Dertleşelim mi??

Gec uyuyorum erken kalkamiyorum hayat cok bos we anlamsiz geliyor hersey anlamini yitirmis hissediyirum yasamak icin beni hayata baglayan bir enerjim yok bendende bukadar

Kedi alın bence :)
Ben de hep geç kalkardım ama kedişler sabah 10 dedin mı ayağa dikiyorlar :))

Ben nedensiz sıkılıyorum ya da nedeni var ama bilmiyorum boğuluyorum ruhum daralıyor uyuyamıyorum. AmA burdA yAzıştıkça iyi geldi gerçekten iyiki yazmışım yA

Leyla ile mecnun eksik bir sey mi var sarkisini dinleyin. Moralinizi duzeltmez ama temelli bozar hic degilse arafta olmak daha sıkıcı

Gec uyuyorum erken kalkamiyorum hayat cok bos we anlamsiz geliyor hersey anlamini yitirmis hissediyirum yasamak icin beni hayata baglayan bir enerjim yok bendende bukadar

Birgun saat 11 de telefonu tv yi kapatıp yatin. Ne olursa olsun yatmaktam kiciniz yara da olsa kalkip telefonu elinize almayın. Ertesi gun 11 de uyumayi vucudunuz ister

İnsan evladı işte bakıyoruz herkesin bir sürü derdi var kendimizi öyle teselli ediyoruz ,iyi mi kötü mü bilemedim bende

Esimden yeni ayrildim bir tane cocugum var tek basina ayakta kalmaya calisiyorum durumum kotu degil maddi olarak iyi ama yanlizim hergun buyuk bi yanlizlik var evde cocugum uyuyunca artik sikildim heycan yok hergun ayni yanlizlik

Çocuklar istiyorlar evet sanırım onlara güvenebilirim her konuda hassaslar bakabiliriz ama tabi korkuyoruz da

Boşverin takılmayın onlar kendi hayatlarını yaşasınlar size bize bulasmasinlar da.. Bazıları da böyle ışte naparsin

Benim kayınpeder kendini ilber ortayli saniyor. Her gun et yenmeli diyor 120 kilo uzaktalar bizden arayip soruyor arada bugun et var degik mi ogluma sebze yedirme diye. Icimde gun yüzü gormemis kitaplar dolusu küfürler var. Cok degisik kufur sekli geliştirtiyor bana

Benim derdim ailemden 14 saat uzakta oluşum. 3 bucuk senelik evliyim. Ama burada hicbir arkadas komsumun olmayisi... yapayalnizim.. (
Eşimin ailesi soğuk.. kucaklayici insanlar değiller.. ve çok geri kafali insanlar. Görgü yok.. ://

Boşverin takılmayın onlar kendi hayatlarını yaşasınlar size bize bulasmasinlar da.. Bazıları da böyle ışte naparsin
Ama olmuyor onlarla birlikte yaşıyoruz
Kuzenden kıskanırmı bir insan kocasını ama kıskanıyor

Sizi bu kadar nefret etrirecek kadar ne yaptilar canim

Yakinimizda markette calisan bi oglan var sirf igrenc igrenc bakip gülüyor diye boğasim geliyor. Kizcagiz boyle diyorsa epey canini yakmislardir. Bir gorumce olarak gelinin ettiklerini en baba ajitasyon filminde bile gormedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…