Öncelikle 'ağbi' değil 'abi'.
Konunuza dönecek olursak o adamın yanından bir kaç kez eşinizle geçin.
Olmadı gözünü korkutmaya çalışın.
Kızlar ablamı aradım anlattım deliye döndü oda,biçözüm bulduk beraber aileme duyurmadan,bi ağbimiz var iri kıyım daha doğrusu arkadaşım eşimlede aynı işi yapan biri onamesaj çekip biraz bahsettim olaydan anında aradı beni,sakın eşin duymasın o hayvanı dövmek lazım dedi.sabah telefon bekliyor benden beklemekten başka bi yol kalmadı anlıycanız.sabah tekrar yazıcam size kurtulayım şu pislikten ya.
Kızlar ablamı aradım anlattım deliye döndü oda,biçözüm bulduk beraber aileme duyurmadan,bi ağbimiz var iri kıyım daha doğrusu arkadaşım eşimlede aynı işi yapan biri onamesaj çekip biraz bahsettim olaydan anında aradı beni,sakın eşin duymasın o hayvanı dövmek lazım dedi.sabah telefon bekliyor benden beklemekten başka bi yol kalmadı anlıycanız.sabah tekrar yazıcam size kurtulayım şu pislikten ya.
kızlar uzun oldu diye kısa kesmeye çalıştım ama bu bakışlar 5 aydır devam ediyor.hatta bi keresinde eşimle arabada oturuyoruz eşim bi anda hayırdır hemşerim diye el kol işareti yaptı eğilip baktım ki bu adam.off hayatım adamın gözü dalmıştır bırak dedim delimi ne ağzını burnunu kırdıracak dedi.
bi keresinde yine baktığını fark ettiğimde hışımla elimi kolumu sallayarak ne var işareti yaptım güldü pislik herif..
yandaki bakkalda tuhaf bi kere bana bakarak güldüklerini gördüm,ondan sonra adımımı bile atmadım oraya..
anlıycanız o adama bakmıyorum,bakkala bile gitmiyorum tersledim bi kere ama adam işi hişt hişt öhö öhö lere kadar getirdi.
İyiki varsınız sizler,yoksa ben cesaret bulamazdım kendi kendim yer dururdum.sabah olsun istiyorum artıkkk.
Öncelikle 'ağbi' değil 'abi'.
Konunuza dönecek olursak o adamın yanından bir kaç kez eşinizle geçin.
Olmadı gözünü korkutmaya çalışın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?