bir yöntem bulamıyorum.3 aydır ağrısız tek bir günüm bile yok
Dizdeki kaslar yani,amiiiiiiiiin ins ,çok sağolunAdele ne ki bilmiyorum Allah acil şifalar versin İnşaAllah
Ben nedensiz sıkılıyorum ya da nedeni var ama bilmiyorum boğuluyorum ruhum daralıyor uyuyamıyorum. AmA burdA yAzıştıkça iyi geldi gerçekten iyiki yazmışım yA
Biz de aynen. Tek taraflı olmadığı için problem değil gayet mutluyuz. Eşime iş arkadaşları akşam yemeğine gidelim hep beraber demişler mesela, karımla bir akşam yemeğim var zaten bütün gün gelemem demiş. Ben de gitmem aynı şekilde. İş arkadaşlarıyla öğle yemeğine gideriz. Kariyerim benim için çok önemli. Ve zamanında kariyerim için (sevgiliyken) farklı şehirde okul tercih etmek gibi tercihler yaptım. Ama ondan da vazgeçmedim. Yani onun için her şeyimi bırakmadım ama başka şeyler için de onu bırakmadım. İnsanlar bana da senin de hep kocan hep kocan, ne kadar önem veriyorsun falan diyorlar. Niye önem vermeyeyim ki? Ve başka neye önem vereyim? İş kariyer vs benim için önemli ama şimdi işimden ayrılsam yenisini bulurum, eşimin yenisi yok. Çocuğum olsa o da eşim gibi olur.Kocam hayatimin merkezinde evet. Ben de onun hayatinin merkeziyim. 5 senedir birbirimizin etrafında dönüyoruz. Şimdi bir bebek bekliyoruz, onun da bizim uydumuz olmasını umuyoruz. Neresi yanlış?
Eşim iyide akrabaları iğrençççç
Allah a acil şifalar versin İnşaAllahBenim bu aralar türlü türlü sıkıntılarım var hepsi üst üste geliyor anlamış değilim .
Yaklaşık 10 gündür kanamam vardı çok fazla . Doktora gittim ilk bir şey anlamadılar yollarda perişan oldum (trabzondayım tatil yapacaktım güya , burda da çok ulaşım imkanı yok ) . Sonra yine gittim tabi kanama durmuyor . Bi kistim çok büyümüş ondan olmuş ilaç verdi kullan gel dedi ne olucak bilmiyorum .
Bundan hariç de bir sürü şey oldu da şu an benim için en önemlisi bu
:) ama hep üste olunca hangisine yanayım bilmiyorum bugün sabah kalktığımlayım pijamalarımı çıkarmadım bileNormalde yAzarAk rahatlar insan amA sizde tersi oldu heralde kusura bakmayın
Ben nedensiz sıkılıyorum ya da nedeni var ama bilmiyorum boğuluyorum ruhum daralıyor uyuyamıyorum. AmA burdA yAzıştıkça iyi geldi gerçekten iyiki yazmışım yA
Benimde eşimin baba tarafından akrabaları başa bela. Kayınvalidem kayınbabamlar iyidir.Ah ahh kocamin tarafindan bi kocami seviyorum ben. Keske dalda yetiseydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?