Bende aynen tınlamıyorum, o sallıyor başınıı ben biliyorum işimii ama ah bu hormonlarım ahh resmen git kadına çat diyor :) iyi de davranmam ben iyiyken o hep kötüydü ,şimdide ben kötüyüm :)Of hiç sorma ya.. özgürdük ne güzel kimse bu denli karışmıyordu.. benim de çopu tartışmalarım kv yüzünden olmuştur ama son 1 senedir kadını tınlamıyorum.
İyi davranıyorum ama sevmiyorum yapmacığım bende eşimin yanında. Ben sorun yaşamak istemiyorum artık onun yüzünden zamanı da bende çok problem yaşadım. Kesinlikle bende hakkımı helal etmiyorum :) etmemek de gerekiyor. Bir kadın olarak gerçekten empati yapması gerek.
Zamanında ne yaşıyorlarsa onlar da aklınca intikam alıyorlar böyle..
Aynen bende burda takılmayı seviyorumBize de iyi geldi valla :) baksana insanlar ne dertliymiş :)))
Mevsim değişikliğindenr bende de var o..
Hamile olmama rağmen fosur fosur uyumam gerekirken gece 3 lere kadar uyumuyorum. Hep de kk da takılıyorum anca öyle geçiyor :)
O igrenccc akrabalardan nasıl iyi bir eş çıkmış hayret :) gerçekten iyimis demek ki
Her çeşit insan var, ne yazık ki kişiliği bozuk insanlar da her yerde. Tinlamaz, bir de araya sınır koymayı öğrenirseniz olur bence yaparsinizAma olmuyor onlarla birlikte yaşıyoruz
Kuzenden kıskanırmı bir insan kocasını ama kıskanıyor
İğrenç deyince bunu mu kasdetmistiniz, ben başka türlü anlamıştım pardon.Cikiyo vallahi :) benimki abdestli namazli babasi 65 yasinda en son 5 yasinda kuran kursunda görmüş kuran dersi oylece kalmis bilmiyor annesi desen ayni acik giyinir filan. Fikirleri tamamen zit. Ben evlatluk sandim ama oluyormuş demek ki :)
Bende aynen tınlamıyorum, o sallıyor başınıı ben biliyorum işimii ama ah bu hormonlarım ahh resmen git kadına çat diyor :) iyi de davranmam ben iyiyken o hep kötüydü ,şimdide ben kötüyüm :)
Allah yardımcın olsun canımBenim derdim ailemden 14 saat uzakta oluşum. 3 bucuk senelik evliyim. Ama burada hicbir arkadas komsumun olmayisi... yapayalnizim..(
Eşimin ailesi soğuk.. kucaklayici insanlar değiller..ve çok geri kafali insanlar. Görgü yok.. ://
Al bendende o kadarrrrEşim iyide akrabaları iğrençççç
Amin canım Rabbim sınavımızı hafif eylesin inşallah ya çok zor bu
Neden korkuyorsun peki?Evlenmekten korkuyorum , sevgilim evlenmek istiyor , korkuyorum dedikçe de beni yeterince sevmediğin için böyle hissediyosun diyor.Çaresizim , sonunda terk edilicem gibi geliyo.
İğrenç deyince bunu mu kasdetmistiniz, ben başka türlü anlamıştım pardon.
Ilk ay hamilr kaldigimda allahim allahim bu 3 5 dusuge nasil sabir edilir derdim. Insanlar yillarca nasil bekler derdim. Ama oluyormus. Su gibiymis dertler. Damla damla göl oluyor ama yavas yavas boguyormus insani. Iki kisilik plan yapamazdim baslarda hep suraya da besik koyariz burayada bebek dolabi derdim simdi diyorum ki bir utu masasi alayim ama oturak ta alayim yaslaninca zor olacak boyle. Yada ne bileyim alıştım gibi yalnizliga. Isyan etmedim. Kurtaj olurken bilerek girdim hic aglamadim gayet mutlu idim cunku öldüğünü tiptan once yuregim hissetmisti. Ama yinede ayagimda sadece bir galos ve üstümde arkasi acik elbise ile buz gibi betonda masaya yururken bebegimi düşündüm. Anlamsiz sekilde düşündüm. Ya ayagim usurse de ona birsey olursa ne yaparım ben dedim. O yasadigim travmanin en buyuk kaniti o anlarimdi. Ama gecti her aci gibi gecip gitti ayagini yerlere vura vura kalbimi dele dele
Gözlerim doldu Allah dayanma gücü versin İnşaAllah. Mübareği ile sağlıklı sıhhatli hamile kalıp sağlıklı sıhhatli kucağına alırsın İnşaAllahIlk ay hamilr kaldigimda allahim allahim bu 3 5 dusuge nasil sabir edilir derdim. Insanlar yillarca nasil bekler derdim. Ama oluyormus. Su gibiymis dertler. Damla damla göl oluyor ama yavas yavas boguyormus insani. Iki kisilik plan yapamazdim baslarda hep suraya da besik koyariz burayada bebek dolabi derdim simdi diyorum ki bir utu masasi alayim ama oturak ta alayim yaslaninca zor olacak boyle. Yada ne bileyim alıştım gibi yalnizliga. Isyan etmedim. Kurtaj olurken bilerek girdim hic aglamadim gayet mutlu idim cunku öldüğünü tiptan once yuregim hissetmisti. Ama yinede ayagimda sadece bir galos ve üstümde arkasi acik elbise ile buz gibi betonda masaya yururken bebegimi düşündüm. Anlamsiz sekilde düşündüm. Ya ayagim usurse de ona birsey olursa ne yaparım ben dedim. O yasadigim travmanin en buyuk kaniti o anlarimdi. Ama gecti her aci gibi gecip gitti ayagini yerlere vura vura kalbimi dele dele
Ha pardon karıştırmisim :) dikkat etmedimIgrenc diyen baska bir Hanimdi :) ben onun igrenc demesinin ihtimallerini soyledim
Canimmmm.. Yuregimi parçaladın Rabbim sana en kisa zamanda öyle güzel hayırlı evlat versin versin de bu acina merhem olsun inşallah(
Neden korkuyorsun peki?
Boşandınız mı?Kocasız hayat sekiz yıldır Sürünüyorum. Çocuk da sürünüyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?