• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

çok kötüyüm..Taciz..

başına birşey geldiği zaman mı tepki göstereceksin ya da eşine söyleyeceksin çok merak ettim

kusura bakma ama belayı sen çağırıyorsun.birşey yapmayarak.

evet bencede ıyı bır dayagı haketmıs ozamn bırak esın abınle bırlıkte bırguzel benzetsın onuu bak gor bırdaha ne sana ne bır baskasına boylelerınee meydan dayagı atmak lazım!!!!

cok zor yaa allah yardım etsın..en korktugum seylerden bırısı boyle bır durumun ıcerısınde olmak.Allah korusun:SSS asagı tukursen sakal yukarı tukursen bıyık..bırdaha şişt mişt derse ne diyorsun sen beee dıye cıkıs..:Syanı mumkunse ınsallah hıc gormessın bır daha..pislikler...bır arkadasımını da eşinin en yakın arkadası rahatsız edıyor.. o da cok zor bır durumda:S:S ınsan olacaklardan korkuyor ısteİ:S

ben anlayamadım sanırım eve gelıp adamın tamır yaptıgından esınınn haberı yokmu soylemedınmı aldım; aldgm adam geldı yaptı vs dıyeeee ?

bence bu adamın boyle birşey yaptıgından emınsen bunuda gızleme derım yarn bıgun bısey olur senın ustune kalır hep gızledıgın ıcınnn aam bellıkı senı sahıpsız gormss bırde korktugunu anlarsa tamam:( :47:

canım eşim biliyor elbet,hatta kendi dedi gelsin adam yapsın parasını ver diye,benim eşimde bu tarz bi meslek yaptığı için eve girip çıkmak ona göre çok normal..

canım eşim biliyor elbet,hatta kendi dedi gelsin adam yapsın parasını ver diye,benim eşimde bu tarz bi meslek yaptığı için eve girip çıkmak ona göre çok normal..

ozaman bence korkmamalısınnn yanı cek restını adama once sen ne iş kocaman adamsın utanmıyormusun de bır cıkıs baktın ukalalık gordun soyle gıtsin esınee yanı tamammm esın bosunaaa

basına ıs acar dıye korkuyorsan anlıyorum ama ılerde daha kotusude olabılır bu adam terbıyesızlıgıne devam ederse

insan suçlu olduğu konuda adının çıkmasından,olayın duyulmasından rahatsız olur.Ama senin suçun günahın yoksa niye korkasın anlamadım ben...

kızlar zaten kapımın önü adam eşimle beni yüzlerce kez gördü..
ya benim eşimde bi markanın bölge müdürü günde 20 müşterinin evine girer çıkar.yıllardır evde eşim olmadan servis çağırırım başıma hiç böyle bi şey gelmedi..

gerçekten çok kötüyüm adam rüyalarıma giriyor.eşim duysa neler olur tahmin bile edemiyorum.

ya bide adam eve gelme saatimimi öğrendi anlamıyorum,otobüsten iniyorum bu adam dükkandan çıkıp yola yaklaşıp öhö öhö yapmaya başlıyor..

susayım diyorum ya bi komşum görse ne olucak diyorum..

ya kusura bakma da sen sanki aranızda birşey varmış gibi bi suçlanarak davranıyorsun

yahu versene ağzının payını bi rezil etsene sokak ortasında

suçu olan pusar sen nıye ses etmiyorsun anlamıyorum bi görenden sana ne ki ?

gören görsün adamın sapıklığını anlasın sana kötü kadın derler diye mi korktun ben anlamadım senın mantığını.

Eşini karıştırmak istememeni anlıyorum da söylemek var söylemek var.. Eğer aylardır beni taciz ediyor diye sinirli,huzursuz söylersen adam köpürür tabi.. Ama daha sakin, şu adamda yoldan geçen kadına-kıza bakıyor,sinir oluyorum bazen bana da bakıyor bir gün fena terslicem falan desen.. Ne bileyim.. Ama o ş..sizin iyi bir derse ihtiyacı var..

