• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dertleşelim mi??

Normal oda ısısında olan suya koyuyordum ben 5 kilo vermek istiyodum 1 ay düzenli olarak içtim akşamdan sonra yemedim verdim
Yedikleribe dikkat ettin dimi? Sabah ac karnina mi? Ben varya bu konularda cok usengecim. Duzenli birsey yapamamnedense

Bende royal canin fit 32 kullanıyorum. Ama iştahı çok fena. Ben ufaklığa mama koyarım o yemez, benim obur yer süpürür diğeri yine aç kalıp zırt pırt başımda miyavlıyor :)) sanırım bu yüzden bunaldım. Ufaklık azar azar yiyip kaçıyor sonra bidaha gittiğinde mama kalmıyor :)
Kaç yaşında? Büyüdükçe hareketlilik azalıyor.
Beş yaşında artık. O kadar yaşlı değil ama çocuk da değil. İki kediyle kontrol etmek çok zor mama miktarını. Çok üzülüyorum obez oldu çocuk. En sevdiği şey de nutella. Ben yemeyi bıraktım onun canı istemesin diye. Güya kediler çikolata yemezmiş.. Kutusunu buzdolabının üstünden indirince daha kapağını açmadan miyavlamaya başlıyor. Parmağımdan çok az yalatıyordum, artık yok.

Ooyyşşş Allah kolaylık versin o zaman durumun ciddi :)
Amin canım aminn ,bazen düşünüyorum da ne ara evlenip ne ara kaynana dertlerine düştük,sanki hiç bekar olmamışım yıllardır böyleymişim gibi hep bir savaş halinde kendimi korumak zorundaymışım gibi..Ne kadar acı halbuki bir kadının,bir kadına yaptığı eziyet,mutlu olmaya evleniyoruz ama bir savaşın için de buluyoruz kendimizi ve çoğu evlilik böyle heba olup gidiyor, koskoca dünya neyi paylaşamaz ki insanlar egomu,hırsmı,doyumsuz nefismi..Dönüp bakıyorum 5 yıllık evliliğimin en kötü günleri hep kaynanamın yaptıkları yüzünden..Hakkımı helal etmiyorum sana sevgili kaynana :)

Beş yaşında artık. O kadar yaşlı değil ama çocuk da değil. İki kediyle kontrol etmek çok zor mama miktarını. Çok üzülüyorum obez oldu çocuk. En sevdiği şey de nutella. Ben yemeyi bıraktım onun canı istemesin diye. Güya kediler çikolata yemezmiş.. Kutusunu buzdolabının üstünden indirince daha kapağını açmadan miyavlamaya başlıyor. Parmağımdan çok az yalatıyordum, artık yok.

Ah vermeyin nutella gerçekten de kör ediyor. Az da olsa vermeyin. Bende dondurma verirdim veteriner bana çok kızdı vermiyorum artık.
5 yaş için normal bir durum.. kiloyla alakası yok benimki 3 yaşında o kiloya rağmen evde ordan oraya uçuyor :)

Ah vermeyin nutella gerçekten de kör ediyor. Az da olsa vermeyin. Bende dondurma verirdim veteriner bana çok kızdı vermiyorum artık.
5 yaş için normal bir durum.. kiloyla alakası yok benimki 3 yaşında o kiloya rağmen evde ordan oraya uçuyor :)
İşte önceden hiç kıyamıyordum. Çünkü öyle istiyor ki. Bir de uslu çocuk olursa vereceim diye patilerini kolumun ütüne köpekler gibi düz koyup bekliyor, o işe yaramayınca hafif hafif uzanıyor o da olmazsa acıtmadan ısırmalar falan. O yüzden dediğim gibi vermemek için ben yemiyorum, yoksa dayanamıyorum. Sonra da kendimi çok suçlu hissediyorum.

Bizimkilerde eve arkadaş istiyorlardı bir vankedisi
okudukça bakamazmıyız birşey olurmu diye korkuyorum

Amin canım aminn ,bazen düşünüyorum da ne ara evlenip ne ara kaynana dertlerine düştük,sanki hiç bekar olmamışım yıllardır böyleymişim gibi hep bir savaş halinde kendimi korumak zorundaymışım gibi..Ne kadar acı halbuki bir kadının,bir kadına yaptığı eziyet,mutlu olmaya evleniyoruz ama bir savaşın için de buluyoruz kendimizi ve çoğu evlilik böyle heba olup gidiyor, koskoca dünya neyi paylaşamaz ki insanlar egomu,hırsmı,doyumsuz nefismi..Dönüp bakıyorum 5 yıllık evliliğimin en kötü günleri hep kaynanamın yaptıkları yüzünden..Hakkımı helal etmiyorum sana sevgili kaynana :)

Of hiç sorma ya.. özgürdük ne güzel kimse bu denli karışmıyordu.. benim de çopu tartışmalarım kv yüzünden olmuştur ama son 1 senedir kadını tınlamıyorum.
İyi davranıyorum ama sevmiyorum yapmacığım bende eşimin yanında. Ben sorun yaşamak istemiyorum artık onun yüzünden zamanı da bende çok problem yaşadım. Kesinlikle bende hakkımı helal etmiyorum :) etmemek de gerekiyor. Bir kadın olarak gerçekten empati yapması gerek.
Zamanında ne yaşıyorlarsa onlar da aklınca intikam alıyorlar böyle..

İlkokul arkadaslarma bakiyorm çoğu meslek sahibi olms evlenms 2 çocuk yapan var . 3 gün sonra düğünü olacak olan var kendime bakıyorum yerimde sayıyorum kilo bile veremiyorum bazen bende boğuluyorum herşey üstüme üstüme geliyor kafayı yicek gibi oluyorum sonra 1 erkek 1 kadını açıp izliorm geçiyor :)))
Ayyy ben de onu açıp izlediğimde geçer sıkıntım ilk kez kendim gibi birini buldum :))

Back