• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dertleşelim mi??

Evet ama mecburi nedenlerden dolayı,flört ediyorduk aslında sevgili değildik

ben yazmayım canım ben zaten hiç bir zaman hiçbirşeyimi kimseye anlatmam küçüklüğümden beri öyle..hep kendim çözmeye çalışmışımdır.istesemde anlatamıyorum kimseye......sonuç ne oluyor o zaman biliyomusun sinir hastası...ama sen anlat belki çare buluruzz...:cry::işsiz:

ben yazmayım canım ben zaten hiç bir zaman hiçbirşeyimi kimseye anlatmam küçüklüğümden beri öyle..hep kendim çözmeye çalışmışımdır.istesemde anlatamıyorum kimseye......sonuç ne oluyor o zaman biliyomusun sinir hastası...ama sen anlat belki çare buluruzz...:cry::işsiz:
Sanirim artik istemeye istemeye vazgeciyorum

siz aşk acısımı çekiyosunuz benim anladığim kadarıyla:KK30:..sonradan okudum birkaç yazınızı..ay kıyamam..ama neden istemeye istemeye bırakıyorsun anlamadım,,yada o seni neden anlamadı bi açıklasaydın keşkee..ya birisi bi yazı yazmış kızlar herkese aşık olur birini bırakıp birini bulur varmı böyle bir saçmalık sizcee.sevgi bu kadar basitmi yaa ..burada bile muhabbette çoğu zaman saçmalanıyor ne yazıkki

neyden vazgeçiyorsun anlamadım dertleşmektenmi:işsiz:
siz aşk acısımı çekiyosunuz benim anladığim kadarıyla:KK30:..sonradan okudum birkaç yazınızı..ay kıyamam..ama neden istemeye istemeye bırakıyorsun anlamadım,,yada o seni neden anlamadı bi açıklasaydın keşkee..ya birisi bi yazı yazmış kızlar herkese aşık olur birini bırakıp birini bulur varmı böyle bir saçmalık sizcee.sevgi bu kadar basitmi yaa ..burada bile muhabbette çoğu zaman saçmalanıyor ne yazıkki
Ya sormayin yargisiz infaz yapan çok olmuyo iste dedikleri gibi sanki agir agir öldürüyo bu duygu insani kimsenin daldan dala atladigi da yok malesef keşke olabilse de bu aci çekilmesi...

Çünkü birakan karsi taraf yine adim atilmasini isteyen karsi taraf gururuma yediremiyorum unutmak zorundayim boyle olunca

aşkta gurur olmaz bu bir eğer gerçekten onun seni sevdiğini düşünüyorsan at adımm..eğerki aranızda çok nüyük sorunlar yoksa..ama kimsenin gerçek sevgisinide bilemezsinizki...konuş gitsin yaa aman bu kadar kendini hırpalayana kadar sanki ucunda ölüm mü var takma bu kadar :işsiz:bu topiğin en güzel yanı ne biliyormusun ferhatların,,keremlerin,,köpüşlerin olmaması ha ha ha:rapci:

Erkek arkadaşım antidepresanlarla yasiyor ve ben dahil hic kimseye hic bir olaya odaklanamiyor. Ne yapacagimi bilemiyorm ayrilamiyorumda bazen bana hic kiymet vermedigini dusunuyorum.

Back