Yani sen bilirsin tabi de eşine bu durumun varlığını,seni rahatsız eden bir şeyler olduğunu çıtlatsan..

hayır bu sefer sen 5 ay sus ses etme sonra deki 5 aydır böyle yapıyor

asıl o zaman inanmazlar haklı olan dakikasında söyler suçlu gibi susmaz bir an önce söylemezsen asıl o zaman suçlu olacaksın

acaba diyecekler yuz verdide mi adam cesaret aldı

yüz verdide o yuzden mi bize söylemedi

abine eşine desen en azından bilirler bu kız bize böyle dediydi demekki haklıymış biz bunu bi benzetelim derler böyle olmaz haklıyken haksız konuma düşeceksin haberin olsun

bence adamla konuşmalı gözünü korkutmalısın, 5 aydır sessiz durduğun için iyice cesaretlenmiş.

"tavırlarına dikkat et bir dahaki severe uyaran ben olmam" diyebilirsin mesela.

kızlar oturduğum muhit,gecekondulardan bozma binaların yeni dikildiği hani biraz daha düşük kesimin olduğu bir semt.yazın 2 ay evdeydim binadaki komşuların konuşmasını duysanız şok olurdunuz.şunun kızı şunu yapmış,şu şununla gezmiş kapının önünde ellerinde örgü yaşlı teyzelerle dolu bir binadayım ben.

benim korkum bağırıp kavga çıkarsam insanların eee dişi kuyruk sallamasa erkek peşinden gelirmi muhabbeti yapmaları hele bide adamın evime tamire geldiğini duysalar allah bilir ne zannederler..

ya düşününki yandaki teyzem bigün kapımı çaldı kızım kocan gelince şu buzdolabıma baksın emi ama yanlız gelmesin sende gel evde erkek tek olmaz dedi.düşünün artık..

kızlar oturduğum muhit,gecekondulardan bozma binaların yeni dikildiği hani biraz daha düşük kesimin olduğu bir semt.yazın 2 ay evdeydim binadaki komşuların konuşmasını duysanız şok olurdunuz.şunun kızı şunu yapmış,şu şununla gezmiş kapının önünde ellerinde örgü yaşlı teyzelerle dolu bir binadayım ben.

benim korkum bağırıp kavga çıkarsam insanların eee dişi kuyruk sallamasa erkek peşinden gelirmi muhabbeti yapmaları hele bide adamın evime tamire geldiğini duysalar allah bilir ne zannederler..

ya düşününki yandaki teyzem bigün kapımı çaldı kızım kocan gelince şu buzdolabıma baksın emi ama yanlız gelmesin sende gel evde erkek tek olmaz dedi.düşünün artık..

Canım valla sonuna kadar suçumun olmadığı bir konuda böyle düşünmem.Elalem ne derse desin,sanki sen susmaya devam edince,olurda birgün duyulursa neden bugüne kadar kız kimseye bir şey demedi demeyecekler mi.? Herkes herşeyi söyler.Ama suçsuzsan Allahım görüyorsun der susarsın...

doğru, bir de kuyruk meselesi var dimi.. kuyrukları kopsun..

siz abinize söyleyin, eşinize de yazık madem rahatsızlığı da var, abiniz hakkından gelir.. yani ben olsam abime, babama falan söylerdim.. ayrıca korkmayın, siz yanlış birşey yapmadınız..

Çok garip sanki adam seni değil de sen adamı taciz ediyormuş gibi korkuyorsun...Dişli olman lazım yoksa bu tavrın adamı acayip tetikler haberin olsun...

kızlar 5 ay oldu dedim ama saatler geri alındığından beri bu adamı görmemiştim taki 10 gün öncesine kadar anlamıyorum ki adam kafasında neler kuruyor.

buraya çok konu açılır çoğunada mantıklı cevaplar veririm ben.susmaktan yanada deilim elbet ama kafam kendim için çalışmıyor artık.

mecbur kalırsam tabiki ağbime,eşime söylerim ama önce kendim halletmek istiyorum.sizden akıl istiyorum anlıycanız.

misal birazdan mesaim biticek ve eve gidicem büyük bi ihtimalle adamıda görücem ve karşı kaldırımdan laf atacak yine.

