- 1 Nisan 2011
- 38.023
- 70.806
- 798
Yogurt kuru vardi ise yariyo yaziyodu nette.. yogurt limon ve pul biber..Bunu da deniycem.
Yok mu başka önerisi olan ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yogurt kuru vardi ise yariyo yaziyodu nette.. yogurt limon ve pul biber..Bunu da deniycem.
Yok mu başka önerisi olan ?
Normal oda ısısında olan suya koyuyordum ben 5 kilo vermek istiyodum 1 ay düzenli olarak içtim akşamdan sonra yemedim verdimAaa ceviz kilomu verdiriyo? Sicak su mu?
Ben denedim kilo verdim gercekten çok etkiliYogurt kuru vardi ise yariyo yaziyodu nette.. yogurt limon ve pul biber..
Emziriyorum malesefYogurt kuru vardi ise yariyo yaziyodu nette.. yogurt limon ve pul biber..
Yedikleribe dikkat ettin dimi? Sabah ac karnina mi? Ben varya bu konularda cok usengecim. Duzenli birsey yapamamnedenseNormal oda ısısında olan suya koyuyordum ben 5 kilo vermek istiyodum 1 ay düzenli olarak içtim akşamdan sonra yemedim verdim
Bana da iyi geldi ya kafam dağılıyoİnşallah teşekkür ederim,ne iyi oldu böyle konu açmanız :))
Onu bilmiyom ama yogurt ve limonun kotu tarafi olmaz bence, acibi eri bilmiyorumEmziriyorum malesef
Kür uygulanmiyo diye biliyorum.
Beş yaşında artık. O kadar yaşlı değil ama çocuk da değil. İki kediyle kontrol etmek çok zor mama miktarını. Çok üzülüyorum obez oldu çocuk. En sevdiği şey de nutella. Ben yemeyi bıraktım onun canı istemesin diye. Güya kediler çikolata yemezmiş.. Kutusunu buzdolabının üstünden indirince daha kapağını açmadan miyavlamaya başlıyor. Parmağımdan çok az yalatıyordum, artık yok.Bende royal canin fit 32 kullanıyorum. Ama iştahı çok fena. Ben ufaklığa mama koyarım o yemez, benim obur yer süpürür diğeri yine aç kalıp zırt pırt başımda miyavlıyor :)) sanırım bu yüzden bunaldım. Ufaklık azar azar yiyip kaçıyor sonra bidaha gittiğinde mama kalmıyor :)
Kaç yaşında? Büyüdükçe hareketlilik azalıyor.
Yoğurt kürü öneririm sezeryan la 2 bebek dogurdumA aa bunu hiç duymamistim mutlaka deniycem Teşekkürler :)
Amin canım aminn ,bazen düşünüyorum da ne ara evlenip ne ara kaynana dertlerine düştük,sanki hiç bekar olmamışım yıllardır böyleymişim gibi hep bir savaş halinde kendimi korumak zorundaymışım gibi..Ne kadar acı halbuki bir kadının,bir kadına yaptığı eziyet,mutlu olmaya evleniyoruz ama bir savaşın için de buluyoruz kendimizi ve çoğu evlilik böyle heba olup gidiyor, koskoca dünya neyi paylaşamaz ki insanlar egomu,hırsmı,doyumsuz nefismi..Dönüp bakıyorum 5 yıllık evliliğimin en kötü günleri hep kaynanamın yaptıkları yüzünden..Hakkımı helal etmiyorum sana sevgili kaynana :)Ooyyşşş Allah kolaylık versin o zaman durumun ciddi :)
Sabah aç karnına içtim bide abur cubur yemedim başka herşeyi istediğim kadar yedimYedikleribe dikkat ettin dimi? Sabah ac karnina mi? Ben varya bu konularda cok usengecim. Duzenli birsey yapamamnedense
Hele bi dogsunda bebecik sobrasi da bakariz kiloya.. susn dusunecegim en son seySabah aç karnına içtim bide abur cubur yemedim başka herşeyi istediğim kadar yedim
Ya komiksiniz :")) tabire bayıldım :")))Sayfaları okudum da kendimi kimsenin sesini birbirine duyuramadığı çay kaşığı şangırtıları ve kahkahaların olduğu bir gün toplantısında hissettim ponçik bir konu olmuş
Beş yaşında artık. O kadar yaşlı değil ama çocuk da değil. İki kediyle kontrol etmek çok zor mama miktarını. Çok üzülüyorum obez oldu çocuk. En sevdiği şey de nutella. Ben yemeyi bıraktım onun canı istemesin diye. Güya kediler çikolata yemezmiş.. Kutusunu buzdolabının üstünden indirince daha kapağını açmadan miyavlamaya başlıyor. Parmağımdan çok az yalatıyordum, artık yok.
İşte önceden hiç kıyamıyordum. Çünkü öyle istiyor ki. Bir de uslu çocuk olursa vereceim diye patilerini kolumun ütüne köpekler gibi düz koyup bekliyor, o işe yaramayınca hafif hafif uzanıyor o da olmazsa acıtmadan ısırmalar falan. O yüzden dediğim gibi vermemek için ben yemiyorum, yoksa dayanamıyorum. Sonra da kendimi çok suçlu hissediyorum.Ah vermeyin nutella gerçekten de kör ediyor. Az da olsa vermeyin. Bende dondurma verirdim veteriner bana çok kızdı vermiyorum artık.
5 yaş için normal bir durum.. kiloyla alakası yok benimki 3 yaşında o kiloya rağmen evde ordan oraya uçuyor :)
Bizimkilerde eve arkadaş istiyorlardı bir vankedisiAh vermeyin nutella gerçekten de kör ediyor. Az da olsa vermeyin. Bende dondurma verirdim veteriner bana çok kızdı vermiyorum artık.
5 yaş için normal bir durum.. kiloyla alakası yok benimki 3 yaşında o kiloya rağmen evde ordan oraya uçuyor :)
Amin canım aminn ,bazen düşünüyorum da ne ara evlenip ne ara kaynana dertlerine düştük,sanki hiç bekar olmamışım yıllardır böyleymişim gibi hep bir savaş halinde kendimi korumak zorundaymışım gibi..Ne kadar acı halbuki bir kadının,bir kadına yaptığı eziyet,mutlu olmaya evleniyoruz ama bir savaşın için de buluyoruz kendimizi ve çoğu evlilik böyle heba olup gidiyor, koskoca dünya neyi paylaşamaz ki insanlar egomu,hırsmı,doyumsuz nefismi..Dönüp bakıyorum 5 yıllık evliliğimin en kötü günleri hep kaynanamın yaptıkları yüzünden..Hakkımı helal etmiyorum sana sevgili kaynana :)
Ayyy ben de onu açıp izlediğimde geçer sıkıntım ilk kez kendim gibi birini buldum :))İlkokul arkadaslarma bakiyorm çoğu meslek sahibi olms evlenms 2 çocuk yapan var . 3 gün sonra düğünü olacak olan var kendime bakıyorum yerimde sayıyorum kilo bile veremiyorum bazen bende boğuluyorum herşey üstüme üstüme geliyor kafayı yicek gibi oluyorum sonra 1 erkek 1 kadını açıp izliorm geçiyor :)))