- 27 Kasım 2014
- 4.024
- 5.042
- 158
- 32
Çıkarcı sinsi paragöz embesil hepsi tüüüm sülaleye biz bakıyoruz nerdeyse bizim paramızla bizden iyi hayat yaşıyorlar valla billa bıktım.Dimi ama ya iğrençlik ötesi yalancı ikiyüzlü
Basiniz sagolsun.dusununce bile bogazim dugumleniyor..Allah sabir versin ama hayatin da gercegi.ne yazik ki ben de cok erken karsilastim canimi kaybederek.Derdim babam ,kaybettim :/ sonraki derdim de kendim , beni de kaybettim sanırım :) demiştim zaten ,babamı gömen beni de gömer ,çok fazla birşey beklemeyin ..
Adettir adet derken nasil icimizin gittgini babamin ve benim...bilemediler tabii.gereksiz oldu simdi arkamdan aaaaaaa takmadi kesin sey degildir muhabbetleri donmese bari :))))))) sevmiyorum iste hem.
Millete malzeme olsun zaten sündürür dururlarAdettir adet derken nasil icimizin gittgini babamin ve benim...bilemediler tabii.gereksiz oldu simdi arkamdan aaaaaaa takmadi kesin sey degildir muhabbetleri donmese bari :))))))) sevmiyorum iste hem.
Karşılıklıysa problem yok bence.Ya şu kocacığım da kocacığım diyen kadınlara acayip sinir oluyorum
Adamları koymuşlar hayatlarının merkezlerine onların etrafında dönüyorlar
Erkek milletindeki özgüven birazda bundan
Az önce okuduğum konu dert oldu nerden çıktı dersen:)
O ne yahu hediye paketi gibi ya da bir seyleri kanitlar gibi :)ablamda yakında evlendi yapmadı o adeti. yadırgadılar tabii. En saçma adetlerden. Boşverin ne derlese desinler millete göre yaşarsak
Allah büyük dert vermesin bence sz elinizi karnınızA koyup meleğinizi kucağınıza aldığınızı düşünün rahatlarsınızŞuan tek derdim eşimin horlaması sanırım..
bide bu aralar çok gergin olmaya başladım. Evimde iki kedi var, onlar beni bunaltıyormuş gibi hissediyorum son günlerde.. halbuki çok seviyorumneden böyle oldum..çok gerginim çoookkk!sanırım hormonlar beni bu hale getirdi
Teşekkür ederim .. hayatın gerçekleriyle karşılaşacak güce sahip değildim ..Basiniz sagolsun.dusununce bile bogazim dugumleniyor..Allah sabir versin ama hayatin da gercegi.ne yazik ki ben de cok erken karsilastim canimi kaybederek.
Allah büyük dert vermesin bence sz elinizi karnınızA koyup meleğinizi kucağınıza aldığınızı düşünün rahatlarsınız
Göbeğimi eritemiyorum
Neticede bu da bi dert ..
Bana yaptı babam onuO ne yahu hediye paketi gibi ya da bir seyleri kanitlar gibi :)
Sezaryen göbeği olsa bile iyi geliyo mu ?teşekkür ederim Deniycem.Sabah kalkar kalkmaz ılık su iç iyi gelir :)
Esimi cok seviyorum
Ama kaynanamdan nefret ediyorum o kadin benim basima verilmis tam bir bela benden de bu gelsin :)
Güldürdün beni yA saolİlkokul arkadaslarma bakiyorm çoğu meslek sahibi olms evlenms 2 çocuk yapan var . 3 gün sonra düğünü olacak olan var kendime bakıyorum yerimde sayıyorum kilo bile veremiyorum bazen bende boğuluyorum herşey üstüme üstüme geliyor kafayı yicek gibi oluyorum sonra 1 erkek 1 kadını açıp izliorm geçiyor :)))
Bende etrafımdaki insanları sevmiyorum keşke taşınabilsekİsyerimdekileri sevmiyorum
Hergun gitmek onları görmek zulüm geliyor mecbur olmak canımı sıkıyor
Ayakta durmaya çalışıyorum dussem tutacak bir Allah'ın kulu yok
Dertlesecek arkadaşım yok
Hayat kötü insanlar kötü
İyi değilim bilmiyom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?