• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

çok kötüyüm..Taciz..

kardeşim sanırım senin yapacağın en iyi şey eşine her şeyi söylemek.
az önce eşime sordum misal benim başıma böyle bişey gelse hemen söyleyeyim mi diye
Allahımmm çıldırdı.
o adam için tüm hakaretler havada uçuştu. adresini versin de bi güzel dövelime kadar geldi.
tabi yapmaz ama doğru olanın o olduğunu düşünüyorum çünkü sonradan bişey olsa Allah korusun sen suçlu olabilirsin.
bu arada son durum ne??
haber versen güzel olur.

kardeşim sanırım senin yapacağın en iyi şey eşine her şeyi söylemek.
az önce eşime sordum misal benim başıma böyle bişey gelse hemen söyleyeyim mi diye
Allahımmm çıldırdı.
o adam için tüm hakaretler havada uçuştu. adresini versin de bi güzel dövelime kadar geldi.
tabi yapmaz ama doğru olanın o olduğunu düşünüyorum çünkü sonradan bişey olsa Allah korusun sen suçlu olabilirsin.
bu arada son durum ne??
haber versen güzel olur.

eşinin özel bir durumu varmış söyleyemezmiş

olsun yaa bişey olmazz çalışan bi adam sonuçta iki tehdit savuruken mi bişey olcakk

bende abi yada eşine söylemesini düşündüm sonra özel durumu varmış yazısını okudum özel durum ne merak ettim ama bayanın başka çözümleri var sanırım biber gazı falan taşısa bir de terslese etkisi olur

günaydın herkese...

dün yine karşılaştım bu pislikle.ilk karşılaşmamda eşimde yanımdaydı,binadan el ele çıkarken gözüme ilişti ilk,hemen arkasını dönüp içeri girdi.ohh dedim dersini almış..mutlu oldum elbet..

ikinci sefer gördüğümde ise yanlızdım.binadan çıktım dükkanının önünde yine, beni fark eder farketmez yola yaklaştı.1 saniyelik o boşlukta aklıma burda yazdıklarınız geldi desem inanırmısınız.yolun kenarına gelince kafamı sallayarak yüksek bi sesle hayırdır bi şeymi var dedim.öylece baktı sonra arkasını dönüp dükkanına girdi..

öyle bir bakışı vardiki manyağın,sanki ne güzel taciz ediyordum seni,niye beni tehdit ettirdin bu bana yapılırmı der gibiydi:37::37:

anlıycanız dersini almış ama ben nedense halen huzursuzum.

günaydın herkese...

dün yine karşılaştım bu pislikle.ilk karşılaşmamda eşimde yanımdaydı,binadan el ele çıkarken gözüme ilişti ilk,hemen arkasını dönüp içeri girdi.ohh dedim dersini almış..mutlu oldum elbet..

ikinci sefer gördüğümde ise yanlızdım.binadan çıktım dükkanının önünde yine, beni fark eder farketmez yola yaklaştı.1 saniyelik o boşlukta aklıma burda yazdıklarınız geldi desem inanırmısınız.yolun kenarına gelince kafamı sallayarak yüksek bi sesle hayırdır bi şeymi var dedim.öylece baktı sonra arkasını dönüp dükkanına girdi..

öyle bir bakışı vardiki manyağın,sanki ne güzel taciz ediyordum seni,niye beni tehdit ettirdin bu bana yapılırmı der gibiydi:37::37:

İyi iyi.. Dersini almıştır ş....siz!! :41: bir süre huzursuz olman normal..uzun zamandır neler çekmişsin. Zamanla rahatlarsın. Her şey düzelir. :)

günaydın herkese...

