Annenize de zamanla kızacaksınız. Şimdi ne olsa anneniz, psikolojisi bozuk diye korumak istiyorsunuz isteyerek yaptığını düşünmüyorsunuz. Ama günün sonunda en çok siz kizacaksiniz, o zaman maalesef biraz daha moraliniz bozulacak. Gitmeyin oraya. Bu konuyu da bir daha annenize de açmayın. Herkesin başına gelebilecek şeyler bence. Kimse mağdur bir çocuğun psikolojisini anlamıyor. Neden gitmeye devam ediyorsun diyenlere Ayşe Özmen'in Sen Gülerken kitabını ve Büşra Sanay'ın Kardeşini Doğurmak kitabını öneririm. Çocuklar önce tacize uğradığını anlamıyor anlayınca da nasil davranacağı konusunda bocalıyor. Oldukça korumasız olmaları bedenlerinin küçüklüğünden değil sadece, ruhları da kötülük olduğunu biraz anlasa da nasıl davranacağını kestiremiyor. Hele güçlü bir aileye sahip değillerse zaten konu sahibi gibi bocalıyorlarlar. O yüzden kendinize yeni bir hayat kurunca, yeni şeyler ile ilgilenince bu hislerin geçeceğine emin olun. Geçmese bile oldukça azalır. Annenizle ilgili de kizacaksaniz kızın ama yine de anneniz sevmeniz ve anlamaya çalışmanızı anlıyorum. Maalesef anlaşılacak bir tarafı yok ama gerçek bir psikolojik sorunu yoksa.Benim annem neden bir şey yapmadı bilmiyorum. Bende yaşadığım şeyin iğrenç bir şey olduğunu yeni yeni fark ediyorum. O zamandan beri gitmemeye çalışıyorum zaten ama artık hiç gitmeyeceğim evde olsada olmasada.