Nedensizz bu hAlim noluyo bende bilmiyorumSiz derdinizi anlatmakla başlasaydınız ya..
Hahahah :) bunada katildimmmmmmmmEşim iyide akrabaları iğrençççç
Böyle bencil insanlardan nefret ediyorum basınız sağolsun mekanı cennet olsunDun evlendim :) evlenirken kusak baglamak istendi baglatmadim.abimi kaybetmistim o duygusal boslugu anlamadilar ve yanlis anlasildim sanirim :) dert oldu :))))) abimi ozledim.keske gorseydi
Boğuluyorum sanki bi nedeni yok yA Da benn farkında değilimÖnce bir başlasaydınız da, okuyup yardım etseydik...
Dimi ama ya iğrençlik ötesi yalancı ikiyüzlüEşim iyide akrabaları iğrençççç
Adettir adet derken nasil icimizin gittgini babamin ve benim...bilemediler tabii.gereksiz oldu simdi arkamdan aaaaaaa takmadi kesin sey degildir muhabbetleri donmese bari :))))))) sevmiyorum iste hem.Böyle bencil insanlardan nefret ediyorum basınız sağolsun mekanı cennet olsun
Adettir adet derken nasil icimizin gittgini babamin ve benim...bilemediler tabii.gereksiz oldu simdi arkamdan aaaaaaa takmadi kesin sey degildir muhabbetleri donmese bari :))))))) sevmiyorum iste hem.Böyle bencil insanlardan nefret ediyorum basınız sağolsun mekanı cennet olsun
İnsanlar anlayışsız mesela bende dedemi bayram günü kaybettim. Ben de bayramlarda kötü oluyorum Allah size dayanma gücü versin İnşaAllahDun evlendim :) evlenirken kusak baglamak istendi baglatmadim.abimi kaybetmistim yillar once.o duygusal boslugu anlamadilar ve yanlis anlasildim sanirim :) dert oldu :))))) abimi ozledim.keske gorseydi
Şu an gayet iyiyim bir sıkıntım yok çok şükür benim tam tersi sıkıntılı olduğum zamanlar uyumak istiyorum sıkıntım yokken uyumuyorum kendime dert arıyorumNedensizz bu hAlim noluyo bende bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?