Ohh iyi yapmışsın bunun sesi çıkmaya başlamış demiştir :)) cavap verememiş bile öküz normal bir insan cevap verir hiç korkma o korksun canım sen şimdiye kadar sessiz kaldığın için bunları sana yapmaya cesaret etti unutma :)

siz siz olun esnafla yüz göz olmayın ,gerekirse tersleyin öyle masun ve şirin göründüklerine aldanmayın , akılları paralı kadınlarda kimden nasıl birşey kopartabilirim hesapları , çoğunun işleri bozuk bağkurlarını ödeye memekteler ,fazla sırnaşmayıon yüz vermeyin

son durumlar nasıl Mevcan? hiç karşılaşıyor musun?

son durumlar nasıl Mevcan? hiç karşılaşıyor musun?

ilgin için saol canım.en son yazdığım günden sonra bir kere daha karşılaştık.dönüp arkasını dükkanına girdi.her gün aynı saatimde eve gidiyorum yine, şükür beklemiyor artık kapıda.anlıycan korkutmak baya işe yaramış.

iyikide size akıl danışmışım.yoksa ben halen tırsak vaziyette geziyor olurdum..

bu arada demiştimya hazirana kadar bu mahalledeyim diye..şükür ki ev alıyoruz eşimle,bankalarla görüşüyoruz şu an,allahtan bi aksilik çıkmazsa mart gibi gitmiş olucam o lanet yerden.

umarım gideceğim yerde böyle pisliklerle karşılaşmam..

Hadi bakalım hayırlı olsun şimdiden evin canım....Bir daha bu tip bir şeyle karşılaşırsan
susma lütfen hatta fazlasıyla çığırtkan ol ki korksun karşındaki denyo:51:

bu arada demiştimya hazirana kadar bu mahalledeyim diye..şükür ki ev alıyoruz eşimle,bankalarla görüşüyoruz şu an,allahtan bi aksilik çıkmazsa mart gibi gitmiş olucam o lanet yerden.

umarım gideceğim yerde böyle pisliklerle karşılaşmam..

çok çok sevindim her iki mesajına da.. maalesef pislik her yerde var ama inşallah gittiğin yerde karşılaşmazsın artık. nasıl korkmuştur mikrop, nasıl sevindim hadi geçmiş olsun :)

Size ufacık bir tavsiye. Evde tek başınıza iken tamirci de olsa almayın içeri. Evde kızınızın olması; kızınız içinde tehlike yaratan bir durum bence. İstanbulda öğrenci bir kızın başına gelenleri okumuşsunuzdur. İnterneti tamire geldim deyip kıza tecavüz edip öldürüyor. Bu belki aşırı bir örnek. Başka bir örnek verecek olursak; adam dese ki beni evine çağırdı tamir ayağına. Şunu şunu yaptık diye iftira atsa size. Bir kendini bilmez, dedikoducu, iftiracı komşu da bunu görmüş olsa. Aa evde tek başınayken gelmişti vs. der; al başına belayı. Keşke insanlar böyle kötü olmasa; keşke rahatça güvenebilsek insanlara. Ama ne yazık ki dünya böyle. Terbiyesiz adamların kendine çeki düzen vermesi gerekirken, hep kadınlar dikkat etmek zorunda.

Size ufacık bir tavsiye. Evde tek başınıza iken tamirci de olsa almayın içeri. Evde kızınızın olması; kızınız içinde tehlike yaratan bir durum bence. İstanbulda öğrenci bir kızın başına gelenleri okumuşsunuzdur. İnterneti tamire geldim deyip kıza tecavüz edip öldürüyor. Bu belki aşırı bir örnek. Başka bir örnek verecek olursak; adam dese ki beni evine çağırdı tamir ayağına. Şunu şunu yaptık diye iftira atsa size. Bir kendini bilmez, dedikoducu, iftiracı komşu da bunu görmüş olsa. Aa evde tek başınayken gelmişti vs. der; al başına belayı. Keşke insanlar böyle kötü olmasa; keşke rahatça güvenebilsek insanlara. Ama ne yazık ki dünya böyle. Terbiyesiz adamların kendine çeki düzen vermesi gerekirken, hep kadınlar dikkat etmek zorunda.
aynen bende bunu dusunmustum arkadasim sen benden once yazmissin.

yanliz basinayken erkek alinmaz iceri...biz oyle ogrendik yani..bu tamircide olsa baska biride olsa...haa yanliz yasarsin vs anlarim bu durumu ama esin varmis..o olmaz abin olur baban olur. kimse olmazsada anlarim bunu. hikayenin basini okurken dedim herhalde evde tacize ugradi kadincagiz diye, ama neyseki o raddeye gelmemis. cok buyuk gecmis olsun.

Son düzenleme:
Back