- 9 Ocak 2012
- 14.812
- 28.351
Ama sizde ilgili bir baba var. Burda babanın umrunda değil. Hayatı bambaşka. Bir de bebekler baba diye ağlayamaz yani huzursuzluğu da bir şekilde anne çözecek. Ama çocuk büyükse ki ben sanmıyorum bebek demiş baba versin haftanın belli günleri. En azından çocuk o zaman baba görmüş olur o da dinlenir. Burda da babanın alıp ilgileneceğini sanmıyorum. Çocukla mecbur alışacaklar yeni hayatlarına çok dramatize etmemek gerek. Ben de aynısını hatta fazlasını diyeyim 2 çocuğumla yaşadım. Bitti gitti ne hali varsa görsünBenim büyük oğlum da diyordu. Babası hep onu uyuttugu için babasını çok arardi yokluğunda. 4 yaşında eğitim için başka şehre gittim. Onu da yanımda goturdum. Her akşam baba diye ağladı. Hafta sonu döndüğümde onu babası ile bırakıp ben tek gittim eğitim için olan şehre. 2-3 ay biz ayrı kaldık. Hem çok babaciydi. Hem babası mama verme, uyutma, alt alma gibi bakımda aktifti ondan sanırım onu çok arardi. Küçük de tam tersi kim ilgilenirse ilgilensin benimle yapışık. Benden ayrı duramaz. 6 aylıkken konuşmasa bile huzursuzluk falan olurdu benim oğlumda da. Babası ile bir alışkanlıgi oluyor ya o boşluktan huzursuzluk ve ağlama oluyor.