• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

çok kötüyüm..Taciz..

kesinlikle esinize veya abinize babaniza vs söylemeniz gerekiyor siz susarsaniz devami gelir..
adam belli ki sapik.. namus bu ne demek yani esim zor durumda suan.. ne olursa olsun
söylemeniz gerekiyor bugün bunu yapan yarin neler yapar ve susarsaniz is isten gecer.

yuhh artık.. evli çocuklu bi kadın hemde ya, bekar olsa neyse... tam dayaklık ağzını burnunu dağıtacaksın şerefsizin...:47: bence ne yap et ordan taşınma işini daha erkene almaya çalış:19:

Kızlar ablamı aradım anlattım deliye döndü oda,biçözüm bulduk beraber aileme duyurmadan,bi ağbimiz var iri kıyım daha doğrusu arkadaşım eşimlede aynı işi yapan biri onamesaj çekip biraz bahsettim olaydan anında aradı beni,sakın eşin duymasın o hayvanı dövmek lazım dedi.sabah telefon bekliyor benden beklemekten başka bi yol kalmadı anlıycanız.sabah tekrar yazıcam size kurtulayım şu pislikten ya.

İyiki varsınız sizler,yoksa ben cesaret bulamazdım kendi kendim yer dururdum.sabah olsun istiyorum artıkkk.

Öncelikle 'ağbi' değil 'abi'.
Konunuza dönecek olursak o adamın yanından bir kaç kez eşinizle geçin.
Olmadı gözünü korkutmaya çalışın.

Ben de agbey. Saniyordum

Bence esine söylemelisin. Sonradan adam serefzizlk yapmasin. Sonra seni yanlis anlarlar. En iyi gitsin tekme tokat dövsün bidaha sIkiyorsa yapsin o hateketi :D

Kızlar ablamı aradım anlattım deliye döndü oda,biçözüm bulduk beraber aileme duyurmadan,bi ağbimiz var iri kıyım daha doğrusu arkadaşım eşimlede aynı işi yapan biri onamesaj çekip biraz bahsettim olaydan anında aradı beni,sakın eşin duymasın o hayvanı dövmek lazım dedi.sabah telefon bekliyor benden beklemekten başka bi yol kalmadı anlıycanız.sabah tekrar yazıcam size kurtulayım şu pislikten ya.

hadi inşallah kurtul mikroptan. şiddete karşı biri olarak iyi bir dayak yer inşallah pislik.

başka birine yaptırmanız iyi olmayabilir gibi geldi bana.adam manyak zaten bir de kocasına abisine söylemiyor,adamın birini bulmuş ona şikayet ediyor der sevgilisi bile der böyleleri.ne bileyim ya da eşin duysa benden gizledin ona mı söyledin diye de bozulabilir.başkasını karıştırmasaydınız keşke.

esinin rahatsizligi nedeniyle söylemek istemiyor , önceki sayfalara dile getirdi , bakin bence konuya direk girmeden:ssz:

bencede söyleme esine , ablan la arkadasinla halletmeye bak , olmadi polis den yardim iste ailen duymadan iikaz edebilirler , yada tasinma tarihini ileri almak icin cözümler ara bence

Son düzenleme:

Bence bir başkasını olaya dahil ederek kötü yapmışsınız. Derdiniz birken iki olmaz umarım..

keşke başka birisini olaya karıştırmasaydınız ben olsam öncelikle adamı sert bir şekilde terslerdim birazda bağırırdım.baktım olmuyor eşim,abim yakınımda o an kim varsa ona söylerdim. böyle pisliklere sessiz kalınmaz.işler dahada kötüye giderse ne olacak.artık herkesten herşey bekleniyor.

ama keşke önce eşinize söyleseydiniz.hiç bir şey hayatta gizli kalmaz.eşiniz öğrendiğinde size daha çok kızar.haklı olarak.....

bu arada ağbi değil ''abi''

Bence eşinize söylemeseniz de abinize söyleyin o gerektiği dilden bir konuşsun, çünkü adam başka şekilde anlayacağa benzemiyor. Abiniz aklı balında biriyse tabi, gitsin sadece konuşsun, eşinize de söylemesin, eğer bu da çözüm olmazsa o zaman bir daha düşünürsünüz ancak adam gittikçe cesaretlenir bu gidişle Allah korusun başka adımlar atmaya yeltenebilir.

Ayrıca polise bildirmiyorsunuz bir delile ihtiyacınız yok emin olun ne abiniz ne de eşiniz bu şekilde düşünmez ve bu konularda bu şekilde düşünülmez zaten,ne delili olmasını bekliyorsunuz ki? Abinize söyleyin o adamla konuşsun, adam tabi der yok öyle birşey diye ama bu öyle saçma ve faydasız bir savunma ki kimse ciddiye almaz, böyle boş ayrıntılara takılmayın, anlatın abinize o icabına baksın ayrıca ben telefon sapığının numarasını abime verince o da yok ben tanımam yanlış olmuş vs demişti ama mesajı aldı mı aldı! Bir daha arayamadı, bunların hepsi böyle o adam ben tanımam etmem dedi diye kimse sizden şüphe duymaz

kızlar uzun oldu diye kısa kesmeye çalıştım ama bu bakışlar 5 aydır devam ediyor.hatta bi keresinde eşimle arabada oturuyoruz eşim bi anda hayırdır hemşerim diye el kol işareti yaptı eğilip baktım ki bu adam.off hayatım adamın gözü dalmıştır bırak dedim delimi ne ağzını burnunu kırdıracak dedi.

bi keresinde yine baktığını fark ettiğimde hışımla elimi kolumu sallayarak ne var işareti yaptım güldü pislik herif..

yandaki bakkalda tuhaf bi kere bana bakarak güldüklerini gördüm,ondan sonra adımımı bile atmadım oraya..

anlıycanız o adama bakmıyorum,bakkala bile gitmiyorum tersledim bi kere ama adam işi hişt hişt öhö öhö lere kadar getirdi.

