Sorun benim açımdan yok asıl sorun biribe eksenli yaşamakKarşılıklıysa problem yok bence.
Sezaryen göbeği olsa bile iyi geliyo mu ?teşekkür ederim Deniycem.
Üzülme biraz sevince unuturlar. Benimki intikamını alır mutlaka yanından geçerken bir ısırık alarakEvet öyle yapıyorum :) kedişler de çok huzur veriyor aslında.. onlara bağırdım bugün o yüzden moralim çok bozuk
Ya hamilelere hiç kıyamam herşey gönlünce olsun inşaAllah kv de iyi insAn iyi kv olsunKaynanamı sevmiyorum sevmemek için yüzbinlerce nedenim var,görmezden geliyordum bi şekilde ama şuan hamileyim ve hormonlarım yüzünden kadının bastığı yerden bile gıcık oluyorum..( ha bide kışlık sos domates yaptım domateslerim sezon sonu olduğu için kötüydü bisürü emek ettim gün boyu, tadı kötümüdür acaba diye oturdum bide ona dertleniyorum şu saatte :)
A aa bunu hiç duymamistim mutlaka deniycem Teşekkürler :)Aa ondan emin değilim ama genelde yağları eritir. Ve aç karnına kahve..
o da olmadı her gün bir diş sarımsak yutmanı tasye ederim o kesin sonuç verir.
Kaynanamı sevmiyorum sevmemek için yüzbinlerce nedenim var,görmezden geliyordum bi şekilde ama şuan hamileyim ve hormonlarım yüzünden kadının bastığı yerden bile gıcık oluyorum..( ha bide kışlık sos domates yaptım domateslerim sezon sonu olduğu için kötüydü bisürü emek ettim gün boyu, tadı kötümüdür acaba diye oturdum bide ona dertleniyorum şu saatte :)
Benimki hep kacti.icinde ne yasadi bilmiyorum.o da isterdi abisi olsun.merdivenden bile inerken isim var benm dedi de ayip adettir gir koluma dedim :) ailecek adet olaylari ters geliyo :))) neyse bakalim gorecegiz ilerleyen zamanlarda :)Bana yaptı babam onuÖnceden konuşsak hayır derdim kesin. O da zaten bildiğinden bir şey demedi hain. Gel vedalaşalım dedi odaya soktu taktı. Millet kapıda fotoğraf çekiyor itekleyeyim mi ellerini napayım? Ben de evden çıkıp arabaya binince çıkardım Takı kesesi kolumdaydı ona koydum
Üzülme biraz sevince unuturlar. Benimki intikamını alır mutlaka yanından geçerken bir ısırık alarakBenim de derdim onu zayıflatamamak Hastalanacak ölecek diye korkuyorum. Ama bir seneden fazladır diyet yaptırıyorum özel mamalar falan tık yok. 8,5 ti 7,9 oldu en son. Kendi kilomdan çok ona takıyorum.
A aa bunu hiç duymamistim mutlaka deniycem Teşekkürler :)
İnşAllah benimki de güzel olur da uğraştığıma değer :) kaynanamıda görmemen imkansız aynı sitedeyiz ot gibi heryerden bitiyor o meşhur laflarıyla,Ömür boyu bu kadına katlanacağımı bilmek çok iğrenç bir duyguHahahaha aynı durumdayım bende :)) ama görmediğim sürece kafama takmıyorum
Güzel olmuştur ben de geçen sene aynı şekildeydim. Domatesler çok kötüydü arkadaşıma uyup almıştım ama tadı güzel çıktı:)
Bende bi ara geceden bir bardak suya bir ceviz koyup sabah içiyodumm cevizi de yiyordum kilo vermiştimA aa bunu hiç duymamistim mutlaka deniycem Teşekkürler :)
İnşAllah benimki de güzel olur da uğraştığıma değer :) kaynanamıda görmemen imkansız aynı sitedeyiz ot gibi heryerden bitiyor o meşhur laflarıyla,Ömür boyu bu kadına katlanacağımı bilmek çok iğrenç bir duygu
Aaa ceviz kilomu verdiriyo? Sicak su mu?Bende bi ara geceden bir bardak suya bir ceviz koyup sabah içiyodumm cevizi de yiyordum kilo vermiştim
Aynen benimki de kısırlaştırmadan sonra. Ama o da mecbur tabi. Royal canin fit32 kullandım uzun süre. Fit ya artık... Şimdi science hill in özel sadece veterinerlerde satılan mamaları var onlardan alıp gramla veriyoruz. Biz yemesini kestikçe o daha az hareket ediyor yine vermiyor.Evet benim de bitanesi çok intikamcıdır :) ama diğer şapşik çok nazlı yaa
Hangi mamadan kullandınız? Benim büyük olan da 8 kilo. Bende zayıflatmak istiyorum,fit mama kullanıyorum ama pek işe yaramıyor.
Kısırlaştırdıktan sonra çok kilo aldı benimki.
Amin canım hepimizin gönlünce olsun herşey :) benim kv den umut yok,gerçi iyi insan olsada ona artık iyi gelin olacak bir ben yok.Ya hamilelere hiç kıyamam herşey gönlünce olsun inşaAllah kv de iyi insAn iyi kv olsun
Aynen benimki de kısırlaştırmadan sonra. Ama o da mecbur tabi. Royal canin fit32 kullandım uzun süre. Fit ya artık... Şimdi science hill in özel sadece veterinerlerde satılan mamaları var onlardan alıp gramla veriyoruz. Biz yemesini kestikçe o daha az hareket ediyor yine vermiyor.
Herkesin derdi kendine büyük işte inşaAllah hakkında hayırlısı olan gönlünün razı olduğu biri çıkar karşına ve geçmişini unuttururSonumuzun olmayacağından emin olduğum kişiyi malesef aklımdan çıkaramıyorum ,aylardır gece uyuyamıyorum, benim derdim belki daha basit birçoğunuza göre ama işte napalım elimde değil bende biliyorum hatta yaşadığım en kötü olay bu da değil ama dediğim gibi elimde değil
Bunu da deniycem.Bende bi ara geceden bir bardak suya bir ceviz koyup sabah içiyodumm cevizi de yiyordum kilo vermiştim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?