Dertleşelim mi??

Sezaryen göbeği olsa bile iyi geliyo mu ?teşekkür ederim Deniycem.

Aa ondan emin değilim ama genelde yağları eritir. Ve aç karnına kahve..
o da olmadı her gün bir diş sarımsak yutmanı tasye ederim o kesin sonuç verir.

Evet öyle yapıyorum :) kedişler de çok huzur veriyor aslında.. onlara bağırdım bugün o yüzden moralim çok bozuk
Üzülme biraz sevince unuturlar. Benimki intikamını alır mutlaka yanından geçerken bir ısırık alarak Benim de derdim onu zayıflatamamak Hastalanacak ölecek diye korkuyorum. Ama bir seneden fazladır diyet yaptırıyorum özel mamalar falan tık yok. 8,5 ti 7,9 oldu en son. Kendi kilomdan çok ona takıyorum.

Ya hamilelere hiç kıyamam herşey gönlünce olsun inşaAllah kv de iyi insAn iyi kv olsun

Hahahaha aynı durumdayım bende :)) ama görmediğim sürece kafama takmıyorum
Güzel olmuştur ben de geçen sene aynı şekildeydim. Domatesler çok kötüydü arkadaşıma uyup almıştım ama tadı güzel çıktı:)

Benimki hep kacti.icinde ne yasadi bilmiyorum.o da isterdi abisi olsun.merdivenden bile inerken isim var benm dedi de ayip adettir gir koluma dedim :) ailecek adet olaylari ters geliyo :))) neyse bakalim gorecegiz ilerleyen zamanlarda :)

Evet benim de bitanesi çok intikamcıdır :) ama diğer şapşik çok nazlı yaa
Hangi mamadan kullandınız? Benim büyük olan da 8 kilo. Bende zayıflatmak istiyorum,fit mama kullanıyorum ama pek işe yaramıyor.
Kısırlaştırdıktan sonra çok kilo aldı benimki.

İnşAllah benimki de güzel olur da uğraştığıma değer :) kaynanamıda görmemen imkansız aynı sitedeyiz ot gibi heryerden bitiyor o meşhur laflarıyla,Ömür boyu bu kadına katlanacağımı bilmek çok iğrenç bir duygu

Sonumuzun olmayacağından emin olduğum kişiyi malesef aklımdan çıkaramıyorum ,aylardır gece uyuyamıyorum, benim derdim belki daha basit birçoğunuza göre ama işte napalım elimde değil bende biliyorum hatta yaşadığım en kötü olay bu da değil ama dediğim gibi elimde değil

Ooyyşşş Allah kolaylık versin o zaman durumun ciddi :)

Aynen benimki de kısırlaştırmadan sonra. Ama o da mecbur tabi. Royal canin fit32 kullandım uzun süre. Fit ya artık... Şimdi science hill in özel sadece veterinerlerde satılan mamaları var onlardan alıp gramla veriyoruz. Biz yemesini kestikçe o daha az hareket ediyor yine vermiyor.

Bende royal canin fit 32 kullanıyorum. Ama iştahı çok fena. Ben ufaklığa mama koyarım o yemez, benim obur yer süpürür diğeri yine aç kalıp zırt pırt başımda miyavlıyor :)) sanırım bu yüzden bunaldım. Ufaklık azar azar yiyip kaçıyor sonra bidaha gittiğinde mama kalmıyor :)
Kaç yaşında? Büyüdükçe hareketlilik azalıyor.

Herkesin derdi kendine büyük işte inşaAllah hakkında hayırlısı olan gönlünün razı olduğu biri çıkar karşına ve geçmişini unutturur

İnşallah teşekkür ederim,ne iyi oldu böyle konu açmanız :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…