Kadın olmak çok zor ...
Gerçekten ...
Okuyunca daha iyi anladım. İşte o an toparlamasan eşinle kavga edecekler...
Korkuyor insan, ya eşime zarar verirse diye...
Kendimi koydum senin yerine, ilk önce ben tepkimi verirdim herhalde ...
"Noluyoruz be ?! eğer biraz daha bu şekilde tacizlerine devam edersen karınla muhattap olacağım bilesin ! Olmadı yine devam edersen,savcılığa şikayet edeceğim seni"
Derdim.

Eşinin özel durumunu merak ettim ? Neden düşmesi sakıncalı ?

Son düzenleme:
Kusura bakma ama hata sene.
5Aydır adam piştliyor pöykürüyor kesiyor.
Sen sessiz kalıyorsun.
Sen böyle sustukça o adam piştlerde şiştler de kusura bakma.

Ya insan 5aydır yok eşim sinirli abim binadakiler duyacak diye susar mı.

O adam bana bir bakacak.İkinci bakmasında hayırdır derim.Üçüncü bakmasında piştlemesinde de cıngar
çıkarırım.Binanın ayağa kalkması abimin duyması umrum olmaz.

Elin adamının beni kesmesinden önemli mi canım milletin duyması :19:

İyiki varsınız sizler,yoksa ben cesaret bulamazdım kendi kendim yer dururdum.sabah olsun istiyorum artıkkk.

canım konunu yeni gördüm bütün yorumlarıda okudum ama bir başkasını karıştırmakla hata etmişsin. keşke başkasına aktarmasaydın işi. eşini incitirsin. bende lise yıllarımdayken öğrencilerin aynı saatte çıkışı olduğundan hep aynı otobüse binerdim yanımdada 2 kız arkadaşım olurdu ve bindiğimiz durak hep dolu olduğundan oturamazdık bir gün yine bindik gencin biri yanaşıyor sürekli deli oldum bir iki derken döndün arkamı yavaşça sanki yüz verir gibi iğne taşırım bu gibi durumlarda hep yanımda bulunur batırdım bacağına birde bağırdım anan bacın yokmu lan p....nk diye ne b.k yediğini sanıyorsun sen dedim otobüs önce adamın çığlığını duyunca birşey oldu sandı ardından ben böyle laflar edince anladılar ne olduğunu. adamı bir güzel dışarı attılar. eve geldim ablama anlattım hemen babam yok benim vefat etti o yüzden eniştemede söylemek istemedim iş dahada bvüyür diye çocuk bizim mahalleden çıktı ablama anlatırken kuzenim duymuş gitti tariflerden ( nasıl buldu hala anlamadım ama buldu işte) getirdi çocuğu bu muydu dedi aşağı çağırdı benide hiç çekinmeden evet dedim. bir güzel dövdüler çocuğu.. bir daha bizi otobüste gördüğü anda iner oldu.. böyle bir kaç olay daha yaşadım

vel hasıl kelam. adam her yaptığına gülerek zevk alıyormuş gibi davranıyorsa sakın kendini. çünkü pislik herifler böyle yüz vermesende kafalarında kurup kendilerini hayali yoldan tatmine bile gidiyorlar. senin ses tonunla bile tahrik oluyordur o ş....z. mazallah küçük beyinli kafasında büyütür bu olayı ve seninde ona karşı istekli olduğun hayaliyle sana saldırıya kadar götürür bu işi. tepkini NET olarak koy olaya. bak abicim evli barklı adamsın seni bu mahalleye rezil ederim ecdadın gelse alamaz elimden de. hişt lerine piştlerine kanacak o... değilim eşim var çoluğum çocuğum var sapıkça fikirlerini yatakta karına gösteremediğindenmi başkalarına sulanıyorsun derim. bir güzel gururunuda kendinide bozarım bunları söylerkende yüksek sesle söylerimki başkalarıda kızını kendini kollasın o adamdan. komşularınıda dikkate alma derim zaten taşınıcakmışsın çokta lazım değiller anlayacağın..

Neden o iri kıyım abiniz sakın eşin duymasın diyor ben bunu anlamadım ki...? gidip bu herife haddini bildirdiğinde o iri kıyım abiniz olay büyümeyecek mi? illaki duyacaktır bence eşinizede bahsetmelisiniz veya polise gidin şikayet edin bu tip insanlara sessiz kalınıp boyun eğdikçe daha da pisleşiyorlar ..umarım bulduğunuz çare size çözüm olur ..

yorumların tamamını okuyamadım ama benim başıma böyle bir şey gelse bende söylemekten çekinirdim eşime çünkü başına bela alacağını bilirim. bir de eşinizin özel durumu varmış allah korusun duyduğunda mutlaka ki kavga edecektir daha kötü durumlar ortaya çıkabilir. ama bu durum uzun süreden beri devam ettiği için abinize yada eşinize durumu anlatmak durumundasınız. şişt falan diye seslendiğinde hayırdır bana mı dediniz ABİ? iyi bi cevaptır bence.

bulduğunuz çözüm pek mantıklı gelmedi aslında.. eşine durumu söylesen daha iyi olmaz mı..adam iyice pişkinleşmiş :47:

Back