evet kızlar eşim adamın eve geldiğini biliyor hatta eşim dedi adama bi sor o taksın diye çünkü kendide servis işi yapıyor yıllardır ve bu durum ona ve bana göre çok doğal..
deil eşime ağbime bile söylerim ama elimde bi delil li var adam deseki yok öyle bi şey ben karını tanımam etmem ne olacak..
Kızlar cepten yazıyorum verdiğiniz gazla geldim ama pislik yoktu ev girerken vazgeçip yandaki bakkala yöneldim muhtemelen gördü beni kapının önünde karşıma çıktı iyi akşamlar dedi hayvan cevap vermedim tam arkamıdöndüm giderker öhö öhö yaptı bi hışımla döndüm bi şeymi diyorsunuz dedim yo dedi hastamısın yürü git işine ,adamı katil edicen zorla dedim.cevap vermedi pişkin pişkin bekledi uzaklaşırken pislik adam dedim.off ne bileyim sanki zevk aldı terslememden.çıkmam lazım vakit bulursam tekrar yazıcam
şimdi ben bunu ağbime anlatsam oda doğal olarak eşime söyleyecek.
benim korkum eşim gidip adamla konuşmaz direk kavga eder.hangimizin kocası bunu yapmaz ki.
ama ne diyorum benim eşimin özel bi durumu var kavga anında adam bi itse ne olur sonu.
ya benim eşim kar yağınca dışarı çıkamıyor ayağım kayacak diye anlayın halimi artık.
yani adama öyle bi şey söylemeleyim ki düşmeli yakamdan benim derdim bu..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?