- 16 Şubat 2015
- 1.715
- 5.265
- 158
Bende öyleyim, haksızlık mı ediyorum ikimize diye düşünmekten kendimi alamıyorumZamana biraktim bende aslinda öyle bir şey ki uzaklaşmak istemek bile canimi yakiyo
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende öyleyim, haksızlık mı ediyorum ikimize diye düşünmekten kendimi alamıyorumZamana biraktim bende aslinda öyle bir şey ki uzaklaşmak istemek bile canimi yakiyo
Siz mi ayrildiniz.Bende öyleyim, haksızlık mı ediyorum ikimize diye düşünmekten kendimi alamıyorum
Bizim gibi.neden yazik ettiğini dusunuyosun.belki bana cevap olursun bende onun beni istediğini ama belli nedenlerden dolayı gittiğini dusunuyorumEvet ama mecburi nedenlerden dolayı,flört ediyorduk aslında sevgili değildik
Ozeldende yazabilirsinBizim gibi.neden yazik ettiğini dusunuyosun.belki bana cevap olursun bende onun beni istediğini ama belli nedenlerden dolayı gittiğini dusunuyorum
Özelden yazdım canımOzeldende yazabilirsin
Sanirim artik istemeye istemeye vazgeciyorumben yazmayım canım ben zaten hiç bir zaman hiçbirşeyimi kimseye anlatmam küçüklüğümden beri öyle..hep kendim çözmeye çalışmışımdır.istesemde anlatamıyorum kimseye......sonuç ne oluyor o zaman biliyomusun sinir hastası...ama sen anlat belki çare buluruzz...
neyden vazgeçiyorsun anlamadım dertleşmektenmi
Ya sormayin yargisiz infaz yapan çok olmuyo iste dedikleri gibi sanki agir agir öldürüyo bu duygu insani kimsenin daldan dala atladigi da yok malesef keşke olabilse de bu aci çekilmesi...siz aşk acısımı çekiyosunuz benim anladığim kadarıyla..sonradan okudum birkaç yazınızı..ay kıyamam..ama neden istemeye istemeye bırakıyorsun anlamadım,,yada o seni neden anlamadı bi açıklasaydın keşkee..ya birisi bi yazı yazmış kızlar herkese aşık olur birini bırakıp birini bulur varmı böyle bir saçmalık sizcee.sevgi bu kadar basitmi yaa ..burada bile muhabbette çoğu zaman saçmalanıyor ne yazıkki
Çünkü birakan karsi taraf yine adim atilmasini isteyen karsi taraf gururuma yediremiyorum unutmak zorundayim boyle oluncasiz aşk acısımı çekiyosunuz benim anladığim kadarıyla..sonradan okudum birkaç yazınızı..ay kıyamam..ama neden istemeye istemeye bırakıyorsun anlamadım,,yada o seni neden anlamadı bi açıklasaydın keşkee..ya birisi bi yazı yazmış kızlar herkese aşık olur birini bırakıp birini bulur varmı böyle bir saçmalık sizcee.sevgi bu kadar basitmi yaa ..burada bile muhabbette çoğu zaman saçmalanıyor ne yazıkki
Rahatsızlığı nedir?Erkek arkadaşım antidepresanlarla yasiyor ve ben dahil hic kimseye hic bir olaya odaklanamiyor. Ne yapacagimi bilemiyorm ayrilamiyorumda bazen bana hic kiymet vermedigini dusunuyorum.
kaygı bozukluğu var. Yani tam olarak kendisi de paylaşmıyor ama tüm işaretler o yönde.Rahatsızlığı nedir?
Cok gecmis olsun cok zor bir durumkaygı bozukluğu var. Yani tam olarak kendisi de paylaşmıyor ama tüm işaretler o yönde.