işte o an olursa ne yapmam gerekiyor.size yazmak bile önemli bi adım dı benim için.

adam sana tecavüz ederse veya yeltenirse de elalemi düşünür müsün bunu merak ettim ben sadece.

diyorum ya normal zamanda asla susmam gebertirim adamı ama benim korkum duyulması.

eşimi bunca zaman hiç kavga anında görmedim.ya bide buraya yazamıyorum ama benim eşimin özel bi durumu var.

hani sakatlık gibi vücudu darbe ve düşme görmemeli.bu yüzden eşimin çoğu şeyde sustuğunu bilirim.

ama böyle bir konuda susmaz bunuda biliyorum.

adam kabalıktan da anlamıyor kimseyi bulaştırmadan çözmek istiyorum aslında nasıl haa tacizlerini ilerletirse allah yarattı demem ama off ya ne yapacağımı bilmiyorum..

Sevgili MevCan daha nasıl ilerletmesini bekliyorsun ki allah korusun. tamam rezillik çıkmasın istiyorsun, adam ben öyle bişey yapmadım diye sıyrılır diye korkuyorsun ama abin, eşin, baban sana mı inanacak elin adamına mı? Bakışlarından rahatsız oldum bile desen yeterli bir kadın illa tecavüze mi uğraması lazım milletin inanması için. Bir de ne olur evinize tanıdığınız biri bile olsa yalnızken erkek falan almayın. Bu geri kafalılık filan değil, zamanın gerçeği. Daha geçen gün İstanbul'da genç kızın başına gelenleri çoğunuz hatırlayacaktır. İnternet tamiri için gelmiş güya. Zaman kötü bu tür şeyler dillendirildikçe daha mı yaygınlaşıyor yada cesaret mi buluyorlar bilmiyorum ama hiç bişeyden korkmuyor ve utanmıyorlar da. Eşin rahatsız geçmiş olsun ama abi başka bişey. ona desen şu kadar zamandır bakışlarından rahatsızım diye burda anlattığın gibi olmaz mı?

Yaklaşık 12 seneyi aşkın aynı sorun bende de var Mevcan...
Adam sokak komşumuz. Sesle öksürükle sık sık laf atardı bana, duymazdan gelirdim geliyorum da...
Ne zaman geçsem orada 60 yaşlarında da adam...
Sokakta olmasa balkondan laf atıyor. Hatta bir gün gül verdi bana istemez deyip uzaklaştım.
Böylesi adamlara ne yapılır ben de bilmem ama can sıkıcı olduğu kesin. Laftan anlamaz durdan anlamaz... :19:

Benim yaşadığım yerdeki insanlarda aynı kafadan...Elaleme göre yaşayacaksak vay halimize.. Sen kendinden eminsen dik durursun eşin de senin yanında olduktan sonra ne olacak!! Zaten haziranda gidiyoruz diyorsun.... :37:

Ama saklamaya devam ettikçe sonradan patlarsa asıl o zaman sen suçlu olursun..

Yardımcı olmaya çalışıyoruz ama taktikleri sürekli çürütüyorsun.. anlamadım... :ssz:

Saklamak her zaman sana zarar verir,çünkü bir neyi yalandır!! Önce davranan kazanır!Eşin fark etmeden,bakkal-dükkan dedikoduları ayyuka çıkmadan anlat!!

Yaklaşık 12 seneyi aşkın aynı sorun bende de var Mevcan...
Adam sokak komşumuz. Sesle öksürükle sık sık laf atardı bana, duymazdan gelirdim geliyorum da...
Ne zaman geçsem orada 60 yaşlarında da adam...
Sokakta olmasa balkondan laf atıyor. Hatta bir gün gül verdi bana istemez deyip uzaklaştım.
Böylesi adamlara ne yapılır ben de bilmem ama can sıkıcı olduğu kesin. Laftan anlamaz durdan anlamaz... :19:

bir adet teneşir hediye etmek gerek Hayyalciğim, hani 40 yaşından sonra azmalar için birebir diye..

Back